Nekem lett volna választásom.Szarrá van törve az eredeti műszer csak a panel maradt meg.Igaz akkor a kosó jóval drágább így már megérte volna.
Mindegy e-van.
mondjuk az újabb sv-ken elég bután néz ki hoga felűl van a ford.szám mérő és alatta a sebesség mérő.Frankóbban nézne ki ha olyan lenne mint amit mutattál a linkben.De hát ez járt hozzá....ezt kell szeretni
Alapból nemigen kell sokat barkácsolni csak egy közdarabot a tartó és a ház közé hogyha a két elem nem passzol egymás közt.Bár én ha a bontott 30e inkább egy koso műszert dobnék fel most 42e ért is lehet kapni.Váltóvillámtól a fordszámmérőig minden rajta van.Ha ezt láttam volna régebben már rajta virítana a mocimon.Irtó drágán vettem a gyárit.
Sziasztok van 1 shoei raid 2es sisakom karcmentes gyári állapot mérete L 59-60 110000ért vették nekem csak nagy rám kb 1 hónapot használtam 70e ftért adom.70/9343185
a régiből nincs meg semmi, csak a tartókonzol... egy használt S változat volna kb. 30 ezerért,sajnos sehol sem találok N-est.... barkácsolás az nem gond van időm... csak az volna a lényeg működnének-e a kijelzők,stb?
Nemigen.Ez attól függ.Megvan e az eredetiből valami?Mennyibe kerülne a bontott S-es?Mennyire vagy hajlandó szerelgetni?Mennyit áldoznál műszerre?Stb.Ugyanis teljesen más a két típus háza talán maga az órák jók lennének ha nagyon olcsó megéri rábarkácsolni ha nem akkor nem.Ez talán lehet támpont:
Mindegy e-van.