Én is ott voltam, de a fényképezőgép mögött. Az aprilia a cimborámé, akinek ugyanolyan ruhája van mint az enyém, csak ő szeret esni is benne, lásd a motorját. Eközben én egy aprilia robogóval tanultam egykerekezni, ami full fasza program volt. Nem merészkedtem be az állatok közé így is 2 kör után állandó piros zászló volt, mert a legények tuningolták a gépeiket idomügyileg. A Hungaroringre szeretnék eljutni valamikor az inkább a TL nek való pálya, ez sztem túl lassú és technikás, legalábbis én kurvára elfáradtam amikor egy komplett délelőttöt lecsapattam rajta..... Majd meglássuk....
tényleg te voltál az ápriljával??
A sisak nem ollan volt mint a tied.De ha aszondod,hogy te vótál akkó elhiszem!!
Meg mitől volt szenes a ruhád?
Kiraktál 2 vagont a kecskeméti állomáson?
Természetesen ezt is meg kell ünnepelnem, ő még nem ihat, tehát apai feladataim között ez is szerepel, ha neki ünnepnapja van, akkor 18 éves koráig azt nekem kell megünnepelnem!!!
Köszönöm leveledet Tarka, jól esik ha nem vagyok azért néha hiányzok is. Tasinak és neked is fel a fejjel, kövessétek az én mottómat, minden után jó jön kérdés h mikor, ki kell várni, de akkor az nagyon jó lesz. Sajnos nem igazán tudok manapság irkálni a fórumra, minden időmet leköti ez az augusztusi hónap, jelenleg épp a ház körül kell pedáns rendet tennem Janka lányom 7végéi keresztelőéig, és intézkednem egyrészt az svtúra helyszínéül szolgáló Villányi buli miatt, valamint a TL találkozó összetételét heggesztgetem. Nem unatkozom de nagyon hiányzik ez a brigád cakli pakli!!!!
Vigasztaljon picit,hogy most nekem se ülőgumóig tejtermék! Nem vagy 1edül.
De minden rosszat valami jó követ,vagy rossz. Hajrá,előre vaknyugatnak,fúrd az arcod a kikeleti szélbe!!!!!
Pussz-Ancs-ollak!
Én nem randizni veled?én lennék a legboldogabb,a férjurad meg a legszomorúbb
Csak nekem van pici házisárkány,és még féltékeny is,meg sok meló!de ha van időm legurgulázok uk-mukk-fuck!sőt kezemben a friss jogsi ,abba a pillanatban indulok első útban!
mást nem lehetne
A sisak nem ollan volt mint a tied.De ha aszondod,hogy te vótál akkó elhiszem!!
Meg mitől volt szenes a ruhád?
Kiraktál 2 vagont a kecskeméti állomáson?
Ilyen egy önfeláldozó apa!!
Szobaszán
De minden rosszat valami jó követ,vagy rossz. Hajrá,előre vaknyugatnak,fúrd az arcod a kikeleti szélbe!!!!!
Kykee-nek:-Legközelebb engem is vigyetek Zeg-re szívesen mentem volna...
Tarka-nak:-Egy rendbehozó motorozásra legközelebb vevő lennék!
Ancsika-nak:-Nem úszod meg fel foglak hínni...egyedül maradtam!
Mindenkinek jó motorozást!
Dinó...25.-e biztos?! mert munkanélküli lettem!
De majdcsak rendbehozom az életem csak most kicsit sok a jóból!
Mindenkinek türelem mert egyenlőre ritkán leszek Net-közelbe!
Addig is legyetek JÓK!!!
A Tasla
Az nem is MZ!!!
Én nem randizni veled?én lennék a legboldogabb,a férjurad meg a legszomorúbb
Csak nekem van pici házisárkány,és még féltékeny is,meg sok meló!de ha van időm legurgulázok uk-mukk-fuck!sőt kezemben a friss jogsi ,abba a pillanatban indulok első útban!
Ugye nem hari a délelőtti sms miatt!!
Ne ítélj elsőre. Ronda de rendes!!!