Pedig direkt a félreértések elkerülése végett raktam ki a gps pozíciókat is.
Meg az is biztos, hogy jövőre későbbre szervezzük, mondjuk április közepe-vége, amikor már tutira jó idők lesznek...
Baszkiiii énvoltam a hülye!!
Csak annyit néztem hogy m1 m7mekiparkolo és valamiért nekem a budaörsi meki volt végig a fejemben. Waaa na majd legközelebb
Nincs semmi gond, már itthon punnyadok.
Egy tréleres nyomott előttem egy satut mert valami csaj szintén nyomott előtte egy satut. Én meg pont akkor néztem át a másik sávba, hogy kikerüljem a trélert. Mire visszanéztem már állt előttem az út közepén. Mindez kb 1 máodperc. Belegurultam vagy 15-tel. Fejidom, lámpatartó konzol kuka így hirtelen, többi majd szétszedéskor kiderül.
Lehet halasztani kellett volna egy héttel...
Skacok, én megindultam, végigtoltuk az etapot, minden megállónál ott voltunk, sehonnan nem indultunk el előbb.
Az idő olyan amilyen, de a túra letudva.
Most épp a Rock Pub- ban toljuk a kaját.
A szél a pályán kurvanagy. 120-30fölött már nemkellemes.
Utána mentem volna de kétféle térkép volt az eseménynél, nemtudom hogy m7en megy le fehérvárig vagy a 7es uton
Meg az is biztos, hogy jövőre későbbre szervezzük, mondjuk április közepe-vége, amikor már tutira jó idők lesznek...
Csak annyit néztem hogy m1 m7mekiparkolo és valamiért nekem a budaörsi meki volt végig a fejemben. Waaa na majd legközelebb
Egy tréleres nyomott előttem egy satut mert valami csaj szintén nyomott előtte egy satut. Én meg pont akkor néztem át a másik sávba, hogy kikerüljem a trélert. Mire visszanéztem már állt előttem az út közepén. Mindez kb 1 máodperc. Belegurultam vagy 15-tel. Fejidom, lámpatartó konzol kuka így hirtelen, többi majd szétszedéskor kiderül.
Lehet halasztani kellett volna egy héttel...
Mi történt:
elcsúsztál vagy másik fél volt a hibás?
Csak lámpa meg idomok, de jól esett...
Az idő olyan amilyen, de a túra letudva.
Most épp a Rock Pub- ban toljuk a kaját.
Utána mentem volna de kétféle térkép volt az eseménynél, nemtudom hogy m7en megy le fehérvárig vagy a 7es uton
A Balatonnál lóg az eső lába, de ha Pesten van a csapat írjatok :)
Budaors parkolo ures
Sztem Imrufo megy.
Van valaki aki egyáltalán elindult ma? :)
Ő neki van.
A motorvonatok topikban megtalálod
TL 1000S hez keresnék hátsó rúgós tagot kompletten , van valakinek itt a fórumon eladó vagy tudtok olyat aki TL-t bont?
segítségeteket előre is köszönöm!