Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebookon szervezodik egy kissebb sv tura a pecsi tvtoronyhoz. En oda megyek
B+!
Erre nem jobb? link
Elson kene.
Ki kene birnia ezt a szezont.
itt a lehetőség... ha egykeréken mész végig akkor csak a hátsó gumi kopik
Meg eletemben nem voltam az m6 on.
Tenyleg lognak a gyokerek az alagut plafonjabol?
Brrrrr,amikor megnyitottak egyszer vigegverettem rajta,Bataszeki pihenotol tenyleg egy ora a rakpartig....
Kb 180 kmt jottok,ez egy seggel menni fog,Dombovaron fujtok egyet a Mol kuton,onnan mar mokas lesz!
csapassatok le az M6-on, egy óra alatt ott is vagytok
Ma nagyon setétek vagytok...
Amikor vettem a motort, hátul egy BT016 volt még pár mm mintával, elől egy szétmáló öreg fos. A gumisnál kiválasztottam magamnak a Road párt, meg is vettem. A gumis azt mondta hogy a hátsót még ne szedjük le, próbáljam meg úgy hogy előre is rakunk egy Bt016-ost. Ezt tettük, nem bántam meg! Fasza a full sportgumi bár gyorsan fogy...egyszer ezt is ki lehet próbálni. Aztán ha elkopik, ott hever a kamrába a road páros. Na így már világos?
Siófok felé még rövidebb.
Sőt ha Dombóvár után rögtön Pécs felé indulunk, akkor alig több mint 200km, de akkor pont a jó részeket hagyjuk ki.
Nem is eszik,hanem isszak!
Abszolut hangulatos lenne,de ido hianyaban csak a videos osszefoglalodra hagyatkozunk.
Nem mertem irni hogy nem ettem milyen gumid is van, de ugy latom nem csak en nem ertettem
Egesz jo voltam magyar nyelvbol de,hogy milyen gumid es az hol van,tulajdonkeppen fogalmam sincs!
Laza 2 ora max,ne parazz!
Van nemi erzekem a celpont kivalasztashoz.
Megtaláltad az arany középutat!
Ezt Mégegyszer!
Csak első gumit cseréltem akkor, kapott a hátsó egy Bt016-os párt előre, meg vettem egy 0 km-es hátsó Road2-est egy alig használt Road4 elsővel.
gyertek ki a Dolomitokba fel a Sass Pordoiba megnézni ahogy elhúzok a fejetek felett
Akkor ütközzünk Nairobiban.

Az mindenkinek "A long time ago in a galaxy far, far away....."
Nem akkor csereltettel gumit amikor vetted? :O

Amugy akar lehet arrol is szo hogy arrafele menjunk mi, bar odaig elmenni nektek is hosszu nekunk meg meghosszabb