Szeva bél(a)poklos!
Makifizetiabamburgereket?(te vagy a Maki)Időbeszójjá,mer ma is elalszik a futár mint múltkor,ekkora súlya van csak a szavadnak???
HA jössz rendűd ide,mer dógozok délután,deakkó ne bammburger,hanem gyorsat,fekával.
Ha nem jössz akkó NE rendeld ide a nem bammburgert,de gyorsat,fekával.
Meghogyhogynemírolagéesserfórumbaolyansokat ??inkább ide?
Ancsimami miatt mi???
Ancsa-jeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaahhhhhhhhhh!
Mi ilyen motorosok volnánk! amikor nem motorozunk,akkor zabálunk,amikor nem zabálunk akkor motorozunk!ugye tarka kovik?mármint külön-külön!de ez is egy szép név
egyébként ha az én ezüst nyilammal meszen,akkor tuti hogy nem KÉKet veszöl!Ne hogy be értsd eztet félrfe DoC! A kereskedő cimbim is azattat mondotta,hogy mindegyiknek szép a színe,de az ezüst a legszebb,főleg ahogy reéja sütöget a napnak sugara!
Akárhól megállok vele,vagy az úton gördülök,dagad a májam,ahogy az irigy tekintetek sóvárogva esnek a GSRre és ama elnyeli azt! meg a KÉK az fius,DoCnak jól áll,de az ezüst mindenhez megy!bár hogy öltözöl,minden jól megy hozzá!meg azt hiszem a TANULÓk színe a KÉK!
Má megint a kaján jár az eszetek..má megint nélkülem.. én eztet má nem bírom ki..
Örülök,hogy Kovik bari is néha megjelenik a szinen. Vasárnap Kovikkal se nem taliztam..ez hallatlan..jó lesz ha már idedugjátok a képeteket. (a kedvenc motorjaimmal )
ilyen nincs! minden be lett állitva!szerintem ezt direkt csinálod hogy épitsd a baráti kapcsolatunkat!ez nem kell hozzá,van itt barátság bőven!végeztem kidőlők hozzátok!kaja?
Tarka bari pörög mint a bugócsiga!
De legyühetsz mer szívesen látunk tégedet!
De van még egy ici-pici problematikám,amit ugy hinak hogy DNS:
Dottoréban bízok már csak hogy,orvosolni tudja a problematikát!
Majd meglátogtunk szerény hajlékodba,de nekem ne villogjál motorral,mert megesz a fene.. kocsival megyünk,mert meg lett ígérve a srácoknak 1 kis hétvégi kiruccanás,csak így engednek el bennünket a III. TL talira.
Részben teljesült ez a kívánságod is
Mert most nem megy.
Nincs jókedvem sem.
De ne sírjááá!
Csak sokkk volt a telcsiszámlám.
Meg most nincs mit mondanom.
Makifizetiabamburgereket?(te vagy a Maki)Időbeszójjá,mer ma is elalszik a futár mint múltkor,ekkora súlya van csak a szavadnak???
HA jössz rendűd ide,mer dógozok délután,deakkó ne bammburger,hanem gyorsat,fekával.
Ha nem jössz akkó NE rendeld ide a nem bammburgert,de gyorsat,fekával.
Meghogyhogynemírolagéesserfórumbaolyansokat ??inkább ide?
Ancsimami miatt mi???
Mi ilyen motorosok volnánk! amikor nem motorozunk,akkor zabálunk,amikor nem zabálunk akkor motorozunk!ugye tarka kovik?mármint külön-külön!de ez is egy szép név
egyébként ha az én ezüst nyilammal meszen,akkor tuti hogy nem KÉKet veszöl!Ne hogy be értsd eztet félrfe DoC! A kereskedő cimbim is azattat mondotta,hogy mindegyiknek szép a színe,de az ezüst a legszebb,főleg ahogy reéja sütöget a napnak sugara!
Akárhól megállok vele,vagy az úton gördülök,dagad a májam,ahogy az irigy tekintetek sóvárogva esnek a GSRre és ama elnyeli azt! meg a KÉK az fius,DoCnak jól áll,de az ezüst mindenhez megy!bár hogy öltözöl,minden jól megy hozzá!meg azt hiszem a TANULÓk színe a KÉK!
Örülök,hogy Kovik bari is néha megjelenik a szinen. Vasárnap Kovikkal se nem taliztam..ez hallatlan..jó lesz ha már idedugjátok a képeteket. (a kedvenc motorjaimmal )
Tarka bari pörög mint a bugócsiga!
De legyühetsz mer szívesen látunk tégedet!
De van még egy ici-pici problematikám,amit ugy hinak hogy DNS:
Dottoréban bízok már csak hogy,orvosolni tudja a problematikát!
taraka terzsó nincs? majd megtekintem a munkahelyén meglepetés képpen!biztos sok a munkája!skodán 3 hétig fékcsőcsere
2, Pfvari
3, Csíkoska, Bali
4,Rock+ Ancsa anyu.....REMÉLEM...96%....
5,Taki+Timi
6,
7,
8,
9,