Na ujra otthon.Kicsit elhúzodott a szervíz.De jó volt sanyi úr megküzdött a gépekkel rendesen.Köszi mégegyszer.
Jól kilógta magát a kis bugyikék teló bekeményített.Kottyanás még jelentkezett.Vagy ki van kopva a csúszópersely vagy hideg van vagy a kormánycsapágy baszaxik esetleg ezek kombinációja,de jó ez kiesni nem fog és keményebb úgyhogy ha nem esik az eső én megyek 15.-én.
márciusban csak autósoknak lesz a kiírás szerint .
Főnix napok Pannonia ring :
2010. március 25. (autó)
2010. április 13.
2010. május 12.
2010. június 2.
2010. július 8.
2010. augusztus 12.
2010. szeptember 8.
2010. október 7.
2010. október 28. (autó)
Hali
Volt már valaki úgy hogy az ezresen a termosztátnál könnyezik a fagyálló?
Tegnap vettem észre nem nagyon reggelre pár csepp a blokkra,a bilincsek meg vannak húzva,holnap megnézem meg van e lazulva a csavar,csak elég szar helyen van.
én is voltam, de mivel még nem jött meg a cucc a motoromhoz, hát nem tom. Zoli még megvan a nyomikulcsod!
amig megjön a jóidő, egy kis tavalyi kakucsring némi infoval megspékelve, avagy ahogy a kockák járnak motorozni: Kakucsring 090719
Persze,bár olvastam a motorzz.hun,hogy valami szezonnyitó van ott meghirdetve a füredi "görög" faluhoz,és állítólag sok száz motorost várnak,gondolom akkor Tihanyban lesz nagy felfordulás.
Nekem ER6Nem van, elvileg abban 2 vel több a nyomaték. Nekem csak egyszer blokkolt be a hátsó kerék visszaváltásnál, akkor is azon a világosabb aszfalton, ami csúszósbbb, meg csináltam a picsáma, én voltam a hülye. Nem kell ezektől félni, nem harapnak.
A KLÓNOK támadása!
Jól kilógta magát a kis bugyikék teló bekeményített.Kottyanás még jelentkezett.Vagy ki van kopva a csúszópersely vagy hideg van vagy a kormánycsapágy baszaxik esetleg ezek kombinációja,de jó ez kiesni nem fog és keményebb úgyhogy ha nem esik az eső én megyek 15.-én.
Főnix napok Pannonia ring :
2010. március 25. (autó)
2010. április 13.
2010. május 12.
2010. június 2.
2010. július 8.
2010. augusztus 12.
2010. szeptember 8.
2010. október 7.
2010. október 28. (autó)
Volt már valaki úgy hogy az ezresen a termosztátnál könnyezik a fagyálló?
Tegnap vettem észre nem nagyon reggelre pár csepp a blokkra,a bilincsek meg vannak húzva,holnap megnézem meg van e lazulva a csavar,csak elég szar helyen van.
amig megjön a jóidő, egy kis tavalyi kakucsring némi infoval megspékelve, avagy ahogy a kockák járnak motorozni:
Kakucsring 090719
Zoli32
TSanyi
Gyroli
Roadking
meg én!
(ha valakit kihagytam akkor bocsi, rövid az agyam)
Mi lesz április 13-án,valami pályanap?
Hmm...