Most jobb a helyzet.
Neked mindenre simán nemet mondanék alapból.
Vagy csak mélyen lapítanék.Anno nem ismertem az urat ennyire mint most így beleestem abba a hibába hogy segítettem.
Azóta eltelt 3-4 év.És megismertelek téged is.
Így alapból sehova nem mozdulok 2x egy nap másik városba csak úgy mert segítek.
Hát.........úgyvagyok vele hogy ha már lekaptam minden odavezetőt meg kéne csinálni ezt a tisztogatást a következő 40e-re.
Ujból megint szétkapni csak ezért nem kéne.
Pláne hogy az összekötő a kipufogón csak a segédváz után jön ki.
Hálás lehetek Neked, mivel általad megismerhetem egy motor részletes felépítését darabról-darabra Az enyém csak megy és megy és megy és megy és megy hibamentesen
Brrr.
Én most a "kivülről lezsuváz,valami fujós zsírral bepacsmagol és a hagy a pi..ba és összerak" közt vagy a "flex" közt dilemmázok.
Az egyik a halottnak a csók a másik barbarizmus szal standby egyenlőre.
A WD40 talán segyít,melegíteni nem akarom mert öntve a vázhoz a két fül közel az olajteknő az egész lántrutymó zsuvában fürdik ki tudja miaszart égetek meg vele.
Franc se tudja, mert nincs elottem, nah meg 1percet gondolkoztam...
1 lendkerék lehúzó féle cucc ?
1 cso aminek a pereme fetámaszkodik a beontott fulekre... a belso atmeroje meg akkora, hogy bele tud csuszni a kiverendo biszbasz... menet vágás 1-2 centin... csodarab valami tartoszerkezettel és ledugozott veggel / amibe szinten menet van / ratesz a fulre... csavar behajt... csavarral kihuz... orul
Vagy vmi ilyesmi
Látod ez nem volt szép. Én nem így gondolkodom veled kapcsolatban
De tökmindegy 2006-2015 igy ugyanaz,utána más a lengővilla.
Meg akarom nézni a robbantott ábrán is ezt a dolgot...
Neked mindenre simán nemet mondanék alapból.
Vagy csak mélyen lapítanék.Anno nem ismertem az urat ennyire mint most így beleestem abba a hibába hogy segítettem.
Azóta eltelt 3-4 év.És megismertelek téged is.
Így alapból sehova nem mozdulok 2x egy nap másik városba csak úgy mert segítek.
Van egy tükröd,tükörtartód a sok lom közt?
Vagy csak a lakatbiznisz forr?
Utána pipa.
Kisbetűvel.
Idei szezon - PIPA
Ujból megint szétkapni csak ezért nem kéne.
Pláne hogy az összekötő a kipufogón csak a segédváz után jön ki.
Amugy hagyd a francba igy talan meg tudsz motorozni iden
De beleszorult,feszegetni,ütögetni nem kéne.
Én most a "kivülről lezsuváz,valami fujós zsírral bepacsmagol és a hagy a pi..ba és összerak" közt vagy a "flex" közt dilemmázok.
Az egyik a halottnak a csók a másik barbarizmus szal standby egyenlőre.
A WD40 talán segyít,melegíteni nem akarom mert öntve a vázhoz a két fül közel az olajteknő az egész lántrutymó zsuvában fürdik ki tudja miaszart égetek meg vele.
1 lendkerék lehúzó féle cucc ?
1 cso aminek a pereme fetámaszkodik a beontott fulekre... a belso atmeroje meg akkora, hogy bele tud csuszni a kiverendo biszbasz... menet vágás 1-2 centin... csodarab valami tartoszerkezettel és ledugozott veggel / amibe szinten menet van / ratesz a fulre... csavar behajt... csavarral kihuz... orul
Vagy vmi ilyesmi
De jelenleg az A nál tartok.
Tudom lassú vagyok.