A szervízmanualban benne van, hogy miképpen lehet a szenzorokat tesztelni, bár abban az esetben szerintem hibakódot is kellene dobnia.
Egyszer én már végigmértem a kábelköteget. Nem tudja azt senki megfizetni, hogy még egyszer elvállaljak ilyet.
Hát őőő lehetne, de ahhoz kell egy másik elektronika amit rádughatnék! És ez igaz ugye az ECU-ra (az ülés alatt a nagy fekete tepsi), átdugjuk, kipróbáljuk és ha minden fasza akkor örülünk mert megvan a hibás, de mivan ha valami apró biszbasz szenszor, légtömegmérő vagy akármi más a hibás? Akkor szedjük ripityára valaki motorját amíg az összes cumót átcseréljük és ki nem derül ki a hibás, ezt nem hinném hogy bárki bevállalja, de ha mégis akkor Írja meg hogy mikorra vigyem hová
A Prop-Tech-nél talán rá tudnak nézni. Abban bízom hogy elvileg ebben nincs semmi okosítás, és nem is szeretnék bele én sem úgyhogy talán "könnyebb" lesz rájönni a hibára így hogy minden gyári! De ha van valakinek mentő ötlete tanácsa akkor bármit szívesen meghallgatok mert nekem a Prop-tech az egyetlen!
ŐŐ be kell vallani a tiéden látszik a törődés , valószínűleg jobb vétel lett volna , Nade elvittem Tasi mesterhez megfikázásra a hétvégén, felkészültem a borzalmak borzalmára, de azt mondta hogy a motor nem szar! Nem dob füstöt, nem zörög, kompresszió van, persze egy kis finomhangolás ráférne VISZONT valami villanyos gond van . Szóval valami miatt egy állandó gázt tartva mondjuk 7-8000-es fordulaton megállítod üresben a gázkart és tartod, akkor néhány pillanat múlva eldobja a fordulatot (leejti 3000-re majd vissza fel stb.)
Erre mondjatok valami okosat. Eddig ahány embert felhívtam és kiejtettem a számon hogy Suzuki TL 1000 motorvezérlő/elektronika probléma még mindenki csak a torkát köszörülte és azt mondta hogy nem kér belőle , úgyhogy kéne valaki aki jóban van az elektronokkal!!!
Előre is köszi
Vezíír!!! egy Poló ( XL FEKETE) gondolom méret ugyan az mint tavalyi... nekem jó amit Luká csinált !
-Kaja?:D ha ugyan olyan rossz lesz mint szokot akkor tök mind1:D
Én jövök mindenképpen egész hétvégére (ezért toltuk el az esküvőnket:) )
Szürke pólót kérnék ha lehet, balról a másodikat XXL méretben. Amíg nem egy nagy fasz van a hátán, hanem valami TL, nekem tökéletes, az eddigiek is jók voltak mindig
Tisztelt Uraim!
SOS!!!Kellene a létszám és,hogy ki kér pólót.Mekkorát és milyen színűt.Mi legyen rajta?Vagy jó az amit Luká felrakott képet.
Kb 1800ft a póló+feliratozás.Holnap le kell adni a megrendelést.Mellékelem a színválasztékot és a mérettáblázatot.
mondjuk éjszakára meg belehet fűteni!:D