Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rakjál alá egy nagy tüzet,mikor már olvadnak a műanyagalkatrészek az már jó..
Most egy kicsit nyűgös vagyok, így inkább csak kérdeznék:
Meddig melegítsem a motort, ha kint kicsit melegebb van mint a garázsban?
Milyen gyorsan tudok menni az ezressel, ha a fél szemem lecsukom?
Milyen olajat tegyek a gépembe és mennyit, hol kell beletölteni?
Milyen színű lámpánál lehet elindulni?
Ha 260-as hátsó gumit választok azt rá lehet még az első felnire is feszíteni és így megspórolhatok egy gumit?
Tara

Ha rendelsz Frpetertől. Szólj mert nekem is kéne tőle cucc. Aztán meg felezzük a postát! Amúgy kint vagy már külföldiában?

Csiki
Indulás előtt meddig kell melegíteni a motort?
Vagy az Iphone alkalmazás! Integrált bőrruha!
Lehet valami MAC fejlesztés!
Hol vagy Te globális felmelegedés amikor szükség lenne rád?
lemek hídba: SKYPE bőrruha
hali mindenkinek. eladó sv 1000 s 2005.-től érdekelne max 1,2M.ft ha tud valaki,valamit szóljon elérhetőség:fefe_srx@vipmail.hu előre is köszi
Csak tudnam ilyenkor hol vannak a kornyezetvedo aktivistak, akik allandoan a felmelegedesrol papolnak, meg klimavaltozas, stb. Most valahogy nem hallom a hangjukat. Ez inkabb jegkorszak
max hószánnal...

ezt skubizzátok:

narancsos riasztás
Sziasztok!
Én is inkább egy kellemes motorozásra vágyom ,mindsem arra hogy a célnál melegvízzel keljen leolvasztani a motorról! Ígyis kicsi vagyok ,mire odaérünk meg se találtok a mocin!
Jaja.4-5 fokig birom.Ha tok veni plusz kesztyűt belűre megy a 2-3 is csak legyen napsütés.Igaz akkor 110 a max.Bár amúgy se sokkal több.Vén vagyok és el is felejtettem már vezetni.
Na akkor pénteken legyen "közgyűlés" a fórumon!
Nekem jó csak ne szombat legyen.Bár megvárhatjuk a péntek-szombatot.Eső ne essen.Bár pici tapadás az kéne.
Közkívánatra át tehetjük! Mi legyen?
pedig tényleg.Megnéztem.Szimpatikusabb mint a köpönyeg.
Vagy csak nem frissítették.
biztos mindent összeadtál rendesen?
Kár, h nem a 21-én van a motoros gurulás Balcsira mert akkor 10 fokkal több lesz mint most h.végén... Nem lehetne átrakni?
Na végre egy jó hír.Jobb mint a reggeli köpönyeg.
idokep.hu-n még mindíg 7 van az előrejelzésben, nézzük azt!
Reggel még +6-ot mondott 15.-ére.
Én is ezt nézem minden nap, de messze van még márc. 18
Nem ertem mi a bajod.
En pl valoszinu penteken, vagy hetfon veszek motort es utana beviszem a garazsba rohadni

Az elet szep
Igaz nem sv hanem TL dob lesz az áldozat de pár hét és lesz herélve.Igaz a terv az hogy nem én csinálom hanem egy kipufogós.