Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az A motor!azzal ilyet,még álmomba sem! ez csak egy giguli!és nem is az enyém,ha nem a larioné és elloptam,hogy bevágjam a buz* szomszédomnak!
retorziót vettem....
bármikor rámbízhatod magad ha söfőr kell! bárhova,bármikor,bármeddig!
Mivan rocki??
Lemerűté??
Asszonyod egész nap otthon ül és még a telefont sem képes feltölteni???
Be ne sérülj Ancsianyu!
Én így ismerem:
Ország szíve nem kén,legszebb megye Veszprém.
mogga mi más lenne???
Hát elég siralmas a parkolási technikád,látom tényleg rádfér az a rutinóra,mert ha ugyanezt megcsinálod szépséges Gsr szerelmeddel....
" Ország szive, aranya, legszebb megye baranya"
Az a Mecsek a tévétoronnyal a háttérben!!!
ime:
Ancsikám Darlig komacsaje!lesz nyuszi farok,piros dobókocka,bólogatos kuta nelásskirács a strandkorlátkék zsigulimba!de csak így tudok parkolni:
Elnézem h tele van minden Ducatival, és különben is mi az üres üveg betétdíjából élünk, tehát ez mielőtt kiürült volna már betét díjjal elszámolva vala!!!!
Tarka,Ti igy buliztatok!találtam egyí kósza fotót a neten a múltkori bulitokról....
Ja pc to Nokia 6220.............
Azt ismered,hogy MMS?mert úgy rá lehetne tölteni a kedvenc muzsikádat,hogy ne legyenek álmatlan éjszakái a Nokia tune hallgatóinak!
Az a gáz h a mid fájljaimat csengésnek nem tom rávezetni a telefonomra!!!!! És ez gáz mert mindenki kiugrik a bőréből ahogy megszólal a nokia tone!!!!
úgy ama estlegessen,de közvetlen teliről telire nem!általában az emberek nem rohangálnak pécésuitval,de infrán küldözgetnek ha van rá mód közvetlen!
dettó neked Prünytyike!
6610i-n lehet játékot mindent infrán!!!(pcsutyival!)
Dino!
6610i kontra 6220?megegyezik az installáció eme csoda szép múmiatikomok között!az infra csak telszámok átvitelére alkalmas a 6220on képek,hangokra,videóra is! kielégitő volt a válaszom? köszi,akkor jöhet az ingyen rendnévtábla!
Peti,a kérdőjel a neved után az a véletlen szüleménye!!!
Haló itten vagyok e!
Mindenkinek CSÓK...Kykeeeeeneeeek,Dinókának,Tarka-tinó Rossinak,Petinek ?Beriknek,Baliéknak,és minden barimnak!
Kykeee ha már mobilos emberke vagy avass be, h miért vala azon jelenségem, h infrán a pcm 6610i ként ismeri fel ezen csodaszép kurblis Bell mobilizálást???!!!
KJinagyítva mégsincs ilyen telcsám.... Szájbavert 6220 a lányom most tanulja hogyan lehet kalapáccsal telefonálni!!!! Törött kijelző az eredmény elsőként.....
Bázze 6230i m van kösz a megfejtést!!!! Eddig 6220 ként ismertem.
6230i-gen
6230i?