Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egész addig nem tudtat mit jelent a tábla (2,4 m)
De hamar rájöttél!!
Aztán azt hitted közúton nagyobb sikered lesz és átmentél a Hungarokamionhoz.
Persze senki nem hitte el,hogy az azt a hidat akkor építették mikor pont át akartál menni alatta!
Mi szeretjük egymást.................cinkelni!
Nem csodálom,hogy a MÁV-tól is kirúgtak.
Ki akartad kerülni a biciklist mi? Jó duma,valójában bealudtál,de ezt a pályamesternek sohasem mondtad el.
Ancsa
Hmmm.. Nem tudom miért de olyan érzésem van mintha Tarkának a bögyében lennél Bár nekem a megérzéseim fabatkát sem érnek Általában
Mikor mesélted,hogy milyen drága horvátban hajót bérelni meg sem említetted,hogy miért.
Aztán kezembe került ez a fotó és kezdem érteni:
"Engedjétek anyut is a volánhoz" kiáltott fel Ancsika.
A végeredmény:
Hát igen! Az első családi motorozás megható élménye! Mikor még csak 3-an mociztatok Te,Rock és a kis Petike.De várjunk csak!Hol a kis Petike???
Igen!Megvan! Apu és Anyu között biztonságban!
ezt a táblát akkor rakták ki egerszegen, mikor még exhibicionista voltál:
Tényleg rendeltél a Harleytől magadnak motort??
Ilyen sok lóvéd van? Mégsem SV lesz?
Ancsi! klafa Az rf-en az új fűthető ülésed!
Mennyiért szereltetted be?
Meg még azt sem mesélted,hogy tesztvezetésen voltál egy nissannal.
Csak azt felejtetted el,hogy ez nem Murano volt!
Láttam ám a családi albumban az új havonjáró gépeteket,amit tavaly karácsony szent napján próbáltál ki szűk családi körben:
A családom nevében köszönöm ezt a felvételt már ki is vágtam a monitorból és be is szögeltem a képkeretbe a régi "múlnakabörtönévek" kép helyire! Fura hogy az új helyén nem mutat sehogy a kép de majd hátha csak még szégyenlős és a monitort is ki kellett dobni valamijé
És végül,de nem utolsó sorban Doc, és kedves családja se maradjon ki a felsorolásból.
Íme Ancsa is ittenehun lássuk csak hirtelen izibe a tanulógépivel rajta hoppá vele igen
És nini,ítt van Kovik is! De jó eggyütt a csapat!
Ezt a képet pedig Tarka készítette Kykeeről.Hát nem édes azon a Ninján?
Ugyhogy nem kell tovább nyúznod szegény robogót!
Tarka!
Vettem neked egy fullos gépet! Tudom,hogy szereted az egyszerü,nem kihívó dolgokat!
Tarka,Kykee,Krisz!
Tömitek már a bucitokat NÉLKÜLEM???
Melyik 5-kor?
Ma is késel 1- 1 1/2 órát?
Siessé,mert már éhes vagyok! E!
5kor viszem a bamburgereket ezzel a vasparipával:
miééé Te talán szebb vagy?
Ő meg hasonlít rád: