Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FLEX
Na ez nem én voltam.

El is árulod vagy előtte meg kéne kínozni téged?
Lassan ott tartunk, hogy szédülök a motoron. Még jó, hogy végig a nyakadba voltam.
Az biztos nem megoldás, ha többször berakod a kommentet
Nameg megállt a tudomány.Értem hogy mindenki okosabb és pengébb szerelő és a lábaival is jobban megcsinál mindent mint én de ebbe belefutottam.
A kutyacsont egy két végén tűgörgős-porvédős szerkezet amibe cső távtartók mennek.
A lengőkar felöli nem gond a két háromszög közt a távtartóval simán kijön.
A váz felöli egy igen genya megoldás.Az öntött fülek amik közrefogják a gebasz.Az egyíikben egy fészek van a távtartónak a közepén a csavarnak a furat van benne ami kisebb.A másik nagyobb mint a csavar és megy bele egy másik távtartó.
Az egész 2009-óta lenn a zsuvában fürdik.Naná hogy úgy be van állva hogy nem jön ki.Jó lenne kimosni ujra zsírozni.
Fogás a két távtartón nuku.
Szétverni nem kéne az illesztett felületet.Ötlet hogy imádkozzam ki sérülés nélkül?
A haynes és a gyári könyv igen szűkszavú kb vedd le ha akarod bzz..meg.
Sima ügy
Első körben told tele WD40-el és hagyd egy kicsit, hogy oldja amit lehet, sokat fog segíteni! Ha nagyon be van állva ismételd meg 2-3x és utána könnyebb lesz (tapasztalat)
Nameg megállt a tudomány.Értem hogy mindenki okosabb és pengébb szerelő és a lábaival is jobban megcsinál mindent mint én de ebbe belefutottam.
A kutyacsont egy két végén tűgörgős-porvédős szerkezet amibe cső távtartók mennek.
A lengőkar felöli nem gond a két háromszög közt a távtartóval simán kijön.
A váz felöli egy igen genya megoldás.Az öntött fülek amik közrefogják a gebasz.Az egyíikben egy fészek van a távtartónak a közepén a csavarnak a furat van benne ami kisebb.A másik nagyobb mint a csavar és megy bele egy másik távtartó.
Az egész 2009-óta lenn a zsuvában fürdik.Naná hogy úgy be van állva hogy nem jön ki.Jó lenne kimosni ujra zsírozni.
Fogás a két távtartón nuku.
Szétverni nem kéne az illesztett felületet.Ötlet hogy imádkozzam ki sérülés nélkül?
A haynes és a gyári könyv igen szűkszavú kb vedd le ha akarod bzz..meg.
Máté mondta
Zoli, jöhetsz Te is
Itt a panorámád google király: Bükk
Nézegesd a galériám, nem kell egyből lehurrogni valamit, csak mert neked nem fekszik!
Mert ez nem szűk szar állapotú beláthatatlan fás útszakasz.
Ahol még nézelődni sem jó mert nem látsz mást csak kicseszett dzsungelt.
Tuk tuti csapatós és Roll-ra simán ráhozza a frászt.Ami nem rossz.
Miskolc számomra ugyanúgy világvége, mint a Mecsek.
Én nem a padkán jártam, hanem az aszfalt egy régebbi rétegére tévedtem az út szélén, de nagy stressz nem hiszem, hogy volt belőle. Ha az út elején megkérdezted volna, hogy akarok-e szűk erdei úton száguldozni, megmondtam volna, már akkor is hogy nem. Visszafelé már tudtam tiltakozni időben!
Itt érdemes nézelődni!
Na-na! Nem ataaa stresszelt be a padkától!
Amúgy biztos megtetszene Neked is ez a bagolyb@szós téma, csak nem erőltetett tempóban kellett volna találkozz vele.
Vasárnapban egyébként gondolkodom egy kis Bükközésen, lehet már írtam, Miskolc-Eger között is van hasonló nagyon jó rész, rendkívül jó panorámával Bükkszentkereszt, Bükkszentlászlón át
577 is csak miattad volt időben hosszú, mert elvittél minket erdőt nézni, hazafelé fele annyi idő alatt érkeztünk meg.
Már a váz is le van ütve ebay-en
Csapagycsere, 3het mig megerkezik az alkatresz
A legkalandosabb szerintem legvonalban :D
Ez a legrövidebb út és számomra a legunalmasabb.
Én a célhoz is kalandosan szeretek menni, viszont a Mecsek is olyan messze van hogy amire odaérünk már kellőképpen el is fáradunk...577 dettó.
Tornazz egyet mert elgemberedsz a sok ulestol.

Amugy a kutyacsont elegge makacsul ragaszkodik a vazhoz
Most tettem ele szalonnat hatha lemaszik.
Ha nem ki kell valahogy utni.Kimosni,zsirozni a tugorgos csapagyazast.
Lehet ez adta a hulye hangot,ha nem akkor eltort a vaz.
Fixen egyszer megallok valahol
Bonyhad-pecs,nem sok ez kicsit?
Hivhatsz, de kb 10 elott lehet aludni fogok meg ha elsore nem veszem fel akkor masodszorra talan

Ha nem sietsz meg is allhatsz egy kavera
Holnap járok felétek, otthon leszel, hogy hívjalak mi van a parkolóban?