Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az 10 fokkal több. Ha nem lesz 80 fokos 20 fok környékén megnézem a termosztátot. Csak eléggé bennt van a közepében, nincs kedvem szétszedni.
Nalam ilyen hidegben 70-71-72
Én is néztem a tiéd az enyémen 76-78 volt
Én is jobban örülnék a 82-nek :/
Akkor passz! Majd az okosok megmondják. Nekem tök mindegy milyen a külső hőmérséklet, az üzem meleg az 82-6 között van. Annyi, hogy nyilván sokkal lassabban melegszik ilyenkor. Meg lassú tempónál nem szalad fel olyan gyorsan.
A haver apriliáján 75 fokos volt. Majd gyáron meglátom mennyi lesz. Igaz nem is nagyon forgattam, csak 5000 környékén mentem vele. De mondjuk nekem a Firestorm is ezt csinálta, és annak is jó volt a termosztátja.
Nekem 65-66 ilyen hidegben. A termosztát jo. Ellenőriztem. Fene tudja.
Elemedben vagy!
Télen nyáron, ha nem araszolunk akkor 82-86 fok között van.
A motor vízhőfoka folyamatos 86 fokos volt a Balatonét nem tudom,de hideg lehet
normál menetben82,veretve84
Nektek hány fokos volt a víz?
Köszi a vidit, jó lett ez. Egy kis ízelítő azoknak, akik nem tudtak jönni.

Más! Nem kevés az a 64-65 fok víznek? Szerintem az gyanúsan kevés.
Az május 20-22 hétvége.
Vagány kissrác a fiad.
Az osztrak ut mikor is lenne?
Én benne vagyok írj valami utinert merre hogyan .Vasárnap nekem 370 km jött össze,jó volt látni a sok motorost minden felé.
A video xar lett szél zajos az egész,sok beállítás kell még hogy legközelebb,jó legyen,
Ma dolgoztam,de ide is sikerült valamit kreálni,a vasárnapi eseményekből.
http://members.upc.hu/csaplar....
Erre a hónapra nem igen mond jo időt de április elején lehetne tartani egy balaton gurulast, esetleges kőröshegy kitérővel.
Latom Zsolti hozta a formáját és két autó közt a zárovonalon még téged is beelőzött :) :)
Na talán sikerült. Veszprémtől, Balatonfüredig. Kicsit butított,de remélem élvezhető.

https://drive.google.com/file/...
Te voltál a verolexel?
Igaz hogy mi sokat nem mentünk de jó volt
Ha lesz még ilyen akkor összeszedem a Veszprém környéki apriliasokat