Az én SV1000-nél amúgy sokkal jobban el van dugva a tartály beöntője, hogy minek azt nem tudom, de még a kupakot is alig lehet levenni a burkolat alatt.
SV1000-en kettő csavar van és kifolyik a legalsó pontról is így a víz.
Fagyálló keni a vízpumpát, korroziógátló hatású. Csak vizzel használni nagyon gáz a motornak.
Töltsd fel jó minőségű fagyállóval télire, minthogy üresen hagyod.
Ha sima víz volt benne, tuti lesz olyan hely ahonnét nem jönne, ki és megfagy. A fagyállóval feltöltöd, megjáratod, és elrakod télire.
Ne felejsd a tágulási tartályból is leengedni, a cső levételével ami az alján van.
huh, az nem nagyon ken...meg korrodál is...
azonnal csere...
alubarát löttyre...
pösti vagy? gyere adok. pár napja cseréltem egy gpzben...maradt pár liter még... -35re keverve...
Se a vízpumpa kenésének nem tesz jót se a belső fémrészeknek.Az utóbbi rozsda formájában jelentkezik előbbi meg a lapát tömszelencéjét nyúzza meg picit.Semmi gond amúgy.
Elvileg a fagyálló cseréje 2 évente vagy vásárláskor esedékes.A motorolajjal,fékfolyadékkal együtt.
Jól,tank fel,tágulási sapka már elérhető.
Vizet csak abban az esteben kell leengedni ha előregedett vagy tényleg csak víz van benne,ami viszont felvet némi gondot,amúgy alsó vízcső lekötésével kifolyik mind.
ez alapján gyerekjáték megcsinálni...
de a radiátoron át is feltöltheted...
Fagyálló keni a vízpumpát, korroziógátló hatású. Csak vizzel használni nagyon gáz a motornak.
Töltsd fel jó minőségű fagyállóval télire, minthogy üresen hagyod.
Ha sima víz volt benne, tuti lesz olyan hely ahonnét nem jönne, ki és megfagy. A fagyállóval feltöltöd, megjáratod, és elrakod télire.
Ne felejsd a tágulási tartályból is leengedni, a cső levételével ami az alján van.
azonnal csere...
alubarát löttyre...
pösti vagy? gyere adok. pár napja cseréltem egy gpzben...maradt pár liter még... -35re keverve...
Elvileg a fagyálló cseréje 2 évente vagy vásárláskor esedékes.A motorolajjal,fékfolyadékkal együtt.
Vizet csak abban az esteben kell leengedni ha előregedett vagy tényleg csak víz van benne,ami viszont felvet némi gondot,amúgy alsó vízcső lekötésével kifolyik mind.