jól logikázok,hogy az én k9 sv650sa paripámnak szinteres betéteket ir elö a gyár?? vagyis HH jelzésüt??? Vmi hh229 ebc blackstuffot adna a bárdi 5500ft per oldal...
az jo az enyémbe,ugyi???
650-esemnél volt a gsxr teló miatt. Nem tudom majd meglátom.
Engem az idegesít hogy nem lineáris a csalása az órának.
Mert 130-nál 5km/h-át csal, nagyobb sebességnél meg 40-et? Ez így nem tetszik.
Healtechel is egy értéket tudnék állítani, hogy mennyit csaljak vissza.
Anno pelyhesként simán megfüstöltem a brembo sa-t.EBC-vel sose sikerült.
Viszont ma már kevesebbet és gyengébben fékezek,nameg a gépes jövőre felkerül a hahura így jónak ÉS olcsóak kéne lennie.
A brembo megfelel jelenleg ezeknek.
Nem a gyújtásból vagy fordulatszámból veszi a sebességet szerintem hanem az első kerékről, de javítsatok ki ha tévedek. Ezért a kilóméteróra által mutatott sebességnek és lánckeréknek nincs nagyon köze egymáshoz...
most vhogy ebcre vok ráállva.
de biztos jo a brembo meg ferodo is...kolegámnak vmi piros betétet raktunk be,talán ferodo...
ma szétkaptam az svn a fékeket, letakaritottam drótkefével,durva csiszolóval...lekentem a csuszkákat stihl grafitos zsirral... de a rézsprayt kifelejtettem...kutya mindenit...
ezt láttátok???
mondjuk a textar jobb volt...
az jo az enyémbe,ugyi???
Engem az idegesít hogy nem lineáris a csalása az órának.
Mert 130-nál 5km/h-át csal, nagyobb sebességnél meg 40-et? Ez így nem tetszik.
Healtechel is egy értéket tudnék állítani, hogy mennyit csaljak vissza.
http://www.heal-tech.hu/shop/sh/
Viszont ma már kevesebbet és gyengébben fékezek,nameg a gépes jövőre felkerül a hahura így jónak ÉS olcsóak kéne lennie.
A brembo megfelel jelenleg ezeknek.
de biztos jo a brembo meg ferodo is...kolegámnak vmi piros betétet raktunk be,talán ferodo...
ma szétkaptam az svn a fékeket, letakaritottam drótkefével,durva csiszolóval...lekentem a csuszkákat stihl grafitos zsirral... de a rézsprayt kifelejtettem...kutya mindenit...