Most kötöm be a lomba a szivargyujtót.
Az a hoki olyan hogy két m8-as csavarral jön le az ülés majd 3 inbusszal az akkudoboz fedele ezután az akku sarui 10-es crovaval............anyád.
Fixbe egy biztivel és majd mókolok egy dugaljat.
ma hajnalban nyögvenyelve indult az sv...
éjjel 10fok volt csak...
attol tartok,h ha hidegebb lesz be sem indul.
gondolkodtam vmi izléses megoldáson az utasülés alá,h ne kelljen aksitöltéshez mindig le meg felcsavarozgatni az elsö ülést.
van vkinek dizájnos ötlete erre???
Nekem is hiányzik két csavarom (az oldalsó fekete Háromszögekhez), de ezt a "belső talpas/távtartós" profilt nem hinném, hogy mezei kötőelembolt tartaná, őszintén szólva még a Faboryn is meglepődnék... Ebay-en vannak színes csavarkészletek, lenne is a motorom színében, de szerintem kissé bazárian hatna. Bontóban nem tudom mit kérhetnek érte.
szükségem volna egy 54mm belsö átmérőjü és 50mm széles összekötö (cső)darabra a motorom kipufogo csövéhez.
lehetöleg rozsdamentes kéne.
hol tudnék ilyet beszerezni?
Sziasztok! 2004-es banditról (600-as) szeretnék váltani sv1000s-re. Egy kis vásárlási tanácsadást szeretnék tőletek kérni. Legfeljebb 1 millám van a mocira.
Az a hoki olyan hogy két m8-as csavarral jön le az ülés majd 3 inbusszal az akkudoboz fedele ezután az akku sarui 10-es crovaval............anyád.
Fixbe egy biztivel és majd mókolok egy dugaljat.
éjjel 10fok volt csak...
attol tartok,h ha hidegebb lesz be sem indul.
gondolkodtam vmi izléses megoldáson az utasülés alá,h ne kelljen aksitöltéshez mindig le meg felcsavarozgatni az elsö ülést.
van vkinek dizájnos ötlete erre???
szükségem volna egy 54mm belsö átmérőjü és 50mm széles összekötö (cső)darabra a motorom kipufogo csövéhez.
lehetöleg rozsdamentes kéne.
hol tudnék ilyet beszerezni?
köszi
1.generációs ('2000) SV650 S-hez keresek első burkolati imbusz-fejű csavart.
Lenne valakinek elfekvőben 1 db?