Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nézem az időjárás jelentést, de úgylátom én nem fogok felmenni 15én a Balcsira. Látszik, h Pécs nagyon délen van... én a meleghez vagyok szokva 7 fokot mutatnak hétfőre elszórt hóval
Koszi.A koponyeg midennap mast ir igy vasarnapig raer a dolog.Kinezek az ablakon es meglatom.Ha esik majd ramfagy akkor gaz van.De a remenyhal megy utoljara.
Szerintem felesleges. 1000-re bőven elég a VM2-es is. Posta 2200Ft.
Most màr megtalàltam,az alkatrèszeket,valamit nagyon benèztem multkor,sok kulombsèg van a ketfajta lanc kozott,èrdemes megvenni a dràgàbat?
Na gyerekek bár trágyul az idő, de én még szervezem a túrát 15-re!
ott nèztem is ,csak nem kuldtèk el az àrajanlatot,ott nèztem 10000-èrt làncot akcioba,de akkor az nem az ami nekem kell!ès el tudjatok postàzni,az hogy zajlik?koszi!
Szia!
A motoralkatresz.eu weblapon megtalálod az Sv 1000 árlistát. a lánc amúgy 24.000Ft, a két kerék 11.000Ft SV 1000-hez.
Okay :)
Jò estèt mindenkinek!frpeter-tol szeretnèm megkèrdezni,hogy mennyièrt tudnàl nekem sv1000-hez làncot meg lànc kereket szerezni?koszi elore is!
lehet nekem viszont kellene majd a gumi, rád írok ha aktuális
Zombi, nem neked kell valami tömítés?
sziasztok.
isten éltesse a nőket meg a Zoltánokat
kicsit megkésve de jobb később mint soha
Zoli vasárnap ismét Sanyival randi,mert a kuplung megszivatott,bas..ik kiemelni megint
Zoli bocsíííí nem voltam ma nagyon gép elött! Boldog Nőnapot neked! Vagy névnapot? Tudja a nyenye mi van ilyenkor!
Az ezres SV-m (K6-os) kormánygátlója már nem nagyon gátol semmit. Rakott vagy rakatott már valaki rendbe SV kormánygátlót?
Én az ezressel 2:30-at mentem az első nap első 20 perces etapjában, utána pedig fikáztam, úgyhogy Sanyi jött is értem
Jólvan... Megjegyeztem...
Na, azt nem szeretném. Akkor maradunk annál amit te mondtál. Emlékszel ?!? Abban maradtunk, hogy nekem fogod adni a tankodban lévő benzinmennyiség 49 %-át, csak azért mert kib.szott jófej vagy
Szia

Ha rám gondoltál gumi ügyben,akkor egyelőre nem kell,köszi.
Nagyon.
És ha csak baráti alapon csapolom le a benzinedet? Haragudnál érte?
Megszokták.Nem vagyok pille amúgysem.
Akkor megyek hozzád lecsapolni egy kicsit a tankodból.
Nem jó az a gumiknak meg a blokknak ha túl nagy súly nehezedik rájuk.
Tele vagyok mint a délibusz.
Nem volt gondom a repsollal.Nem ette és elment vele.Most motul megy bele csak hogy legyen összehasonlítási alapom.