Ancs drága!
Szombaton csak késö délután jó nekem,de már megbeszéltük kykee-vel hogy megyünk azon a napon és azon a délutánon gurulni+zabálni!
De esetleg mi igy hármasban (tarka+dj.amper+én,esetleg az aszonykák) aragurulunk,vagy ti jöttök le teljessen és ugy megyünk zabálni.
Jó reggelt!
....kicsit elaludtam... buli volt a szomszédban (SZERDÁN???? ),és nagy hangzavar volt,így megzavarván szép álmaimat.
Kovik! Köszi a cd-t!
T.Rossi! Mi lenne,ha szombaton randiznánk valahol féluton,(földvár felé féuton )mocistul??? Természetesen Kovik barival együtt!Kellemest a hasznossal..motorozás (ez a kellemes) + találka (szükséges rossz ) ?????? Ez utóbbit viccnek szántam! HE????
a Tarkát én még nem láttam normálisnak,de szerintem a szülészorvosa sem!de épp ezért dzsanesz a sráctesóhaver!
neked meg
téptem vissza a gsr fórum(om)ra!
Megérdemel Dinó egy ilyen szép teremtményt? Pláne, ha még arra sem emléxik,hogy róla dalolt..
Petikém,nem tok belépni az msn-re,mi f@szt csináljak?Újra rakjam? Így nem tudunk dumcsizni.
kykee=Dj.Ampre!szombat gurgulda és tali zabber vaker oszt haza!puszicsokoládé
Raktam fel képeket meg videokat a berrik csinálta!!!
letöltés 2 feliratnál találkozók menü alatt!!!!!!
Szombaton csak késö délután jó nekem,de már megbeszéltük kykee-vel hogy megyünk azon a napon és azon a délutánon gurulni+zabálni!
De esetleg mi igy hármasban (tarka+dj.amper+én,esetleg az aszonykák) aragurulunk,vagy ti jöttök le teljessen és ugy megyünk zabálni.
....kicsit elaludtam... buli volt a szomszédban (SZERDÁN???? ),és nagy hangzavar volt,így megzavarván szép álmaimat.
Kovik! Köszi a cd-t!
T.Rossi! Mi lenne,ha szombaton randiznánk valahol féluton,(földvár felé féuton )mocistul??? Természetesen Kovik barival együtt!Kellemest a hasznossal..motorozás (ez a kellemes) + találka (szükséges rossz ) ?????? Ez utóbbit viccnek szántam! HE????
Fért volna még oda pár!
A kutyit megbeszéltük otthon,egyenlőre még nem szeretnénk.Túl hamar van még .De azért nagyon köszönöm,hogy gondoltál ránk.
Megirtam a képeket CD-re! Márcsak tarkán mulik a célbajuttatása!
Ancsáknak Boldog névnapot kívánunk!!!!
Bali és én
neked meg
téptem vissza a gsr fórum(om)ra!
Boldog nevenapját jó édesanyánk-nak a TL-ek védelmezőjének...Ancsikának!!!
Meg az Ő Jó édesanyukájának is aki őtet a villágra segítette ....Ancsa52-nek!!!
Gyerekek hamarost munkanélküli leszek ha ez így megy tovább....Elegem van a Vízből!!!
Itten minden második Bótos beázott!!!
Csak tudnám ki találta ki a XI.-kerületi KISOKOS-t...és miért csak a mi Takarító cégünk szerepel benne....!!!
Na mindegy Elenor renováció alatt Bólyi TL-talin mi leszünk a Leg-Leg....Leg....Leg....GIZDÁBBAK!!!
Csak úgy!
Tasi
Petikém,nem tok belépni az msn-re,mi f@szt csináljak?Újra rakjam? Így nem tudunk dumcsizni.