általában 3-5-en szoktunk menni. gixxer1000,bandit1200,sv650,én,ritkán gsr600.
jöhetsz MZ-vel is,de lehet,hogy csak a benzinkúton látjuk 1mást. A hosszabb az kb.:100-300km
Hogyne gurulhatnál! Tel.szám:70/3678-330 Általában hétvégén szoktunk menni nagyobbakat,bár mostanság zsúfolt a magánéletem.Ha mész v.merre külcc 1 sms-t---válasz és OK.
Mid van?? Ugye nem robogó,bár akkor te mész elől!
Ancsa-jom!
Nekem nagyon nagy gondom van!
Egy régi sztorit tartogatok magamban és most,hogy ezt írtad,gondoltam kiadom magamból!nem is tudom,hogy hol kezdjem,de eléggé nehéz!szerintem TE ezen tudsz segíteni!
Sokan kinevetnének de tudom,hogy TE nem!
Remélem meg tudsz bocsájtani nekem,ha csalódtál bennem,hogy az oviban megbuktam játékból!
Szép jó estét TL-esek!
Ehh 1 hete de jó is volt az a tl tali!!!!!!
Hiányzik a banda!!!!1
Nah elbúcsúzok mert mostantól 1 hétig nem leszek!!!! Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!!!!
V2 legyen veletek!!!!!!!!
SZIASZTOK!!!
11-kor indulok austriába motorostalálkozóra Kinnt vár Rock,délben végez a melóval,oszt megkukkoljuk,hogyan mulat az osztrákise paritttya
Tornyi! Vétel! Ha van kedved eljönni ,akkor 11-re legyél nálunk!
jöhetsz MZ-vel is,de lehet,hogy csak a benzinkúton látjuk 1mást. A hosszabb az kb.:100-300km
Szasz Ancsi!
Mid van?? Ugye nem robogó,bár akkor te mész elől!
Jó a mocid!tetszik a színe!múltkor láttalak titeket zírcen!legközelebb én is gurulhatok veletek!?
Nekem nagyon nagy gondom van!
Egy régi sztorit tartogatok magamban és most,hogy ezt írtad,gondoltam kiadom magamból!nem is tudom,hogy hol kezdjem,de eléggé nehéz!szerintem TE ezen tudsz segíteni!
Sokan kinevetnének de tudom,hogy TE nem!
Remélem meg tudsz bocsájtani nekem,ha csalódtál bennem,hogy az oviban megbuktam játékból!
Itt anyád! Ha valami gond van,itt vagyunk!!! Ti is mellettem voltatok a nehéz pillanatokban!Ha tudunk segíteni,szólj!!!!
Vagy megnősülsz,ha romokban lesz az életed???
Az én életem romokban...jól elszúrtam,ha egyszer ebből kikecmergek pont. Tuti megnősülök!
Én megtekertem Elenor óráját már 30000.-felett jár!!!
Mindenkinek jobb napokat!
A Tasla
én irtam!!!
Ehh 1 hete de jó is volt az a tl tali!!!!!!
Hiányzik a banda!!!!1
Nah elbúcsúzok mert mostantól 1 hétig nem leszek!!!! Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!!!!
V2 legyen veletek!!!!!!!!
SZIASZTOK!!!
Osztrák paraszt,motoros találkozó....stb
Látom viszed a 2 fiad is.Nagyon helyes,Ők se maradjanak ki a buliból
11-kor indulok austriába motorostalálkozóra Kinnt vár Rock,délben végez a melóval,oszt megkukkoljuk,hogyan mulat az osztrákise paritttya
Tornyi! Vétel! Ha van kedved eljönni ,akkor 11-re legyél nálunk!