En beengedlek, Zoli csak bbq-t sut mindenkinek meglesz a kis feladata... Sanyi javitgatja a motorokat Te sutit hozol, valakit kinevezunk hogy sört hoz... en meg ucsorgok sorozok a bbq utan megeszem a sutit es tokeletes kenyelemben nezem ahogy eltisztogattok mindent
ismered azt amikor a radioba bemondjak hogy egy hulye az autopalyan szembe megy a forgalommal mire valaki betelefonal hogy nem egy hanem mindneki ? Nem te vagy a telefonalo ? na ne vedd amugy magadra csak eszembe jutott ez a kis szosszenet
No jó.
Van.
Homasita.
Vagy ebay.
De a puig ide vonatkozó tartója is működhet.
Esetleg csinál magadnak.
Ha érzel annyi kézügyességet.
Én lezártam mert nem tartalak normális embernek.A normálisokkal tartom a kapcsolatot.
Kivétel a kupec.
Na az nagyon nem normális mégis szóba állok vele.
Sal csá és várd hátha jön egy normális ember.
Nem én...............én me vagyok normális.
Amúgy normális vagyok de szerinted nem ami nem igaz..............mert normális vagyok.
A hülye más.
Csak a rusnya képét.
Ez a sok hülye mit megy szembe velem.
ismered azt amikor a radioba bemondjak hogy egy hulye az autopalyan szembe megy a forgalommal mire valaki betelefonal hogy nem egy hanem mindneki ? Nem te vagy a telefonalo ? na ne vedd amugy magadra csak eszembe jutott ez a kis szosszenet
Nembaj majd titeket is felnyomlak.
lennebennelenne
Számolom.
Van.
Homasita.
Vagy ebay.
De a puig ide vonatkozó tartója is működhet.
Esetleg csinál magadnak.
Ha érzel annyi kézügyességet.
Én lezártam mert nem tartalak normális embernek.A normálisokkal tartom a kapcsolatot.
Kivétel a kupec.
Na az nagyon nem normális mégis szóba állok vele.
Sal csá és várd hátha jön egy normális ember.
Nem én...............én me vagyok normális.
Amúgy normális vagyok de szerinted nem ami nem igaz..............mert normális vagyok.
Hudebelezavarodtam.
Kupec..............holvaaaaaaaagy?
Jó tudom normális embert...............én meg nem vagyok az...............de mégis?