Csápolhatok én Neked B+!
Épp fordultam Pest felé, mikor megérkeztél a lámpához! Néztem jössz-e utánam, de nem, úgyhogy jöttem haza.
Home-Dobogókő-Esztergom-Tata-Turul-Home, 290km, igaz odafelé összehoztam egy 6,88l-es fogyasztást (Home-Tata), lassan elmondhatom, hogy érzem a gépet!
Mondjuk ezt egy laikus nem ertheti.
Ha oten hatelet szerertnenek akkor egyikkel sem tudok megfeleloen foglalkozni es tokeletesen kiszolgalni.
Ez rossz az uzletmenetnek mert sok az z uzlet es a vasarlo konnyen tovabblep ha nincs maradektalanul korberajongva.
Most jelenleg van annyi evek ota nem volt pelda egynap 1,25 mill bruttora de az egyedi igenyek szerinti rendszeres megrendelesek viszik a boltot.
Es ha amiatt eluszik egy olyan nagyobb (2-3 kilos garnitura pl)megrendeles mert valaki siettet ket 15e res polc kocsiba pakolasa vegett mert kesik a fodrasznal es nem tudom rendesen lebeszelni a rendelest befonom a szemoldokom.
Biztos sok motoros dologban jobbak vagytok nálam , de egy dologban azt hiszem az eső vagyok.
Tegnap este megszületett a harmadik unokánk ! kislány Boglárka.
Anyuka és a kisbaba jól vannak !
Épp fordultam Pest felé, mikor megérkeztél a lámpához! Néztem jössz-e utánam, de nem, úgyhogy jöttem haza.
Home-Dobogókő-Esztergom-Tata-Turul-Home, 290km, igaz odafelé összehoztam egy 6,88l-es fogyasztást (Home-Tata), lassan elmondhatom, hogy érzem a gépet!