Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ezek a kecskerímek
nem nagyon meggyőzőek
és ez engem arra késztet
hogy tovább piszkáljalak téged
tehát ha időm engedi
újra benézek ide és írom a marhaságokat,csá.
A válaszod meggyőző,a munkád remek,
Ha hívlak Téged, izibe gyere
Hagyd már végre azt a Tarkát
hadd csóválja egyedül a farkát
Engem csak piszkálni képes
s egy jó szó nem sok,arra se képes
eme dolog engem arra késztet,
hogy bemegyek a városba,majd jövök mer dógom van.
NEm is kicsit!
Persze,mert akkor ezek szerint én elöbb értem, Ancsiékhoz és sejtésem szerint a nemesselymen maradhatott az arca!ezért nem sikerült neked!copyman vagy?
A kielégitőt nem úgy kérdeztem
Érdekes!
Én is ezt a technikát használtam,de valamit elronthattam!
Jó a kérdés biztos azért kérdezed mert meg akarod kérdezni,hogy mivel is festettem az arcodról!nos belopóztam hozzátok az éjjcaka és az arcodra fínom,legnemesebb selymet tettem!igy az arcod lett az etalon!majd hazamotoroztam és neki álltam pingálni!ezen a képen az arcod gyönyörü vonalán kívül még a dragonfiókák repülését volt nehéz részletesen megfesteni mozgás közben!kielégitő volt a válaszom!?
Köszönöm Kykee! Már csak azt áruld el,hogy az arcommal festetted ,vagy az arcomról?
Hogy lásd mennyire viszonzom szeretetedet ,gyors én is összeütöttem Neked egyet,csak nálam be van borulva.
Ancsa-jom!
Te ne akarj Tarka lenni,mert akkor át kell kersztelni téged!PL.:Tarcsa,vagy Ancsirka, vagy Arkancs,stb...!
De ne szomorkodj,mert festettem neked egy mozgó képet a Szépséges arcoddal ami sejtelmessen néz ki a felhők közül!Dali irigykedve nézte tehetségem!tetszik???
Naked Szeretettel
Ne ítélj,mert ítéltetsz,és ráb@szol (részlet tarkának ancsikáékhoz írott leveléből).
Szerintem Tarka közelébe én sem érhetek,de még csak nem is súrolom. de az ember mindig próbálkozik és akar...de néha ez csak a budin sikerül.
Most már biztos ellátogatok többször is!

(persze meg sem próbállak Titeket lekörözni hülyeségben.....még megközelíteni sem lehetne.....)
Gyere csak bátran Laca..hát még ha régebb óta kukucskáltál volna...lett volna mit látnod.
Tudtam én, hogy tarka nem normális, de hogy Ti is .......amióta "néha" írtok hozzánk, azóta átkukucskálok én is ......hát nem tagadom, néha sírok a röhögéstől....
Szeretnénk látni,hogy Tl kupát rendeznek mogyoródon. (rock)
Rock is csak a 190-es hátsógumijával ment volna a mogyoródra!
Na jók legyetek tűntem haza!
Az én mogyorómra csak lányok jöhetnek!
Ő még az előző csajom volt!
Tudod a szerelem vak.Rock is mindíg ezt mondja!
És azt se felejtsük el,hogy mekkora állat(barát) vagy!
Rock üzeni,ha elmehetne Mogyoródra,megnézné meddig megy a majrécsík.
Köszönöm,hogy felvilágosítottad a társaságot az előéletemről,így majd nem kell annyit magyarázkodnom!
De én is találtam ám 1 fasza képet az albumotokban :Tarka és lehengerlő Tarkáné
De úgy néz ki,hogy jelenlegi munkakörödben maradéktalanul maximálisat nyújtasz.
Ígyhát-mivel ez nagyon megy neked-maradsz főállású mami,és mellékállású Tlanyu.
Mára ennyi az önéletrajzodból.
Aztán jött az útfestői állás.Kecsegtetett a sok pénz,de sajnos hamar kibukott titkolt betegséged:a diszlexia!
Ezek után nem maradhattál!
Miután jogsidat elvették biciklisfutárként próbálkoztál.
Emlékszel? márciusban te lettél a hónap dolgozója!
és amit a ponyvádra firkáltál!!!
hmmm. Találó,okos!