Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dolomitokba egy nap alatt kényelmesen,klassz utakon kimotorozol,ne bonyolítsd,szólj ha indulsz!
Ezt a KJ féle futót fater újította anno galamb szállításra.
Örököltük majd levágtuk az oldalt betoldottuk 25 centit hátra,aluval lefedtem.Csináltam egy kerék támasztót.
Még kéne egy rámpa meg egy sín mert nem biztonságos a hátsó kerék a lapos felületen.

De sajnos be van toldva egy rugó így 90 környékén rázza a bódét 120 körül azért kisimul.
ezért a helyszinen zsanettoznak

régebben említettem,hogy én is csinálnék motorszállító futót,de lehet elvetem az ötletet,mivel ha a régi szabályozás van életben, akkor autópályán max 80 km/h val lehet menni,meg őszülök mire ki érek a Dolomitokba ,igaz a kinti, mármint osztrák szabályt nem tudom
Köszi ! Felhívtam...)) S-s verzióé, de jól meg lehetett gyűrve valamikor, most a kikozmetikázott állapot van a fotókon.... Ha minden kötél szakad talán jó is lesz... Köszi még egyszer..))
Ja.A rönk olcsóbb,de nincs időm jelenleg még hasítani is.
Bomba vétel
25.
Talán egy 5-8 km.Kétéves száraz hasított tölgy.
Ezt mennyiért vetted és milyen távot kellett érte autozni?
Ez így nézett ki.
egyszer hoztam 5m-es lamberiat,fekes futoval,30-40-es tempoval hazaig 70 kmrol,50-nel mar le akart rantani az utrol,de megerte!
Max ebben lehetsz jobb
Már Te is?
Felnyomjuk a bmw-s trollt?
Majd lesz valami.
Még mindig durcizol?
Getdataback. Van fat32 és ntfs re is, sokszor mentett meg már adatvesztes ellen
Hááát mit mondjak? Én is elhúznám, de kerüld a mérlegeket.
Ez a sajat futo 1 erdei kobmeter.
Saccra 8-900 kilo egy 400 max rafuo nelkuli futoval.
1980 koruli magyar gyartasu gumikkal.
Bp-n de....és a kisteherekre, amúgy egyre többször állítanak meg mérni kiskocsikat hisz ott igazából sokkal nagyobb arányban túlsúlyosak mint a kamionok, mivel a határokon szinte mindenhol van mérleg no meg az egész országban állandóan mérnek így a kamionok igen ritkán futnak túlsúllyal engedély nélkül.
qrva sokra, %-os arányban megy a dolog és mivel 1 tengelyes így nem kevés a történet mert a teljes súly után felszorozzák, én eddig 1X fizettem és ott 6% volt egy tengelyre a túlsúly és az 80 rugó volt (felszorozzák adott ft/km a felrakás helyétől a célállomásig) + az útvonalengedély (36), hogy tovább mehessek. Mondjuk jobb mint régebben mert akkor 400-ról indult fixen.
Remelem mert lesz meg egy menetem.
sztem nem az utanfutokra hajtanak!
Megosztanad?
Mennyire buntetnek tulsulyos utanfutoert ha megfognak?