Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem lett volna választásom.Szarrá van törve az eredeti műszer csak a panel maradt meg.Igaz akkor a kosó jóval drágább így már megérte volna.
Mindegy e-van.
mondjuk az újabb sv-ken elég bután néz ki hoga felűl van a ford.szám mérő és alatta a sebesség mérő.Frankóbban nézne ki ha olyan lenne mint amit mutattál a linkben.De hát ez járt hozzá....ezt kell szeretni
nagyon szép sisak
Alapból nemigen kell sokat barkácsolni csak egy közdarabot a tartó és a ház közé hogyha a két elem nem passzol egymás közt.Bár én ha a bontott 30e inkább egy koso műszert dobnék fel most 42e ért is lehet kapni.Váltóvillámtól a fordszámmérőig minden rajta van.Ha ezt láttam volna régebben már rajta virítana a mocimon.Irtó drágán vettem a gyárit.

link
Sziasztok van 1 shoei raid 2es sisakom karcmentes gyári állapot mérete L 59-60 110000ért vették nekem csak nagy rám kb 1 hónapot használtam 70e ftért adom.70/9343185
a régiből nincs meg semmi, csak a tartókonzol... egy használt S változat volna kb. 30 ezerért,sajnos sehol sem találok N-est.... barkácsolás az nem gond van időm... csak az volna a lényeg működnének-e a kijelzők,stb?
Nemigen.Ez attól függ.Megvan e az eredetiből valami?Mennyibe kerülne a bontott S-es?Mennyire vagy hajlandó szerelgetni?Mennyit áldoznál műszerre?Stb.Ugyanis teljesen más a két típus háza talán maga az órák jók lennének ha nagyon olcsó megéri rábarkácsolni ha nem akkor nem.Ez talán lehet támpont:
Hellósztok! Egy kérdésem volna: SV650S-ről passzolna a műszerfal a Naked változatra? Előre is kösz.
Eladó egy gyári megbontatlan csomagolású GYÁRI légszűrő!
hát meggondolandó
10.000
mennyi az ára?
MAradt meg ket karcos dobom, ha valakinek kellene atepiteshez komplett rendszer
akkó mennyé akkó
Nemsokára indulunk, motorral megyek.....
Nem úgy van hogy csak egy maradhat?Bár én a kis zöld emberkét jobban birtam.Hogy az mekkorákat ugrott .De utána elment mobiltelcsireklámnak.
Hát a nagy fekete vödröst (dárszvéder)

Tudod, ő minden csillagharcos apját
Kit?
Ne bátnsd Apát plííz
Valami rémlik Sztár várszból.Szóval Ő egy Vödörfejű Ember
Jelige:Még nem használt,méretprobléma miatt eladó
Hát tudod Csillagok Háborújában az a fura aki nehezen lélegzett mint a Verebes és mindig fekete köpenyben egy vödörrel a fején rohangált.
szerintem a "haverok" már elhordták a szuper akciósakat, aztán majd feldobják az apróba az eredeti ár feléért.Szerintem.Mindenki jól jár ez a lényeg!
VÖDÖRFEJŰ EMBER!Ez nagyon tetszik!Zoli32 For President!