Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mókás ide,mókás oda,egyszerüen tavaly az az egy hét, olyan forróra sikeredett,hogy a férjem és a többi haver is egy szál rövidgyatyában motorozott.Nekem ott,akkor nem tünt föl,hogy valaki is hülyének nézett volna (bár,hogy őszinte legyek,nem is érdekelne)De még mindig nem árultad el,hogy mitől mókás.Mindenféle jelzőt lehetne mondani...de miért pont "vicces"??? Egyébként meg már lehet,hogy túl sok szót fecsérelünk e témára,végülis nagylányka vagyok,és nem is kell félteni.
A vasad viszont annyira teteszik,(ma kitárgyaltuk Rockkal),ha lenne rá keretem ,gondolkodás nélkül vennék egy gsr-t.B@szottul szép a formája,és az első lámpája is gyönyörűűűűűűűűű. Jó izlésről árulkodik,Kykee barié is csodás ,de a tiéd szinben jobban bejön.
Ancsa!
Szerintem a képről ne férfiállatok véleményét kérdezd meg.
Különben azt azért Te is érzed hogy mondjuk a belvárosban hasonló szerelésben sétálgatnál még akár sisak nélkül is több megjegyzést kapnál a hátad mögött mintha a hőség ellenére sídzsekiben.
Egy motoron meg pláne ne csodálkozz hogy mókásnak találtatik
De nagylány vagy így nem féltelek én hogy meg ne tudnád magad védeni
Doc!

Szerinted is vicces az a kép?
Dear Ancsa!
Tudom mert emléxem a képre csak hát gondoltam hátha van olyan is amit említettem és megörvendeztetsz bennünket vele
Meg különben is ha nincs kedved felöltözni ebben a kánikulában ne is tedd
Sziasztok!

Örömmel újságolom nektek, hogy a végleges formáját elérte a gépem és végre a honlapomra is felkerültek a tegnap folyamán készült képek!
Lessétek: www.motorosallat.hu oldalon!
:-)
Kedves Doc!

Ama fotón én egy farmergatyóban és egy BIKINIFÖLSŐBEN szelem a siroki utakat...a kép állítólag attól "vicces",hogy bikini+sisak van rajtam,de miután a sisak kötelező,a nyár meg igen meleg volt,hát nem volt kedvem jobban felöltözni..
Tarka ilyen srác, de mi így imádjuk!!!!
Ancsa!
Az melltartó nem volt fent de a kép iggen? Tarka meg csak most szólsz mikor már nem lehet megtekinteni?!
Anyuci ott vala!!!!!
Gyere gyorsan a másikra!!!
Áruld már el,hogy az mitől volt vicces? és különben is ,hányszor mondjam még,hogy az nem melltartó volt!!! Széjjjeváglakcsaktoldideapofácskád.
Peti köszönöm én is üdvözlöm a 2 kis genyát!!!! Ne igyál velük mert hamar berugnak és nem lehet bírni a színész vérükkel!!!!
Eltüntetted a melltartós vicces képedet az adatlapodból????
Nem az ülésen lesz a púp,hanem a hátadon????
Vagy vmi.csajszit hozol?
Dinó! Mátrix és Ricsi üdvözletét küldi, sajnálhatod hogy kimaradtál az idei lightosból
Tasi!

Nagyon remélem.

Veled mi a szitu? Munka? Timi? Elenor?
Szasztok!

Mindenkinek szép napot!

Tarká-nak:-Úgy látszik a mi Topic-.unk még mindig,a legjobb forgalom ügyileg...ha már a GSR-Topic-ból is idejárnak a barátaid Kykee-személyében!!!

Tornyi-nak:Jó nyaralást!

Pfvári-nak:-Lesz valami a legális vezetgetésből?!
BerikZ-nek:-Lehet hogy a legköyelebbi TL-Talira már nem gyári púppal jössz?!

Ancsiká-nak:-Szurkoltam nektek,örülök hogy a Spanommal Ádi-val mentél...a következő TL Talin is ott a helyük!!!

Ádi a nevemben is intézkedhetsz....ha a TL-esek Big Mother és Little Big Mother-jéről van szó!

Mindenki naon hiányzik...de nagy ivászat lesz Bólyon!!!

Legyetek Jók!

Tasi
Bocsi a késői válaszért..vendégünk volt,de mindenki kidőlt a sorból,így rámmaradt a nemes feladat,hogy szórakoztassam hőn szeretett sv-s barátunkat Takit.A nagyfiam még mindig táborban van,így csak 1 gyerkőcöt kellett ágyba dugnom.
Ebben a székben sör nélkül ritkán ülök. Minden okés épp egy videjó kazit digitalizálok és közben msn en szédítem a tyúkokat!!!!! Legények beabrakolva várják az ágyba zuhanást???
Család is viszont üdvözöl!Mizu bari? Mit csinálsz? Sör van nálad??
Anyuci csóka családnak örülök h jelenléteddel emeled az est hangulatát!!!!
JELEN!!!
No mindenki alszik vagy sörözik???? Tornyi mesternek alibije van sós víz alakjában!!!
A Hidit láttam ma hason-ló képpen parkolni a spotminilovaskocsijával: