Hűha...
Van egy kis gond. Most hogy jó idő volt ma elkezdtem gondolkozni azon, hogy hova tegyem a motoromat esténként.
Most költöztem be Novemberben egy lakásba. 4 emeletes a tömb. Az a helyzet, hogy a lépcsőházban biztonságosan tudnám tárolni a gépemet, de nem tudom, hogy megengednék-e. A parkolóban nem akarom hagyni, mert félek, hogy megrongálják vagy ellopják. A munkahelyemen tudnám tárolni, de az egy 20-25 perces séta a lakástól. Szerintetek?
Énis hirdetem nekem is egy csomó cserét ajánlanak fel. Gs500, robogó hegyek, 20 éves endúrok meg ilyenek... közbe a hirdetésembe is ott van, h csak S-es SV érdekel 2004től Azé bepróbálkozik a nép....
Voltam beröffenteni az előb a motort,a szomszédok ismét nem zártak a szívükbe..Anyám meg valamiért csuklott
Olyan fasza idő van,hogy rendesen ereje van a napnak..Ha nem lett volna jeges,havas a szervízút cspattam volna egy kört kinnt a 4-esen..
Páran akartak cserélni de mindenféle lim-lom 600-as motorért nem adom oda cserébe..Úgy néz ki megoldódik,hogy az összes költségét ki tudom fizetni az idénynek úgyhogy marad..legfeljebb kocsim nem lesz..
Amúgy vicces.De ha ilyenek a lehetőségek tuti kiröhögtetném magam minthogy a lépcsőházban 12 éves kisbuzik verjék rá.
Köszi. Ez nem vicces
És nem fogok hülyén kinézni, hogy teljes bőrszerkóban sétálok 20 percet a 30fokos napsütésben?
Van egy kis gond. Most hogy jó idő volt ma elkezdtem gondolkozni azon, hogy hova tegyem a motoromat esténként.
Most költöztem be Novemberben egy lakásba. 4 emeletes a tömb. Az a helyzet, hogy a lépcsőházban biztonságosan tudnám tárolni a gépemet, de nem tudom, hogy megengednék-e. A parkolóban nem akarom hagyni, mert félek, hogy megrongálják vagy ellopják. A munkahelyemen tudnám tárolni, de az egy 20-25 perces séta a lakástól. Szerintetek?
E-mail címem: madbazsa@freemail.hu
Olyan fasza idő van,hogy rendesen ereje van a napnak..Ha nem lett volna jeges,havas a szervízút cspattam volna egy kört kinnt a 4-esen..