Na jó, azé tudom milyen a Gixxer, mentem elég sokat K1-től K8-ig mindegyikkel.
Nem elvakult v2 fanatikus vagyok, pl tisztában vagyok vele, hogy mondjuk egy K5-1000(de a K1-1000 is) jobban megy alul-felül-mindenhol, jobban kanyarodik, nyomatékosabb-erősebb jobban fékez stb. Ha csepp eszem lenne, már rég sor4-et használnék, úgy talán még mindig az első blokk lenne a motorban.
Viszont eccerűen imádom a V2-t, osz csá!
Na megnéztem. Ugye nekem Win10 van rajta, de a 8-asnál is így van.
Gépház(Beállítások) ---> Idő és nyelv(neked lehet nincs ilyen) ----> Billentyűzet
Aztán koppints a beállított nyelvhez tartozó billentyűzetre,
és ott a szövegjavaslatok négyzetből pipa ki, és DONE!
Majd ha gurulunk együtt, próbáljátok ki az én fékemet... Csak mert nem hiszem, hogy mondjuk milliók beleölése nélkül lehetne még fejleszteni, és kíváncsi vagyok, hogy a tiétekhez képest milyen a teljesítménye...
Ha valaki nyer a lottón, én ezt a rendszert kérem ajándékba:
Beállítások-vezérlés-nyelv és bevitel-samsung billentyűzet beállításai-automatikus helyettesítés: kikapcs.
Ez Note3-nál így működik, gondolom a Sony-nál is valami hasonló a menete.
Közben utánanéztem a brembom is 18x19-es csak sorszám a 16 rajt
Jólvan, de a karbon RST felnit az nem kapod meg, mert hogy nézne ki csak elöl egy olyannal...
Nem elvakult v2 fanatikus vagyok, pl tisztában vagyok vele, hogy mondjuk egy K5-1000(de a K1-1000 is) jobban megy alul-felül-mindenhol, jobban kanyarodik, nyomatékosabb-erősebb jobban fékez stb. Ha csepp eszem lenne, már rég sor4-et használnék, úgy talán még mindig az első blokk lenne a motorban.
Viszont eccerűen imádom a V2-t, osz csá!
Ja, naná, hogy kérem a telót is!
Nem mindig lesz jobb.
Lényeg, hogy valamire el kell basznom a pénzt és az időt
Gépház(Beállítások) ---> Idő és nyelv(neked lehet nincs ilyen) ----> Billentyűzet
Aztán koppints a beállított nyelvhez tartozó billentyűzetre,
és ott a szövegjavaslatok négyzetből pipa ki, és DONE!
Teleszkóppal együtt szeretnéd?
Ha valaki nyer a lottón, én ezt a rendszert kérem ajándékba:
Ez Note3-nál így működik, gondolom a Sony-nál is valami hasonló a menete.