ez kurv.a jól hangzik. Szívesen beszélgetnék más v2 tulajokkal is. Felénk csak h-d meg más japán nyugodt járású gépek vannak. Akkor az időpontot fixálni lehet a naptárba?
Persze hogy jöhetsz!
Részemről nem kifejezetten TL találkozót szeretnék kihozni belőle, hanem mint a régi szép időkben V2 találkozót.
Ha mindenki benne van, meginvitáljuk majd a többi V2-es topiklakót is. (SVfórum;RSVfórum;VTRfórum)
Gyertyánál tök mindegy hány pólusú, csak a hőérték legyen megfelelő.
NGK-nál pl két pólusú a CR9EK, de az iridiumos az csak egy pólusú (CR9EIX)
Champion egy pólusú, meg aszem a Denso is.
Viszont én kipróbálnám azt is milyen lehet mondjuk egy Brisk körelektródás cucc. De idén az iridiumos NGK-t tesztelem.
Üdv! Nekem 2 pólusú NGK. Igazi különbséget én sem vettem észre. Nekem kevesebbet durrog vissza, talán kicsit tökéletesebb az égés, de lehet hogy csak parasztvakítás....
Én ott leszek, meg említettem egy SV-s havernak is (csak, hogy ne menjek egyedül).
Nekem is következő hétvégén jön meg 1-2 cucc. Utána már izzítom a vasat :)
Eddig nem erőltettem a témát, mert nem tudtam, hogy kész lesz-e a motorom márciusra...
De kész lett a telóban a rugócsere, szerdán meg befut a futár Angliából egy raklap alkatrésszel. Egy-két hét, és járóképes a gép.
Szóval ki mit szól egy V2-es szezonkezdő Balaton-túrához?
Időpont: március 13 vasárnap.
Szia-sztokkkkkkk,lesz,ez a hosszú hétvége március 15 miatt,nos akkor is elmehetnénk gurulni 1 napot,szombaton,vagy vasárnap,vagy hétfőn,15-én kedden nem mennék már sehova.
Ha lehet elkerülöm azt a "fantasztikus" utat, max. a motorostalálkozóra megyek arra. Volt pár vasam, a TLS-t novemberben vetttem, még nem tudtam sokat használni. Majd gurulhatunk egyet és megoszthatjuk a tapasztalatokat/kérdéseket....
Dunlop D212 GP Pro2 190/55 16000Ft
pályázott, de közepe 5mm! akár az újnak
CSak hogy valaki épkézláb el magyarázza és felül homályosít !
Eddig ngk volt 1 pólus illetve 2 most denso lesz:)
Részemről nem kifejezetten TL találkozót szeretnék kihozni belőle, hanem mint a régi szép időkben V2 találkozót.
Ha mindenki benne van, meginvitáljuk majd a többi V2-es topiklakót is. (SVfórum;RSVfórum;VTRfórum)
NGK-nál pl két pólusú a CR9EK, de az iridiumos az csak egy pólusú (CR9EIX)
Champion egy pólusú, meg aszem a Denso is.
Viszont én kipróbálnám azt is milyen lehet mondjuk egy Brisk körelektródás cucc. De idén az iridiumos NGK-t tesztelem.
Én jelentkezek erre a gurulásra, de majd csak pár nappal előtte derül ki, hogy jó-e nekem. De ha minden ok, ott leszek. Csak az idő legyen viselhető.
Amúgy 1 pólusú gyertya vagy 2 pólusú ?
Írja mind2 és eddig nem vettem észre a különbséget...
Nekem is következő hétvégén jön meg 1-2 cucc. Utána már izzítom a vasat :)
De kész lett a telóban a rugócsere, szerdán meg befut a futár Angliából egy raklap alkatrésszel. Egy-két hét, és járóképes a gép.
Szóval ki mit szól egy V2-es szezonkezdő Balaton-túrához?
Időpont: március 13 vasárnap.