Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csápolhatok én Neked B+!
Épp fordultam Pest felé, mikor megérkeztél a lámpához! Néztem jössz-e utánam, de nem, úgyhogy jöttem haza.
Home-Dobogókő-Esztergom-Tata-Turul-Home, 290km, igaz odafelé összehoztam egy 6,88l-es fogyasztást (Home-Tata), lassan elmondhatom, hogy érzem a gépet!
nincs más hátra, vedd fel a kupecet pultos kisasszonynak, majd ő körül rajong mindenkit, az megy neki
Mondjuk ezt egy laikus nem ertheti.
Ha oten hatelet szerertnenek akkor egyikkel sem tudok megfeleloen foglalkozni es tokeletesen kiszolgalni.
Ez rossz az uzletmenetnek mert sok az z uzlet es a vasarlo konnyen tovabblep ha nincs maradektalanul korberajongva.
Most jelenleg van annyi evek ota nem volt pelda egynap 1,25 mill bruttora de az egyedi igenyek szerinti rendszeres megrendelesek viszik a boltot.
Es ha amiatt eluszik egy olyan nagyobb (2-3 kilos garnitura pl)megrendeles mert valaki siettet ket 15e res polc kocsiba pakolasa vegett mert kesik a fodrasznal es nem tudom rendesen lebeszelni a rendelest befonom a szemoldokom.
Egy kicseszett fem szunyoghalot nem erek ra keresni.
még a végén elkezdelek sajnálni hogy megy a bolt
na akkor keress valahonnan egy hibátlan yzf250-et ingyen
Egyenlore levegot venni se tudok,dilisek az emberek,mindenki most vasarol.
Crosst kerestünk. Egy jót találtunk azt haver gyorsan megvette de én csak szarokat találtam
Van sv-d.
Csak tegnap.
De majd holnap hazaviszem.
egész nap motoroztunk, vagyis kerestünk, de nem találtunk jó motort :(
Ha haggyák "kisesvenek" nevezni envelem madarat lehet majd fogatni a boldogsagtol.

Gurult ma valaki valamerre?
Én mentem egy kis kört, de ez már csak majrécsík gyűjtésre volt elég.
Úgy örülünk mintha mi csináltuk volna.
Gratulálok!
Na ja gratula.
Nem lesz ez egy kicsit sok,focicsapat a cel?
Tudod gombocbol is..............
Juhhééé, gratulálok!
Gratulálok!
Biztos sok motoros dologban jobbak vagytok nálam , de egy dologban azt hiszem az eső vagyok.
Tegnap este megszületett a harmadik unokánk ! kislány Boglárka.
Anyuka és a kisbaba jól vannak !
94 körül de bántam hogy nem tudtam elmenni a koncertjére,és irigyeltem öcsémet hogy ott volt
hű mit lőttem az előbb: Jean Michel Jarre: Essential Recollection 2015 DTS-HD 5.1 upmixed & remastered: 2015)
baromi jól szól 5.1-ben, egy új élmény
Nem kéne,kicseszett sok éles foga van,a kerítésdrótot is elharapja.
Pláne az ott a kupec vezényszóra. rögtön támad.
Akkor a tiedre már rá sem néz
Áh profi idomár kupecnek öltözött statisztákkal csinálta.