Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos már én sem..........
Én már nem!
No mindenki alszik megent????
Hát Doc,ez tényleg csak ízelítőőőőőőő
Ancsa
Részben teljesült ez a kívánságod is
IGEN!!!
ne szírj TE drágaszág,majd én vígasztallak,ha tarka tesónak sincs jó kedve!tőlem is elfogadod?
Írtam emilt.olvass!
Hát ezért nem írok.
Mert most nem megy.
Nincs jókedvem sem.
De ne sírjááá!
Hát drágaszág,ha magadtól nem megy,akkor semmit. ,és most telesírom a lakást...
Mit szeretnél drágaszág? miről írjak???
és írni sem????
Nem esté ki(legalábbis nálam nem)
Csak sokkk volt a telcsiszámlám.
Meg most nincs mit mondanom.
Nekem nehogy írjál Tarka! ..nem baj,majd beszélget velem Kykee barim! föl sem hívol,tán kiestem a pixisből?
Szeva bél(a)poklos!
Makifizetiabamburgereket?(te vagy a Maki)Időbeszójjá,mer ma is elalszik a futár mint múltkor,ekkora súlya van csak a szavadnak???
HA jössz rendűd ide,mer dógozok délután,deakkó ne bammburger,hanem gyorsat,fekával.
Ha nem jössz akkó NE rendeld ide a nem bammburgert,de gyorsat,fekával.
Meghogyhogynemírolagéesserfórumbaolyansokat ??inkább ide?
Ancsimami miatt mi???
Ancsa-jeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaahhhhhhhhhh!
Mi ilyen motorosok volnánk! amikor nem motorozunk,akkor zabálunk,amikor nem zabálunk akkor motorozunk!ugye tarka kovik?mármint külön-külön!de ez is egy szép név
egyébként ha az én ezüst nyilammal meszen,akkor tuti hogy nem KÉKet veszöl!Ne hogy be értsd eztet félrfe DoC! A kereskedő cimbim is azattat mondotta,hogy mindegyiknek szép a színe,de az ezüst a legszebb,főleg ahogy reéja sütöget a napnak sugara!
Akárhól megállok vele,vagy az úton gördülök,dagad a májam,ahogy az irigy tekintetek sóvárogva esnek a GSRre és ama elnyeli azt! meg a KÉK az fius,DoCnak jól áll,de az ezüst mindenhez megy!bár hogy öltözöl,minden jól megy hozzá!meg azt hiszem a TANULÓk színe a KÉK!
Má megint a kaján jár az eszetek..má megint nélkülem.. én eztet má nem bírom ki..
Örülök,hogy Kovik bari is néha megjelenik a szinen. Vasárnap Kovikkal se nem taliztam..ez hallatlan..jó lesz ha már idedugjátok a képeteket. (a kedvenc motorjaimmal )
ilyen nincs! minden be lett állitva!szerintem ezt direkt csinálod hogy épitsd a baráti kapcsolatunkat!ez nem kell hozzá,van itt barátság bőven!végeztem kidőlők hozzátok!kaja?
Helló Mobile Dottore!!

Tarka bari pörög mint a bugócsiga!
De legyühetsz mer szívesen látunk tégedet!
De van még egy ici-pici problematikám,amit ugy hinak hogy DNS:
Dottoréban bízok már csak hogy,orvosolni tudja a problematikát!
Szavamon foghatsz,nem vagyok volu-men! csak azéé 1 óra mee többet én sem bírok ki a kicsi GSRem nélkül
Helló Ancsedli!
taraka terzsó nincs? majd megtekintem a munkahelyén meglepetés képpen!biztos sok a munkája!skodán 3 hétig fékcsőcsere
Hol vagy Tarka? Uhhh hiányzóóóóóóó
1, Dinó
2, Pfvari
3, Csíkoska, Bali
4,Rock+ Ancsa anyu.....REMÉLEM...96%....
5,Taki+Timi
6,
7,
8,
9,
jólvan, akkor várlak titeket szeretettel! esetleg robbantok majd valami harapnivalót
Majd meglátogtunk szerény hajlékodba,de nekem ne villogjál motorral,mert megesz a fene.. kocsival megyünk,mert meg lett ígérve a srácoknak 1 kis hétvégi kiruccanás,csak így engednek el bennünket a III. TL talira.