sanyiqa kartárs mikor volt ez a pályamatrica dolog friss hőbörgött a gixxer topikban hogy most ő egy balatoni pancsoláshoz 4x5000 forintnyi matricát fog venni és ez szemétség.
Kb 2x írtam hogy nem csak 1300/ alkalom kell fizetni és 10 napig mehet,de csak hőbörög tovább ekkor finoman lehülyéztem hogy ne hőbörögjön.
De tényleg finom voltam.
Na ezt zokon vette majd dédelgette a haragját 2-3 hónapig.
És villámcsapás szerű komplett nagy hamletti monolgban elujságolta hogy szemét faszkalap vagyok.
De konkrétan vagy fél A4-es oldalt teleírt.
És mindenzt bemásolta vagy 3 fórumba korrekten.
Mindenki lesett hogy mihogy.
Azóta eltünt mint szamár a ködben.
nem a fekete autó állt meg a háza előtt ha nem tévedek...őszintén a faszom tele van a sok kis buzival aki itt éli ki magát, és telefröcsögi az oldalt a siralmával mintha az óvodában lennénk. végre van egy hatásos fegyver ellenük, ennyi a történet.
Mondjuk,neked se keresek tobbet labtarto infot.izzadj erte kicsit.
Konnyebb belokni ide es varni kenyelmesen mint kutatni.
Persz ha valaki csak erre,akarj hasznalni a forumot.
Innentol van heroltja mindenkinek a 234561. Milyen olajat,milyen gumit,milyen szinu a verdam kod szerint,stb szazszor leirt dolog elojon szazegyeszer.
Rendszamtartot k lali ha nem ebben az evben minimum 2 x belinkeote pontos meretezessel akkor egyszerse.
Nincs feszkó nálam, csak úgy gondolom egy fórumon normális segítséget kap az ember...nem okoskodást...De mindegy a lényeg ,hogy megkaptam az információt.Danke
ez kulonleges eset volt most :D majd kiderul nyaron szerpentinen mennyit fog enni, ha ennyire szomjas marad megy a haztol vagy citromsarga lesz mert ugy kevesebbet eszik
link
www.yamaha.hu
Mert nem ugrottam egy KB 2 perc alatt 200 kilistázható terméket tálalni neked első füttyre?
Annyit segítettem már mindenkinek hogy nem leszek nullszás ha neked nem.
Amúgy meg igen de ez van.
Kb 2x írtam hogy nem csak 1300/ alkalom kell fizetni és 10 napig mehet,de csak hőbörög tovább ekkor finoman lehülyéztem hogy ne hőbörögjön.
De tényleg finom voltam.
Na ezt zokon vette majd dédelgette a haragját 2-3 hónapig.
És villámcsapás szerű komplett nagy hamletti monolgban elujságolta hogy szemét faszkalap vagyok.
De konkrétan vagy fél A4-es oldalt teleírt.
És mindenzt bemásolta vagy 3 fórumba korrekten.
Mindenki lesett hogy mihogy.
Azóta eltünt mint szamár a ködben.
Konnyebb belokni ide es varni kenyelmesen mint kutatni.
Persz ha valaki csak erre,akarj hasznalni a forumot.
Innentol van heroltja mindenkinek a 234561. Milyen olajat,milyen gumit,milyen szinu a verdam kod szerint,stb szazszor leirt dolog elojon szazegyeszer.
Rendszamtartot k lali ha nem ebben az evben minimum 2 x belinkeote pontos meretezessel akkor egyszerse.