He te gádzsi ha te is csakakkó ferdesz mikó én akkó példul ha hordaná bugyingó akkó arrú szüretelni lehetne a natúr nutelka ha vóna aki dógozzon ugyi de sajtos az van a vijetnámi papucsomon teremik gombás feltíttel ugyhoty guszta az van dögivel mint a légy körülöttem a hóvat meg úty hallottam hogy nem kefélik hanem lapátozzák de csapatni ahhon vónajám kedvem ja iggen persze de hogyafeníbene
Perrrsze,hogy jó!De Nirot is én oktattam,hogy hogyan mozogjon a kamera elött
nem a po-ló teszi az embert,ha nem a poló tartalma!GSR/ SKRIZOPHEN CHAIEN"S DOG
Hát ídesöm, há ván reája gusztussod,akko mán meg mire vársz e,hát csápjunk a lecsóba , oszt májd meglásd ho nem izs vágyok én hókefélke,a nutelka ammmeg mi a csudá,ézs hunn van énnéküm ollanom?
Kicsi Áncsi Bigém! Az előző hótomiglan szerelmetezs párom izs Kolompár Dzsennifer dos Santos Pamela vót oszt olyan cépen kigyüttünk a segilybű meg amit a puják összeloptak hogy az áránypircing térdig húzta a csöcsit nekije! Csak megtanájjam rajtad a nutetelkát oszt jó leeszöm ín rúlad kanyállal meg a bucsuba tanátt bugylibicskámmal
Kizárólag 40 fokon,de előbb egy fejmosást alkalmaznék,Tarkán és Kykeen,mert még azt sem tudják,hogy a
láncos kutyát csak is kicsi hőfokon szabad mosni,mert összemegy és akkor ez lesz belőle.
Ancsa
Te hány fokon mosnál ki egy láncos kutyát különben? Mert azért ketten vihették végbélbe az okosságot mert gyanús az a mosógép ami pont 167 celsius fokon tud mosni Ritka az a víz ami még ott nem gőz
nem a po-ló teszi az embert,ha nem a poló tartalma!GSR/ SKRIZOPHEN CHAIEN"S DOG
és különben sem én mostam ki hanem a Detti!
láncos kutyát csak is kicsi hőfokon szabad mosni,mert összemegy és akkor ez lesz belőle.
Te hány fokon mosnál ki egy láncos kutyát különben? Mert azért ketten vihették végbélbe az okosságot mert gyanús az a mosógép ami pont 167 celsius fokon tud mosni Ritka az a víz ami még ott nem gőz
Ancsikám! már egy fél órája csengetlek a skájpon! beszélnék Veled, ha van egy csöpp időd!!!!!