Basszus, belémjöttek ma Na nem motorral voltam hanem a Poloval... Bal eleje megsemmisült, futóművem nagyon elment. Megnéztem most aknán és eltörött a kerékcsonk Betétlapot kaptam, de Unikás az ember, arra meg kurva sokat kel várni mire kijönnek szemlézni
Akkor ha legközelebb mész be hozzájuk, akkor kérdezd meg please, hogy hogyan vesszük észre, hogy a láthatatlan tinta kifogyott a tollból?
Kíváncsi vagyok, hogy erre mit válaszolnának.
Szerintem is Csak még nem tértem észhez hogy az enyiméé nagy az örmöm...Szerencsére volt eszük és úgyanaz a 2 motor csak egyiket ilyen másikat olyan fényszóróval adták ki.Nézegettem a karbon részeit..hát nem tudom miért vannak ettől sokan bevizelve..nem egy nagy valami..könnyű is gondolom erős is de nekem nem lényeges tőlem festett üvegszálas is lehetne..max értéknővelő.Tettszik is meg nem is..kedv függő...már csak a két Vicét kell rárakatni meg pár apróság azt csá
It vannak a képek..a szomszéd rokon udvarán hóban minusz 3 fokban..de még a lámpa aljára nincs feltéve az a kis karbon darab se rögzítve a szarv..nincs csavarom hozzá....na de beszélltem a csókával és elküldi mert nála maradtak..no meg a gyári kormányt is megveszem súlyokkal együtt mert így nem lehet teljesen elfordítani..ütközik a szarvban..A újra "beleszerettem" a gépbe Ja a Lámpa egyforma színű a tankal..csak ugye tegnap félhomályban néztem...így akkor lehet csak a hasidomot + e sárvédőt kell festeni..
Hát ez még távoli ,kabát van olcsó pakisztáni bering protikkal turbózva nacit meg túlnyomó részt protis farmert fogok felhúzni.Bőrnaci is van olcsó pakisztániban de még várok vele.Elvileg így 25+27-ért megvan.Ez még a 90-nek is majd fele. Pláne hogy pályázni kellene csek ha egyáltalán megyek pályázni.Cordura nacim meg van hoszabb túrákra.
nézz be egyszer a parillába, van nagyon méretű presportjuk akciósan 2részes 90ért, nekem az volt a bajom h az 54 újja rövid volt neked, de pocakban meg oldalt bő volt, volt 60as is feketéből asszem
Köszi az infót!
Még vakarózom rajta egy kicsit 1-2 hónapon belül akarnám megcsináltattni a festést...csak hát új forgalmi eredetvizsga meg zoli szerint a törzskönyvet sem árt átíratni az esetleges későbbi tulaj miatt..ha jól értettem..A végén a sok kicsi elviszi a jóféle festék árát atán a végén én magam fújom ezer ft-s spray-el na jó ezt nem gondoltam komolyan
93kiló vok, és 187cm tökéletesen passzolt a berik 54-es 2részese. (naci is) azért nem mondanám hogy egy szál bél vok annyi h kicsit sportosabb alkat....vagyis voltam még vizsgaidőszak előtt
Nem nagy szám, mikor vizsgára viszed az adatlapra úgyis felírják a jót és egy forgalmi cserével már el is van intézve, ha két vizsga között akarod akkor eredetvizsga kell hozzá amire az új színt ráírják. Én sem vittem sehová a fújás után......leszarom, nem nagyon foglalkozik egyenlőre senki sem ezzel, a vizsgán úgyis átírják.
Remélem nemsoká tag lehetek itt.
Üdv mindenkinek
Kíváncsi vagyok, hogy erre mit válaszolnának.
Pedig 185cm/82kg a mutató .
Lehet a tied már egy extended edition?
Még vakarózom rajta egy kicsit 1-2 hónapon belül akarnám megcsináltattni a festést...csak hát új forgalmi eredetvizsga meg zoli szerint a törzskönyvet sem árt átíratni az esetleges későbbi tulaj miatt..ha jól értettem..A végén a sok kicsi elviszi a jóféle festék árát atán a végén én magam fújom ezer ft-s spray-el na jó ezt nem gondoltam komolyan