Most egy kicsit nyűgös vagyok, így inkább csak kérdeznék:
Meddig melegítsem a motort, ha kint kicsit melegebb van mint a garázsban?
Milyen gyorsan tudok menni az ezressel, ha a fél szemem lecsukom?
Milyen olajat tegyek a gépembe és mennyit, hol kell beletölteni?
Milyen színű lámpánál lehet elindulni?
Ha 260-as hátsó gumit választok azt rá lehet még az első felnire is feszíteni és így megspórolhatok egy gumit?
Csak tudnam ilyenkor hol vannak a kornyezetvedo aktivistak, akik allandoan a felmelegedesrol papolnak, meg klimavaltozas, stb. Most valahogy nem hallom a hangjukat. Ez inkabb jegkorszak
Sziasztok!
Én is inkább egy kellemes motorozásra vágyom ,mindsem arra hogy a célnál melegvízzel keljen leolvasztani a motorról! Ígyis kicsi vagyok ,mire odaérünk meg se találtok a mocin!
Jaja.4-5 fokig birom.Ha tok veni plusz kesztyűt belűre megy a 2-3 is csak legyen napsütés.Igaz akkor 110 a max.Bár amúgy se sokkal több.Vén vagyok és el is felejtettem már vezetni.
Meddig melegítsem a motort, ha kint kicsit melegebb van mint a garázsban?
Milyen gyorsan tudok menni az ezressel, ha a fél szemem lecsukom?
Milyen olajat tegyek a gépembe és mennyit, hol kell beletölteni?
Milyen színű lámpánál lehet elindulni?
Ha 260-as hátsó gumit választok azt rá lehet még az első felnire is feszíteni és így megspórolhatok egy gumit?
Ha rendelsz Frpetertől. Szólj mert nekem is kéne tőle cucc. Aztán meg felezzük a postát! Amúgy kint vagy már külföldiában?
Csiki
ezt skubizzátok:
narancsos riasztás
Én is inkább egy kellemes motorozásra vágyom ,mindsem arra hogy a célnál melegvízzel keljen leolvasztani a motorról! Ígyis kicsi vagyok ,mire odaérünk meg se találtok a mocin!
Vagy csak nem frissítették.
En pl valoszinu penteken, vagy hetfon veszek motort es utana beviszem a garazsba rohadni
Az elet szep