Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem voltál munkásőr? vagy önki rendör?
Első füttyre? Egy normális kérdés volt...segítséget vártam csak, és megmondom őszintén normális emberektől...ebbe Te nem tartozol bele;)
Amúgy milyen csavar ez?
Basszus még az enyém is fen van,google keresőben találtam.

link
ott sokkal drágább mint szeretném, különben is ilyen hülye választ adni, milyen fórum már ez hogy az emberek nem segítenek egymásnak?
nekem kellene 3 csavar a motoromba, tessék azonnal linkelni hol tudom annyiért megvenni amennyiért szeretném vagy jelentelek téged is a gecibe
Mért lenne?
Mert nem ugrottam egy KB 2 perc alatt 200 kilistázható terméket tálalni neked első füttyre?

Annyit segítettem már mindenkinek hogy nem leszek nullszás ha neked nem.

Amúgy meg igen de ez van.
már engem is, anélkül hogy én bármit írtam volna neki, már nyomom is a gombot
pont erre vágytam, köszi
Akkor mátol a neved MÓSZERLALLER
Ricsi - pacsi
Ezek alapján a feszkó nálad van....Te nem segítőkész fórumozó vagy,hanem egy hadd ne mondjam:D
sanyiqa kartárs mikor volt ez a pályamatrica dolog friss hőbörgött a gixxer topikban hogy most ő egy balatoni pancsoláshoz 4x5000 forintnyi matricát fog venni és ez szemétség.
Kb 2x írtam hogy nem csak 1300/ alkalom kell fizetni és 10 napig mehet,de csak hőbörög tovább ekkor finoman lehülyéztem hogy ne hőbörögjön.
De tényleg finom voltam.
Na ezt zokon vette majd dédelgette a haragját 2-3 hónapig.
És villámcsapás szerű komplett nagy hamletti monolgban elujságolta hogy szemét faszkalap vagyok.
De konkrétan vagy fél A4-es oldalt teleírt.
És mindenzt bemásolta vagy 3 fórumba korrekten.
Mindenki lesett hogy mihogy.
Azóta eltünt mint szamár a ködben.
Ezt,a kupecet,is felnyomjuk.......allandoan zaklat.
Mirol maradtam le ?
nem a fekete autó állt meg a háza előtt ha nem tévedek...őszintén a faszom tele van a sok kis buzival aki itt éli ki magát, és telefröcsögi az oldalt a siralmával mintha az óvodában lennénk. végre van egy hatásos fegyver ellenük, ennyi a történet.
De te csinalod en csak iranyitok es a penzt szedem be.
Mondjuk,neked se keresek tobbet labtarto infot.izzadj erte kicsit.
Konnyebb belokni ide es varni kenyelmesen mint kutatni.
Persz ha valaki csak erre,akarj hasznalni a forumot.
Innentol van heroltja mindenkinek a 234561. Milyen olajat,milyen gumit,milyen szinu a verdam kod szerint,stb szazszor leirt dolog elojon szazegyeszer.

Rendszamtartot k lali ha nem ebben az evben minimum 2 x belinkeote pontos meretezessel akkor egyszerse.
Ne korlátozd magad, Én bírom, hogy több szálon futtatod az eseményeket Melo oké
És nem beszéltünk össze
Nincs feszkó nálam, csak úgy gondolom egy fórumon normális segítséget kap az ember...nem okoskodást...De mindegy a lényeg ,hogy megkaptam az információt.Danke
Különben meg olcsóbb most a benzin! Tankolj!
Jöhet egy feketesárga k51000.
ez kulonleges eset volt most :D majd kiderul nyaron szerpentinen mennyit fog enni, ha ennyire szomjas marad megy a haztol vagy citromsarga lesz mert ugy kevesebbet eszik