Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszeru, elmesz a motorert nyarias oltozetben aztan hazagurulsz vele, aztan felveszed a borszerkot
Öltözz át.
Amúgy vicces.De ha ilyenek a lehetőségek tuti kiröhögtetném magam minthogy a lépcsőházban 12 éves kisbuzik verjék rá.

Köszi. Ez nem vicces
De.Nagyon.
Beleizzad a seggem a bőrgatyába
Aha...
És nem fogok hülyén kinézni, hogy teljes bőrszerkóban sétálok 20 percet a 30fokos napsütésben?
Nekem is itt pesten 3 buszmegallonyira pihen a motor szezonban...
Ja.Gyalogolnék az fix.Még jót is tesz.Pláne ha fehér rohamoszi ruha van rajtam.
munkahely egyértelmű
Hűha...
Van egy kis gond. Most hogy jó idő volt ma elkezdtem gondolkozni azon, hogy hova tegyem a motoromat esténként.
Most költöztem be Novemberben egy lakásba. 4 emeletes a tömb. Az a helyzet, hogy a lépcsőházban biztonságosan tudnám tárolni a gépemet, de nem tudom, hogy megengednék-e. A parkolóban nem akarom hagyni, mert félek, hogy megrongálják vagy ellopják. A munkahelyemen tudnám tárolni, de az egy 20-25 perces séta a lakástól. Szerintetek?
Én is berugtam tegnap a vasat! Mondjuk nekem szerencsém van a szomszédokkal (egyik egy kocsma, másik meg imádja a motorokat)
Megtalált.
Sziasztok, Suzuki SV650N-eshez (2001-es) keresek műszerfalat.
E-mail címem: madbazsa@freemail.hu
mondtam neki ,hogy átépítés témában Téged keressen
hát megtalált
Haverodnak lett egy szép villahídja.
miért is?
nekem lett volna gsxr 600,honda hornet 600 de nem adom 1000-nél alább...
Asszem Dozer koma lógok egy söröcskével.
Énis hirdetem nekem is egy csomó cserét ajánlanak fel. Gs500, robogó hegyek, 20 éves endúrok meg ilyenek... közbe a hirdetésembe is ott van, h csak S-es SV érdekel 2004től Azé bepróbálkozik a nép....
úgy legyen
Én is már csak a jóidőt várom!
Voltam beröffenteni az előb a motort,a szomszédok ismét nem zártak a szívükbe..Anyám meg valamiért csuklott
Olyan fasza idő van,hogy rendesen ereje van a napnak..Ha nem lett volna jeges,havas a szervízút cspattam volna egy kört kinnt a 4-esen..
Még 20 nap és már nem is kell kocsi.
Páran akartak cserélni de mindenféle lim-lom 600-as motorért nem adom oda cserébe..Úgy néz ki megoldódik,hogy az összes költségét ki tudom fizetni az idénynek úgyhogy marad..legfeljebb kocsim nem lesz..