A kormányra amit felraktam az van írva hogy Triumph made by magura.
Az egyetlen csóró részlet a kínai féktartály de majd a télapótól kérek egy gyári fémet karácsonyra.
Legolcsóbb verzió: Ricsibontó Z750 kormánybefogó (5000.-), két 30mm-es távtartó (0), két lyuk a kiflin, alulra jó nagy alátét önzárós anyával. Ha kell hosszabb fékcső, meg bowdenek, az a plusz költség, de ha nem ragaszkodsz fémfékcsőhöz, akkor bontóból olcsón beszerezhető minden.
A superbike szettet eBay-röl rendeltem, a kormanyvegekkel (+ausztriaba szallitassal) együtt kb. 350 eur volt.
Az ABM szett tartalma: cnc forgacsolt villahid, alu kormany, hosszabb gazbowden, femhalos fekcsö szett+hosszabb üreges csavar a fekkaron valo rögziteshez. + egy elegge szükszavu leiras.
A fekolaj tartalyhoz magam gyartottam rozsdamentes lemezböl egy kis tartot.
2 delutan melo volt, a gazhuzalok ki/beakasztasa volt szamomra a legnagyobb kihivas, mivel nem akartam leszedni az egesz injektort..
(sorry az ekezetek hianya miatt, nemet laptop..)
Elkepzelhetö, hogy rendelek hozza majd egy sv650N-hez valo kuplung bowdent, annak az a hajlitott csö resze joval rövidebb es kisebb radiusszal rendelkezik, nalam kicsit surlodik a fejidom szelen ha balra forditom a kormanyt..
bravo.
bövebb infot tudnal leirni rola?
milyen anyagokat hasznaltal,mennyiböl jött ki az atalakitas?
en is svS-ből svN kormany atalakitason gondolkodom...
thanx
Tipp,gen sűrű szövésű rozsdamentes hálót honna tudnék beszerezni?
Kicsit sűrűbb mint a szunyogháló ilyen vékony szálakból áll.
Talán a benzin előtét szűrők ilyenek.
Jó lessz ilyen tenyérnyi darab.
A sisakban az állnál lévő bogár kiszűrésére van beépítve.
Az egyetlen csóró részlet a kínai féktartály de majd a télapótól kérek egy gyári fémet karácsonyra.
Hamár cbr-t nem hoz.
A superbike szettet eBay-röl rendeltem, a kormanyvegekkel (+ausztriaba szallitassal) együtt kb. 350 eur volt.
Az ABM szett tartalma: cnc forgacsolt villahid, alu kormany, hosszabb gazbowden, femhalos fekcsö szett+hosszabb üreges csavar a fekkaron valo rögziteshez. + egy elegge szükszavu leiras.
A fekolaj tartalyhoz magam gyartottam rozsdamentes lemezböl egy kis tartot.
2 delutan melo volt, a gazhuzalok ki/beakasztasa volt szamomra a legnagyobb kihivas, mivel nem akartam leszedni az egesz injektort..
(sorry az ekezetek hianya miatt, nemet laptop..)
Elkepzelhetö, hogy rendelek hozza majd egy sv650N-hez valo kuplung bowdent, annak az a hajlitott csö resze joval rövidebb es kisebb radiusszal rendelkezik, nalam kicsit surlodik a fejidom szelen ha balra forditom a kormanyt..
bövebb infot tudnal leirni rola?
milyen anyagokat hasznaltal,mennyiböl jött ki az atalakitas?
en is svS-ből svN kormany atalakitason gondolkodom...
thanx
mekkora kell?
mekkora kell
gyere át,van
Meg veszek egy teaszűrőt.
Nekem egyenes lap kéne.
Kicsit sűrűbb mint a szunyogháló ilyen vékony szálakból áll.
Talán a benzin előtét szűrők ilyenek.
Jó lessz ilyen tenyérnyi darab.
A sisakban az állnál lévő bogár kiszűrésére van beépítve.
CBR.