Tasi mondta nekem, hogy most nem tudja örüljön-e a dolognak, hogy rá vannak cuppanva a farára, mert hogy nekem bejön ok
De Ancsi majd átsuhanok egyszer mögéd és az ül Tasi mögé, aki akarja a popóját ..... vagy aki bazira bátor, hogy mögé mer ülni!
Dino: Már egyszer nekifutottam, hogy megüljek egy kisebb paripát, de valahogy nem ment!
Tasi azt mondta menne, de szar volt az a moci, amin tanulgattam!
Viszont egyedül mentem kb 4 kört a tanpályán!
Csak az egyik kanyarnál kicsit eldőltem akkor eldöntöttem egyenlőre maradok hátul...., da ami késik nem múlik! Megígérem, ha a köv. talin is ott leszek, majd megkérem Ancsi anyut, hogy egy rövid ideig engedjen maga mögé, hogy stírölhesd Tasi popiját
Te meg vazzd meg a skyp-odat Gino!
Feltartott egy ribanc francia,hogy meghalt az anyja,az apja veri,nem ad neki enni...stb...mire észbekaptam,és
lekoptattam...már kiléptél Gino!
És ragad,mint a pillanatragasztó!
Semmi közöm hozzá!/hacsak nem a lányom.....
Jó pihit Tarka Tesó!
Ha szépen megkérlek kiírnád cd-re a képeket, és behoznád a suliba? Én meg majd viszek üres cd-t.
Na jóéjt skacok.
Alszok.
De Ancsi majd átsuhanok egyszer mögéd és az ül Tasi mögé, aki akarja a popóját ..... vagy aki bazira bátor, hogy mögé mer ülni!
Mr.-né-vel csak néztük,ahogy nyomul...nem hittük el.....
Háááát gyerekek....... ,3 másodperc alatt válaszolt,és 6másodperc alatt,még2 kérdést tett fel....
Naná,hogy franciául!
Ugye!A Nő!
sajna skynet megadta magát...elkezdett lázadni...oszt adtam neki!
Mr haya, vagy Mr Busa, vagy Mr HaBu, vagy mister, vagy Mr....és így tovább!
Tasi azt mondta menne, de szar volt az a moci, amin tanulgattam!
Viszont egyedül mentem kb 4 kört a tanpályán!
Csak az egyik kanyarnál kicsit eldőltem akkor eldöntöttem egyenlőre maradok hátul...., da ami késik nem múlik! Megígérem, ha a köv. talin is ott leszek, majd megkérem Ancsi anyut, hogy egy rövid ideig engedjen maga mögé, hogy stírölhesd Tasi popiját
Tasiné
Én vártam a választ!
Aztán megnéztem és már ki voltál lépve! Ne kamuzz! Te léptél ki......
...de majd keresek valahol!
Naaaa....nincs megoldás Dinó,Tarka,Gino?
Amúgy el sem hoztad, tehát nem tudtad volna odaadni. Ha meg nem telepítetted fel, akkor minek hoztad volna el....
Majd legközelebb!
(szerintem másold át és akkor egy dolog megoldva)
Feltartott egy ribanc francia,hogy meghalt az anyja,az apja veri,nem ad neki enni...stb...mire észbekaptam,és
lekoptattam...már kiléptél Gino!
haya: a te neved hosszú,nem fér ra a táblára!