Sziasztok. Szeretnék egy kis segítséget kérni. Ma elkezdett olyat csinálni a tl, hogy melegen az alapjárat lement 1000 alá, a motor olyan volt mintha kihagyna valamelyik henger. Fix fordulaton minden ok, terhelésen szintén. Újraindításra megszűnt. Valaki találkozott már ilyennel?
Előre is köszi.
Ha egyenként vennéd meg az extrákat, jóval másfél milla felett lenne az összeg. Szöval így igencsak megérte a vas. Erre rá lehet mondani hogy full-full extra. .
A régi eladó sorba kerül majd.Pedig most kap totál új festést(2002 évjárati színt).A motor atinál van teljes szervizen.Hétfőn hozom el az idomokat meg a motort,és pakolom össze.Hírtele jött a vásárlás ,de nem bírtam ellenállni a sok extrának amivel fel van szerelve a vas.Nem volt olcsó de kb1 miska + van rajta ,ha itt kellene megvenni apródonként az extrákat.3500 font lett a vége.
2004-es. Első tulajos motor. Szépen egyben van még. Az ilyenkor szokásos szervizt kellett rajta megcsinálni, meg 1-2 szépitgetés kellett. Vagyis nem kellett volna de én megcsináltam mindent.
Hát olcsóbb volt mint haverom tlr-je :)
Csak kéne egy grafika.... aztán van az a bacardi cola amiért Borcsa intézi!:D
Előre is köszi.
Majd lerablom a felnit, ha nem figyelsz szentesen :)
Viszont az öhlins gátlóra semmi szükséged, add el nekem!
Féknyergem már nekem is aranyból van.
Hát olcsóbb volt mint haverom tlr-je :)
Lehet tudni valamit az új szerzeményről?
Évjárat ....stb...esetleg mennyire volt akciós ...ha sebtiben vetted és nem előre megfontoltan