Ancsa!
Én hiszek neked! Például én is szoktam pislogni! Modjuk olyankor mikor alkohol tartalmú folyadékot hörbölök magamba és már a kezemnél fogva kell hogy vezessenek mert dülöngélek akkor a fotósnak sokkal könnyebb dolga van elkapni azt a "pillanatot" mert van hogy fél percig is tart a teljes periódusideje a pislogásomnak.
Na de itt biztosan nem arról van szóóóóó
Már megint igazad van,az ember elvileg nem pár hónapra veszi,de nekem mérlegelnem kell,mert két gyerek mellett nem lehetek önző ,legyen rendben az autó,a ház,a fiúk már nyúznak ,hogy újabb motort akarnak,mert a nagyobbik ment enduróval,ezért a simson már derogál..Sajnos egyenlőre nem helyezhetem előtérbe a saját álmaimat..de annak is eljőőő az ideje..
Ancsa!
Az MV Agusta-t fel sem soroltad Vagy az én kedvencem?
Kedves emberek nekem is szétb@szták a pénzügyi elképzeléseimet és abból próbálok kievickélni.. Arra azért figyelj oda mikor döntesz hogy nem pár hónapra veszed gondolom a vas így inkább egy kis önmegtartóztatás hogy utána minél nagyobb legyen az orgazmus Most hirtelen bele is zavarodtam miben is próbálok tanácsot adni?
Drága Kykee bari!
Má mé ne lennél a barim,Te buta! A tiéd is gyönyörűűűű ,én csak azt írtam ,hogy Doc motorjának a szine nagyon tetszik.Ettől még a tiéd is szép!!! És köszönöm,hogy fölajánlottad,hogy kipróbálhatom,nagyon kedves gesztus... De vigyázz,élni fogok az ajánlatoddal!
Doc!
Ez 1 jó kérdés...anyagi helyzetünk azt hiszem most nem tenné lehetővé,hogy drágább motoron gondolkodjak (mert kedves emberek elintézték,hogy most máshova fizessünk),s mivel,hogy a gsr egy új modell,ezért mint Te is írtad,nincs belőle használt.Így egyenlőre marad két lehetőségem:vagy marad a régi motorom,ami amugy patika,vagy veszek fiatalabb használt motort,és akkor az sv lesz.A Gsr egyenlőre szép álom marad,mint ahogy a buell is ,amit szintén imádok.Még esetleg szóba jöhet a bandita ,és most már az összes kedvenc motoromat megismerted.
A zsenialitásodat az előző hozzászólásod utolsó mondata miatt dícsértem....az pedig,hogy egy V2-es topicban sor négyről dumcsizunk,szerintem senkit nem zavar,hisz drága jó fiaim (Tl-esek),tudják,hogy a mami motort szeretne előbb utóbb váltani,s miután Ők maguk neveztek el az anyjuknak,ebből azt a következtetést vonom le,hogy szeretnek engem,s ezért talán elnézik nekem.
Én is imádom őket ,mind 1 szálig!!! ,és persze egyre több gsr-es havert,köztük Kykee barit,és Téged!
Nem tudom most épp miért dícséred a zsenialitásomat
Az biztos hogy a jól bevált szeretett dolgoktól nem szívesen válik meg senki, de nem csak a kora hanem a belehajtott km (sőt az még jobban) is generálja a váltást. Ha sokat mész vele a GSR amiatt is jó választás lehet (több teszt elemzés is igazolja) hogy alacsonyabb fordulatszám tartományokban kezesebb így a városi közlekedést jobban tolerálja. Persze nem robogó! De ha van lehetőséged húzni neki akkor egy vadállat. Mégiscsak egy gixer blokk ami az erőforrás csak kicsit áthangolva hogy lent nyomatékosabb legyen. Rosszul nem választanál. 1,9 misi a listaára ami szerintem nagyon el van találva kategóriájában.
Szerintem ha még érdekel evvel kapcsolatban valami akkor gyere a GSR topikba mert már így is lehet próbára tettük a V2-es idegpályákat Meg ott több tapasztalt tulaj segít néked
Így van! Doc,Te egy zseni vagy! Mennyiért osztogatják a gsr-T? Szemezgetek az sv-vel is,és közben az a röhej,hogy nem bírok megvállni a picikémtől.Tegnap is olyan jót mentem vele...sőt alapjába véve,qrva sokat megyek vele,szerintem többet,mint egy átlag motoros néni,és egyszerüen nem hagy cserben sosem,mindig lehet rá számítani..ami leginkább arra ösztönöz,hogy megválljak tőle,az csak is a kora.
Ancsaszimuszina!
Kykee bocs de ez határozottan jól esett Ancsától még ha így is fogalmazott.
Főleg hogy egy V2-es topikon kapta egy sornégy A lehetőségeidet nem ismerem és bizonyos fokig nagy merészség ebben a banánköztársaságban hitelre vásárolni de mivel csak k6-os model létezik belőle így "használtat" legalábbis picipézé nem tudsz venni. Viszont a hitelt ha tudjátok vállalni akkor egy nullkilométeres garanciás vashoz jutsz amit nem egyben kell kiperkálni.
Még annyit hogy a legviccesebb az hogy a képet ha önmagában nézed és nem teszed hozzá a körülményeket és még azt amit csak te tudsz vele kapcsolatban akkor nem látod meg hogy vicces
Mikor érem már meg,hogy a kis pofikádról is kaphatok izelítőt mondjuk az adatlapodon?