Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neturkálj,neturkálj.......
Hmmm, majd meglátjuk, jobb lenne valami ismerős akinél át is lehet nézni a gépet és nem sértődik ezen meg. Tudom, Levi így kilőve...
Mondjuk a kínálat legalja..........szal passz.
Háznál van.

Nem ismerem őt,gondolom hasonszőrű csúnyanepper mint a kupec szal vigyázni kell vele.

De egy telefont megér hogy mennyi gépe van és mikor van otthon.
Szombaton vannak?
Ápropó kistarcsán van egy kazal hornet..............külföldi de annyi van belőlük hogy érdemes ránézni mer legalább egy helyen van nagy merítés.
Nekem tudják hogy motorra költök...................de bátor vagyok.
Még mindig mozgat enyhén a tridays.
De lehet leküzdöm a késztetést.
Nem próbálnád ki inkább a 3-at? Állítólag sokkal jobb, nekem van egy használt pár és azt teszem fel nemsokára.
Mivel már 2 garnitura PR2-t már elhasználtam, és a tempóm sem lesz már gyorsabb, és elmentek 22-24e.km-t, így újra ilyet rendeltem
Most néztem ,hogy 2010.04-kor rendeltem az előzőt az R.17-től
Persze itthon erről nem tudnak , hogy a motorra költök , mert ugye költhetnék másra is.
Milyet?
Jól teszed.....azt azért nézd meg, hogy milyen összegű biztosítást kötöttek rád.....
És ma rendeltem meg az új gumikat
Itthon azt mondják mit akarok én még motorozni és utalnak az évjáratomra, meg hogy adjam el .
De én nem adom fel.....
De hány hengeresek?
rakd ki hahura hátha megveszi valaki
Gondoltam rá, de nem adja.... ....ha időben jön akkor a mai nap hirdetések nézegetésével fog telni a holnap meg kereskedések bejárásával.
Fotelem van olcsón drágán vagy 12 db.
Levi odaadja a hornetet gombokért.
akkor lassan ideje feldobni a fotelt hahura
Ja-ja....ma jön a Dóri faszija is hozzánk, hogy milyen motort vegyen magának.....SV-t nem akar bár próbáltam rávezetni...
Egy hónap és szezon.
Mindenki zsizseg.
Hogy elkapkodták a törött SV-ket, pedig vagy 3 volt fenn a hahun
azt én is láttam ! de a ktm valahogy nagyon le volt maradva
hazafelé az aldis kesztyüt megnéztem,de ott is hagytam, robogóra elmegy kategória
Versenyeztem egy SV-vel... hát ilyen egy biciklit még nem láttam