Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lenne veletek találkozni. Támogatom.
Szinte mindegy hány pólusú, a szikra úgyis csak egy helyen fog átlépni...üzleti fogás...
Első esetleg?
Kellll :P
Ha valakit erdekel?!
Dunlop D212 GP Pro2 190/55 16000Ft
pályázott, de közepe 5mm! akár az újnak
Nekecces attol fugg h tudom intezni a forgalmit. A hep kb mar egyben szoval meg keplekeny. Elotte szolok... ;)
ez kurv.a jól hangzik. Szívesen beszélgetnék más v2 tulajokkal is. Felénk csak h-d meg más japán nyugodt járású gépek vannak. Akkor az időpontot fixálni lehet a naptárba?
Azt gondoltam:D
CSak hogy valaki épkézláb el magyarázza és felül homályosít !
Eddig ngk volt 1 pólus illetve 2 most denso lesz:)
SV-fórumban lassan mutogatni kell az SV-st.
Persze hogy jöhetsz!
Részemről nem kifejezetten TL találkozót szeretnék kihozni belőle, hanem mint a régi szép időkben V2 találkozót.
Ha mindenki benne van, meginvitáljuk majd a többi V2-es topiklakót is. (SVfórum;RSVfórum;VTRfórum)
Jól hangzik a balatoni gurulás. Engem is érdekelne... persze, ha mehetek.
Gyertyánál tök mindegy hány pólusú, csak a hőérték legyen megfelelő.
NGK-nál pl két pólusú a CR9EK, de az iridiumos az csak egy pólusú (CR9EIX)
Champion egy pólusú, meg aszem a Denso is.
Viszont én kipróbálnám azt is milyen lehet mondjuk egy Brisk körelektródás cucc. De idén az iridiumos NGK-t tesztelem.
Üdv! Nekem 2 pólusú NGK. Igazi különbséget én sem vettem észre. Nekem kevesebbet durrog vissza, talán kicsit tökéletesebb az égés, de lehet hogy csak parasztvakítás....
Szevasztok. Nekekem tuti nem lesz meg addig a féktárcsa de leszarom.

Én jelentkezek erre a gurulásra, de majd csak pár nappal előtte derül ki, hogy jó-e nekem. De ha minden ok, ott leszek. Csak az idő legyen viselhető.
Nem hangzik rosszul!Csak ahogy nézem nem lesz meleg:/
Amúgy 1 pólusú gyertya vagy 2 pólusú ?
Írja mind2 és eddig nem vettem észre a különbséget...
Én ott leszek, meg említettem egy SV-s havernak is (csak, hogy ne menjek egyedül).
Nekem is következő hétvégén jön meg 1-2 cucc. Utána már izzítom a vasat :)
Eddig nem erőltettem a témát, mert nem tudtam, hogy kész lesz-e a motorom márciusra...
De kész lett a telóban a rugócsere, szerdán meg befut a futár Angliából egy raklap alkatrésszel. Egy-két hét, és járóképes a gép.
Szóval ki mit szól egy V2-es szezonkezdő Balaton-túrához?
Időpont: március 13 vasárnap.
Imrufo említett egy balatoni szezonkezdést. Na az pont jó lenne akkor
Szia-sztokkkkkkk,lesz,ez a hosszú hétvége március 15 miatt,nos akkor is elmehetnénk gurulni 1 napot,szombaton,vagy vasárnap,vagy hétfőn,15-én kedden nem mennék már sehova.
Rablók
Sötét plekó nekem sincs. Bár én eddig is megvoltam nélküle, de majd lehet veszek én is hozzá. Jaja nem olcsó, az enyémhez kb 17-18 ezer. Nem kevés.
Oks. Na majd akkor összebeszélünk. Találkozóra én is mindig megyek, bár a motort már évek óta nem viszem ki. Általában gyalog, haza meg négykézláb.
Én majd plexit akarok az xlietomra. Sajna nem lesz olcsó. Az átlátszó nyáron elég szar.
Ha lehet elkerülöm azt a "fantasztikus" utat, max. a motorostalálkozóra megyek arra. Volt pár vasam, a TLS-t novemberben vetttem, még nem tudtam sokat használni. Majd gurulhatunk egyet és megoszthatjuk a tapasztalatokat/kérdéseket....
Gondolom, hogy az sem hazudik. Nyilván ezeknél a márkáknál már nem lehet tévedni.