Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Királyság! Szobaszánkó Ginó!
pár percet belelestem.teccetős,hang nincs a gépemen,de a kollegáén +sasolom.
a vége jamaikaiaké......

Kimondani ki tudom, de leírni...
Jamaika a jamaikai jamaikaiké!

TLiszteletem TLéellesek!
Mivel igen nagy tapasztalatom van a honlapom tekintetében, így nem árt a segítség!4
már tornyit is belevontad?
köszi srácok.
Tarka hamarosan letölthetővé válik a múvíd! Tornyi mester most dolgozik rajta..
a mars meg a marsiaké.
Túléltem a tegnapi napot is, megtekertem Pircsit is, bár este a leszállás már nem volt túl kellemes.
Én ma Diósdon voltam, most értem haza
A szlovákia az a szlovákiaiaké?
az enyém főként sárga,bár a gumik meg a blokk fekete
de ma győrbe voltam,meg most nemrég jöttem meg a szlovákiaiaktól.
tehát nem én voltam
Tuti nem én voltam mert én egész nap az erdőt jártam, az én vasam piros, és nem is Petinek hívnak....
ma láttam egy fekete tl-t papkeszin olyan 3-4 óra körül. Pfvari, te voltál? huztozz egy gázfröccsöt is asszem, a bolt után még, és ment ki papkesziről füzfő meg kenese irányába, az utépítés irányába. vki?
örömmel olvasom.
el kell tiltani a gyerekeket a mozgástól!
Természetesen megcsodálhatod! A tanítónéni meg kapni fog!
Örülök neki, hogy azért minden rendben! Legalább olyan hatalmas nagy gond nincsen!

Tantónéni sz**ni fog! Nem tudom megérteni az ilyeneket. Nem látja szegény gyereken, hogy szarul van. Meg különben is egy ekkora esés után a minimum, hogy szól neked.

A kerteteket meg remélem megcsodálhatom egyszer majd.
Szép estét!

Tegnap végre elhagytuk az intenzív osztályt, hála a magasságosnak, úgy néz ki, hogy minden rendben lesz Mazsolánkkal.Még 2 éven keresztül rendszeres kontrollra kell járnunk, az emlékezetkihagyás miatt.
Ami utólag derült ki, hogy a spontán "szaltó" a betonba reggel 10 órakor történt, és engem a "kedves" "TANÍTÓ"? néni délután 2-kor hívott fel, hogy rosszúl van a gyerek.Ezért még nagyot fog szo...ni

Ma délután legurultunk Nagykanizsára motorkiállításra, megnéztük a Mókus show-ját, eszméletlen ez a srác, mindig tud valami új elemet mutatni.Nem lehet megunni, imádom Nagyon jól nyomta!

Szóval végre helyreállt a nyugalom a házunk tájékán, és a kertünk is már szebb, mint valaha!
Teljesen őrlángon vagyok Dinó pajtás! Mostmár tényleg nem ártana lecsutakolnod mert szégyent hozol a piros S-sek klubbjára.

Én csak a felnidre számolnék egy egy órát.

Nah jó 8 mindenkinek!
No mindenki megpihent szombat esti lázzal?
Ez a kábelnet ugyanolyan szar mint az ADSL.... 40% feltöltés után megfagy az egész hálózat.... Ma lecsutakoltam Pircsikét, kezd igazi motoros kinézete lenni, és fénylik mint a gazdája múlt 7 kedd reggel...
maj" megyen.nem sijetünk seháse.
Nem 100 as így még nem megyen felfelé..
látom helyre jött a netlopód!