Szted én a normalitásomtól fénylek állandóan? Nézd meg a rólam készült videjókat a tlklub.atw.hun és máris szembeötlik h mi közeli rokonságban vagyunk!
sokkal jobb ez a tartóssmink,mint ami előtte volt.
fel a fejjel,ha kell segítek! bár ügyi terrorista vag te,gondolom hajnali 5:44-kor rárontasz egy babpörkölt után,az az igazi lelki terror.Mi a barátaid vagyunk,és így is ezt kaptuk tőled,mi lesz "szegény" álombantámadósunyival!
Őt nem külsőleg fogom rendbe tenni hanem lelkileg, és tovább fog tartani neki a feldolgozása, mint az én sérüléseim gyógyulása!
És mindezt harag nélkül!
Látom a humorod a régi kolléga
Csak gyógyulgass szorgalmasan... A képlékeny pedig nem a borzsongás lesz, hanem annak a pszichopata baromnak az arcberendezése, ha jól sejtem
Pihengetéssel tele már a tököm. Villányi buli még képlékeny egyrészt a bordáim miatt, másrészt pedig a szemem előtt lebegő vérömleny miatt, amitől néha kimaradgat a látásom homályosra. De tervbe van véve, ha villány ki is marad azért az összes TL buli még befér, mert azt itthon is közöltem h nem vagyok hajlandó kihaygni! Morfin nevezetű fájdalom csillapítókat kaptam ami ugyibár nagyon szaftosan facca, csak így nélküle kezd kicsit nehéz lenni testemnek elviselése. Kaptam ajándékba egy Stallone napszeműt, az kellőképpen eltakargatja a hematómákat az arcomon, és brutálisnak is nézek ki tőle! Amint tudok ismét írok, remélem mihamarabb! Addig is senkiről semmi jót nem szeretnék hallani, de azért csak óvatosan!
Hali!
Hát nagyon örülök hogy írtál Dinó, jó látni a virtuális jelenléted!
Már szörnyen hiányoztál innen!
Hamar épülj fel, és remélem mi hamarabb együtt tudunk motorozni!
Igazad van! Nem szabad engedni hogy gyökerek elroncsák az ember életkedvét,
vagyis inkább jókedvét ami neked mindig megvan!
MI HAMARABBI GYÓGYULÁST, és MI HAMARABBI VISZ LÁT!
Gyorsan vések egy kicsit ha már hazaértem. Szigorú fekvésre vagyok ítélve, amit baszottul nem tok betartani.... Történteket majd személyesen megosztom veletek, kicsit összetört a külsőm, bordáim, arccsontom, majdnem a jobb szemem is kifolyt. Segáz jól vagyok már, bár morfinnal tömtek eddig tehát alvás nem volt csak fájdalom. Nem vagyok se letörve se csalódott se szomorú. Ilyen a sors, és én keveredtem épp az útjába.... Most én vagyok rajta egy gusztusos pszihológiai projekten, egy olyan embernek, aki képes volt álmomban szinte megölni. Bár ismeritek a mondást, ami nem öl meg erősebbé tesz, amióta kiláballtam mély vermemből ez így is van, és nem engedem h bármi szar alak elvegye a jókedvemet! Köszönöm mindenki a jókívánságokat, valakit vissza tudtam hívni valakit nem sorry érte, jelenleg is épp kérdőjel állásban fekszem a fotelomban.... Istenek vagytok ezt mindenkinek elmondhatom.
Most viszont tipliznem kell szunnyadozni mert szét vagyok esve, és jövő 7 en Piriben oljat kell cserélnem!
Mi szurkolunk neki hogy mi hamarabb felépüljön!
És mi az hogy nem jöttök Villányba? Minden TL-esnek ott a helye és így együtt megyünk Dinóhoz meglátogatni! Szerintem ennek nagyon örülne! He?
Mi ez hogy akko nem megyek és én sem! CSALÓDTAM!
Dinó üzeni mindenkinek, hogy köszöni az aggódást, nagyon jól esik neki hogy ennyien keresitek.
Nagy fájdalmai vannak , és nem tud jönni villányba sem,mert addig nem épül fel, ezért lehet, hogy mi (Rocky+én) sem megyünk
Na gyók legyetek,lépek!
Vigyázzatok magatokra!
Nincs mit Dinó!Remélem,hogy elgyön az idő,hogy talizunk,és megismergyük egymást....
Vigyázat!Nagyon hülye vagyok!
Gyógyulj!
Emlékezetes...
fel a fejjel,ha kell segítek! bár ügyi terrorista vag te,gondolom hajnali 5:44-kor rárontasz egy babpörkölt után,az az igazi lelki terror.Mi a barátaid vagyunk,és így is ezt kaptuk tőled,mi lesz "szegény" álombantámadósunyival!
És mindezt harag nélkül!
Csak gyógyulgass szorgalmasan... A képlékeny pedig nem a borzsongás lesz, hanem annak a pszichopata baromnak az arcberendezése, ha jól sejtem
Dinó ! Neked mindenképp ott kell lenned Villányba!
Örülök, hogy otthon vagy!
Hát nagyon örülök hogy írtál Dinó, jó látni a virtuális jelenléted!
Már szörnyen hiányoztál innen!
Hamar épülj fel, és remélem mi hamarabb együtt tudunk motorozni!
Igazad van! Nem szabad engedni hogy gyökerek elroncsák az ember életkedvét,
vagyis inkább jókedvét ami neked mindig megvan!
MI HAMARABBI GYÓGYULÁST, és MI HAMARABBI VISZ LÁT!
Gyógyulj meg!Nem tudom mi történt,de fel a fejjel!
Szükségünk van rád!Tehát tempó!Épülj fel!
Gyorsan vések egy kicsit ha már hazaértem. Szigorú fekvésre vagyok ítélve, amit baszottul nem tok betartani.... Történteket majd személyesen megosztom veletek, kicsit összetört a külsőm, bordáim, arccsontom, majdnem a jobb szemem is kifolyt. Segáz jól vagyok már, bár morfinnal tömtek eddig tehát alvás nem volt csak fájdalom. Nem vagyok se letörve se csalódott se szomorú. Ilyen a sors, és én keveredtem épp az útjába.... Most én vagyok rajta egy gusztusos pszihológiai projekten, egy olyan embernek, aki képes volt álmomban szinte megölni. Bár ismeritek a mondást, ami nem öl meg erősebbé tesz, amióta kiláballtam mély vermemből ez így is van, és nem engedem h bármi szar alak elvegye a jókedvemet! Köszönöm mindenki a jókívánságokat, valakit vissza tudtam hívni valakit nem sorry érte, jelenleg is épp kérdőjel állásban fekszem a fotelomban.... Istenek vagytok ezt mindenkinek elmondhatom.
Most viszont tipliznem kell szunnyadozni mert szét vagyok esve, és jövő 7 en Piriben oljat kell cserélnem!
És mi az hogy nem jöttök Villányba? Minden TL-esnek ott a helye és így együtt megyünk Dinóhoz meglátogatni! Szerintem ennek nagyon örülne! He?
Mi ez hogy akko nem megyek és én sem! CSALÓDTAM!
Dinó üzeni mindenkinek, hogy köszöni az aggódást, nagyon jól esik neki hogy ennyien keresitek.
Nagy fájdalmai vannak , és nem tud jönni villányba sem,mert addig nem épül fel, ezért lehet, hogy mi (Rocky+én) sem megyünk