Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, tudom, h szeretik, csak az igazából nem előrelépés. Annyira fog az enyém is.
Jók is a Nissin nyergek.
Ha nyerek a lottón veszek egy ilyet...
Az a K4 főfék?
Én 1 napon belül kikapcsoltam...
Prediktiv szovegbevitel, szokot mellett balra az elso ikon elvileg a hangbevitel azt hosszan nyomod akkor kijon a beallitasok es ott a prediktiv szovegbevitelnel a pipat kiveszed
2 éve nem jöttem rá
Mondjátok már hogy kell kikapcsoni. Sony.Androig.
Elhiszem Luká se kapcsolta ki a hibajavitot
Nekem is össze vissza atirogat ez a Nokia
Radikális fotel?
Nem tudom miert de a yamaha, r1féle kék dugos, nem radiális féke is nagyon jó és fillérekért meg lehet venni. Sok tipuson van ez a fék.
Lehet venni radiális fotelhez alakítót így nem kell csövet cserélni
A kutyaközönséges Nissin radiális nyereg(bizonyos ZX6-10-es évjáratokon) és a cápa féle r1 felső úgy fog a 308-as féktárcsával hogy fejreesek a kormányon át.
Megpróbálod a 19x21-es Nissint? Elküldöm a csomaggal ha érdekel.
Akkor nekem csak a fittinget a végén kell cserélnem.
Viszont a Cápa próbálta R1 főfékkel és szarabb lett neki.
Fene se tudja mit lehetne vele kezdeni. kérdés, hogy egy felső munkahengercsere mit hozna, csak ahhoz meg fékcsövet is kell cserélned, mert máshol van a kivezetés.
Akkor zsír lett. Nekem is, h visszaraktam a gyárit, megint jól fog, bár, én is még vakarózok valami jobb fék témában, de eddig amin jót tapasztaltam az az RSV volt. Berágok aztán csináltatok hozzá egy konzolt.
Nehogy unatkozzak...
Amúgy Jézus motorja is pont ilyesmi érést ad a Brembo főfékkel, csak ugye a hatdugattyúshoz 19x20-as ajánlott, az enyém meg más áttételezésű.
Eddig abban a tudatban éltem, hogy 18x19-est vettem, de van rajta egy gyanús 16-os felirat
Az adagolhatósága változott. Nem csak egy kis ponton fog a fék, hanem ahogy húzom a kart fokozatosan nő a fékerő. Nameg kis erővel is lehet akkorát fékezni, hogy kifolyik a szemem. A fő bajom úgyis az volt, hogy hiába lehetett megállni eddig is a motorommal, de amikor 20x fogok rá a hajtűkanyar előtt a fékre akkor már zsibbadt az ujjam
Mesélj, milyen a féked evvel a cuccal?
Már volt időd tapasztalni...
Én nem hagytam időt megszokni, el is dobtam a búsba.
Ha jól emlékszem a gsx-r papíron is nyomatékosabb pár Nm-el.
Én ilyet sosem állítottam. Mondjuk az hogy máshogyan adja le az tény.

Fékem az most van. Csak meg kellett szoknom, hogy állandóan a levegőben kalisztál a hátsó kerék
Mi meg a fékerő hiányát pótoljuk merészséggel.
És hol marad a nyomatéktenger?
Erőből könnyű nektek
Nekünk a motorerő hiányát ügyességgel kell pótolni