Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Peti!
Írtam neked a másik fórumra,nézd meg léccci! Nem jó az msn-em...
Üdv allbody
tarka,pedig nem ezt beszéltük meg
szelepsapek a helyén terzsvír?
Jelentem én csak TV-n néztem.
Tegnap Zámolynál láttam 1 piros TLS-t, V2Bali nem te vótál??Én vótam 1 sárgával-e.
Jó reggelt emberek!
Volt valaki tegnap a katasztrófával végződő tüzijátékon? Remélem mindenki egyben van!
Hát srácok... Egyenlőren nem nagyon jutok szavakhoz, olyat tekeregtünk szlovákiában... Besztercebánya és Turcsányfürdő közt tekereg a hegyek közt egy csodálatos szerpentin, a mátra bőven elbújhat mögötte.... már önmagában csak ezért megérte a buli, készült videjó is, bólyra viszem, meg majd megy netre is valami belőle
A viharból hazafelé kaptunk mi is, kissé fura úgy motorozni, hogy az oldalszél kidönti alólad a vasat, meg 10 centi vízben haladsz az úton, de mindent egybevetve életem legemlékezetesebb motorozása volt a mai, összegezve 1 nap, 500 Km, és rengeteg feledhetetlen élmény
Peti! Az ötleted támogatom! Szerintem ha most indulnánk utána még akkor is beérnénk! Ne sértődj+ Tuning.
Vagy egy táfel csokit!!!
lassan javaslom hogy tegyük ki a csak 18 év fölött táblát...
nem jönn le vki gurulni?
azaz III. talin
Sztem nem komoly, mert ugye csak V2 nélk marad a gyerök, de mindezt elárulja nekünk a II. talin vagy seggbe lesz kuratva egy meleg homoval!!!
Tasi ez most komoly?
sziasztok!

Tasi nem hiszem el, hogy eladod a motrod! kár érte!veszel helyette másikat?

Tarka, te elmehetnél szöveg írónak!néha olyan költői vagy!
Nem csak a különbözetet fizeted!!
Te fizeted a sztéket én a széket meg esetleg egy shéket!
Aztán jöhet a széklet. Vagy széplett!
Csak 1 kaklaltra vagy 1 fagytusz fér bele a barátságba?egy szték nem??a különbözetet kifizetem!
Én meghívlak 1 fagyira:
Szia Ancsaj-szim!
...és nekem mit adol??? sajnálaton kívűl???? mit kérhetek?
Gödör max az arcunkon legyen,a sok röhögéstől,és mosolygástól,amit a motorozás felletti öröm okoz!
Majd adok én neked gödröt!
Szasztok!

Helyesbítek!

F1DO-nak!

Így helyes...

Tasi
Szasztok!

Fido-nak:-Az enyém hamarost eladó sorba kerül pl aug.25.-e után,ha érdekel...hitelátvállalással meg nekem 400000.- azt ennyi!

Mielött szó éri a ház elejét,nem széthullott vas,csak nem tudom télire hova tenni!

Mellesleg képek az adatlapomon,friss vizsgás lesz,kap másik gummát a betétek jók,szűrűt meg most hétfőn cserélünk olajjal együtt ugye peti?

Jó lenne ha hívnál.mert átmenetileg nem tudok telózni!

Mindenkinek sok...gödröt!!!

A Tasla!
Nálunk ennyi a csúszás, de remélem sikerült azért valakiket megtévesztenem!!!
BerikZ látom Miskolci vagy. Nem szoktál Aggtelek vagy Kazincbarcika felé motorozni?? Egyszer összefuthatnánk!!! MSN-ed van??
16:21 előbb van mint 16:30 igaz???
Tarka
[6066] ma 16:30
T1=terminátor1 (elektromodulátor1 csehül)

válasz erre előzmény