Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig úgy tűnik,pici rózsabogárkarikafütty!
Magyarul? Jöttök Zegre?? Hurrá!!!
Dear Ancsa-jom!
kykee=Dj.Ampre!szombat gurgulda és tali zabber vaker oszt haza!puszicsokoládé
Hali gali!!!!

Raktam fel képeket meg videokat a berrik csinálta!!!
letöltés 2 feliratnál találkozók menü alatt!!!!!!
Rossival meg azt dumáltuk meg telcsin,hogy mi lenne ha vasárnap taliznánk egy egész napot Badacsonyban.??? Vélemény?
Bocs az a kimaradt az Ancsábol.
Ancs drága!
Szombaton csak késö délután jó nekem,de már megbeszéltük kykee-vel hogy megyünk azon a napon és azon a délutánon gurulni+zabálni!
De esetleg mi igy hármasban (tarka+dj.amper+én,esetleg az aszonykák) aragurulunk,vagy ti jöttök le teljessen és ugy megyünk zabálni.
Mondjuk Badacsony??? Az tőlem is,és tőled is 61 km-re van a térkép szerint!
Jó reggelt!
....kicsit elaludtam... buli volt a szomszédban (SZERDÁN???? ),és nagy hangzavar volt,így megzavarván szép álmaimat.
Kovik! Köszi a cd-t!
T.Rossi! Mi lenne,ha szombaton randiznánk valahol féluton,(földvár felé féuton )mocistul??? Természetesen Kovik barival együtt!Kellemest a hasznossal..motorozás (ez a kellemes) + találka (szükséges rossz ) ?????? Ez utóbbit viccnek szántam! HE????
Hááát!
Fért volna még oda pár!

A kutyit megbeszéltük otthon,egyenlőre még nem szeretnénk.Túl hamar van még .De azért nagyon köszönöm,hogy gondoltál ránk.
Ancsa!!!
Megirtam a képeket CD-re! Márcsak tarkán mulik a célbajuttatása!
Kösziiiiiiiiiiiiii Kovik drága, Bali és Baliné!
Tarka!Ezt Neked:

Kovika, Csíkoska nagyon köszönöm, aranyosak vagytok
sziasztok!!!
Ancsáknak Boldog névnapot kívánunk!!!!

Bali és én
Kicsit késön,de boldog névnapot Ancsának és Ancsa52 néninek!
Én nem kaptam ennyi szívet!
És nem utolsó sorban,köszönöm Tasi bari!!!
Köszönöm Kykee bari!!!
Tasi! köszike, aranyos vagy:))))))))))))
Boldog neved napját Kedves bogárfüttyfüzérkarika
a Tarkát én még nem láttam normálisnak,de szerintem a szülészorvosa sem!de épp ezért dzsanesz a sráctesóhaver!
neked meg
téptem vissza a gsr fórum(om)ra!
Szasztok!

Boldog nevenapját jó édesanyánk-nak a TL-ek védelmezőjének...Ancsikának!!!

Meg az Ő Jó édesanyukájának is aki őtet a villágra segítette ....Ancsa52-nek!!!

Gyerekek hamarost munkanélküli leszek ha ez így megy tovább....Elegem van a Vízből!!!

Itten minden második Bótos beázott!!!

Csak tudnám ki találta ki a XI.-kerületi KISOKOS-t...és miért csak a mi Takarító cégünk szerepel benne....!!!

Na mindegy Elenor renováció alatt Bólyi TL-talin mi leszünk a Leg-Leg....Leg....Leg....GIZDÁBBAK!!!

Csak úgy!

Tasi
Köszönöm a tánckar nevében is!!!!!
Megérdemel Dinó egy ilyen szép teremtményt? Pláne, ha még arra sem emléxik,hogy róla dalolt..
Petikém,nem tok belépni az msn-re,mi f@szt csináljak?Újra rakjam? Így nem tudunk dumcsizni.