Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeretnéd bekapni?
Tapasztalatból mondom,hogy lehet vele lassan,akár araszolva is haladni!
Alkatrészt - meghibásodást illetően valami tapasztalat?
Ja és még egy lényegi kérdés: Alacsony sebességben mennyire használható a gép? (Gondolok itt az 50 km/h alatti. sokszor lépésben történő autok közti manőverezésre. ) Mérete alapján valószínűleg nem az a lámpánál sorok közt előrecsorgok vele-fajta..
Én is???
Szeva!

Nemtudom honnan hallottál te ilyet, hogy ezt a blokkot szídják. Én pont azt hallottam még mielőtt megvettem, hogy egy elnyűhetetlen blokk. TL1000R 10 lóval hegyesebb, mint az sv-k. Emiatt több olajat is fogyaszt, de nem vészes. Ami viszont odafigyelést igényel, az a hátsó rugóstag, ami bemelegszik és onnantól fogva nem csillapít csak pattog. Erre ott van a jó öreg azbesztlap, ami megold minden gondot.
Az apró nyűgjeivel együtt nagyon megszerettem a sajátom, szívem szakadna meg ha el kéne adnom idejekorán...
Mellesleg pont azzal hogy ritka, tuti lesz minden megállásodnál pár érdeklődő, csodálója a motornak. Sportdobbal meg olyat szól, hogy 2té áll a füled :-) Ja, a csomagtartója a hátsó ülés alatt akkora, hogy a cimbik csak TL kombinak csúfolják az enyémet. Ha a púp van fent ülés helyett, befért 4db literes olaj, meg az olajszűrő +tárcsazár és a pici elsősegélycsomag.
Ennyi! :-)
Hello mindenkinek!

Nekem az egyik nagy álmom az 5 közül ez a motor (A másik 4 a Honda VTR SP2, a Hayabusa, a Honda VF 1000R és az SV1000) Sajnos az első kettő elég drága, így jó időre asszem kivannak lőve nálam.
Úgy néz ki, hogy pár hónapon belül alkalmam lesz motorvásárlásra.
A TL1000R-ről kérdeznék ezt-azt: Nem egy gyakori járgány, itthon milyenek az alkatrészellátotságok a tipust illetően? Tényleg szar a TL blokkja? (Még az SV1000-et is szídják mondván, hogy a TL ből jött a blokkjával)
Örömteli bejelntéssel szolgálhatok:
Tegnap este megvásároltuk a telket! ugyhogy mindenki bekaphatja!!!
Az idő vas foga! Akkor lett volna teljes a kép,ha lett volna egy Lenin,vagy legalább egy Marx-Engels a falon,de sajna ők kimaradtak a buliból,pedig ennyi pénzért,már igazán nem kellett volna sajnálni tőlünk!
mint a zimmer feriben!
Ami megragadta a figyelmemet az éjjeli lámpa, kis téfau, és a dugaljak kapcsolók színvilága fenomenális!!!
Szerbusz drága kisfiam!
Már azért megérte a szállás,mert Ancsa 52 nénivel,sirva röhögtünk.Lehuppantunk a fotelokba,és röhögőgörcsöt kaptunk.Ezt, utána,napjában többször is,ahányszor odaértünk a szállásra.
Végre már h hazaértetek!!!!! A szálláson még most is derülök ezerrel!!!!!
Welcome home Mother!!!!
Úgy legyen! Én annak csak örülök!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat, és ne aggódj, megígértem hogy még idén lecsapok rátok szerény hajlékotokban, úgyhogy be is váltom az ígéretem
Jó reggelt!
Tudom,mostanában nem sokat írtam ide,ezért majd a megfelelő helyen, és időben szétrughatjátok a seggem.
Megvolt a kirándulás Esztergomba és környékére,így már teljes joggal mehetünk Bólyra,a gyerekek is rábólintottak.Odafelé,merthogy útba esett,meglátogattuk Boborján cimbit,megebédeltünk,és egy jó nagyot dumáltunk vele.Nagyon örült nekünk,és jó volt Őt újra látni.Remélhetőleg ott lesz a harmadik találkozón.
Utána irány Esztergom.A szállodai szobánkra nem is fecsérelnék túl sok szót...felmentünk a lifttel és mintha visszacsöppentünk volna 1970-be,bár hiányzott a falról Lenin képe .Katasztrófális volt,és csumpis,de hát mit is várhattam volna 22.000 ft-ért,én kis naiv..Bejártuk a környéket,a Bazilika csodálatos,és a túloldalról még szebb (szlovákiából),azt be kell ismerni,hogy miénk a Bazilika,a szlovákoké a kilátás.
Voltunk a dunakanyarban,Visegrádon,és az üvegtigris lakókocsijánál is.Haláli...még mindig üzemel,de csak azt lehet kapni,ami a filmben volt,így tehát kínálat az nem sok,és a filmgyár fizeti a fenntartást,állítólag nemsokára forgatják a 3.-ik részt.
Hazafelé beugrottunk Petiékhez Szentendrére,egy félórára,amiből lett vagy 4.Nagyon jól éreztük magunkat.A családja elbűvölő (Peti is ),nagyon sokat beszélgettem az édesapjával,aki egy nagyon jó fej,Ő is motorozik van egy chopperja.Az édesanyja főzött nekünk egy isteni ebédet,alig tudtunk elszakadni tőlük,szivünk szerint még maradtunk volna,de remélem még találkozunk velük.Hallod Peti? Gyeretek el egyszer erre családostul is!!!!
Meg is ragadnám az alkalmat,hogy innen üdvözöljem édesapádat Istvánt,anyukádat,és öcsédet,és kívánok jó nyaralást nekik Svájcban!
Innen az utunk Veszprémbe vezetett,mert Kykee barival megbeszéltük,hogy találkozunk,és titokban meglepjük Tarkát a melóhelyén.Ez sajna nem jött össze ,mert Kykeeék elmentek kirándulni családostul.Ezért a lakásán értük utól Tarkát,és Zsuzskát.Tarka szülei is úgy fogadnak már minket,mintha régi jó barátok lennénk,eszméletlen kedvesek és aranyosak! Nem is tudom Tarka,hogy Te kire ütöttél... Ott találkoztunk Kovik barival is,jó volt megint látni,mert sajna Ő sem tudott eljönni a Tl talira,pedig úgy vártuk. Hát oda is úgy mentünk,hogy 5 percre,aztán abból is lett 1 óra.. Tarka,kész van már a fürdő???
Szóval,nagyon jó volt ez a 3 nap,és elég sok mindent belesűritettünk,de megérte!
Szórok is föl pár képet !
Csak szombaton érkezik vissza a fotóáppárátom, így kb vasárnapra lesz kép is..
aaa-a
ez most akkor a--a (nem)
vagy aa (igen)
Hello tezsvér!
aa
És raksz is föl???
Van!!!!

A vizsgám miatt és,hogy kész a rendnévtáblám köszi Dino
Esetleg van róla kép is?