Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fogadjunk hogy a híres ceredi fasom fagyiból sem ettél még
Tobb vacak hambit eszik mint egy amerikai oszt nekem mondja mindeni.
Ha legalabb valami jofele fagyi lenne.
nyitva volt, jó is volt, csak mindig ezzel a hambi témával húzom Zolit egyre kevesebb sikerrel
Rossz vagy nem volt nyitva?
Tökéletesen jó útvonal,az időpont nem mindegy,a Durmitoron átmenni Zabljakig,májusban nem sok esély van.Momtenegróban azért még érdemes egy karikát menni ezen túl is.
Minden részletre nem lehet odafigyelni.. egyébként tényleg
Egyiket se figyeltem meg igazan soha.
De asszem ha a blokk a hengerig ugyanaz gyanitom hogy idomot-plexit nem allnak neki mast tervezni.
az nem tűnt fel, hogy a 400-ason az idomba mennek a csavarok a 600-on meg a plexibe?
Vagy lehet hogy a felső szélénél máshogy törik meg az íve (Ott ahol a plexi és a fejidom felül találkozik) tisztára érthetetlen két ennyire egyforma motorhoz miért is gyártott ilyen nüansznyi különbséggel idomot a yamaha
Egyébként én szemre meg nem mondanám, hogy a plexinél hol különbözik a 600-as és a 400-as fejidoma
Fekete SV650S UJV rendszámmal, Shox kabát Nitro sisak innen valaki?

Együtt jöttünk Szentendrétől, király volt még mindig röhögök

Amúgy egomi hambi csekkolva
Yamahaban mondtak arat erre?
Ennyire ritka a 400 as?
Üdv! Ha valakit érdekelne!

kulcstartó
Volt itt mostanában a magazinban egy "motorépítős" cikk, amiben kikupáltak egy 600-as Divit, úgy hogy a fejidomot elhagyták róla. Lehet érdemes lenne írni nekik egy mailt, hogy mi lett a fejidommal..
Ja es mann olajszurot vettem.
Monnyuk opelbe.
Majd holnap megméregetem a töröttet, de hasonló, ennyiért jó lenne, még 90-ért is.
Nem,nem ...... egy guppi
EZT kiegészítené esetleg valaki?.... vagy ötleteket, tippeket szívesen fogadnék ám!:) Hátha van valaki aki már bejárta azt a szakaszt.
Eddig nyitottam egy ügyet ott sírtam párszor és megoldódot ebay-en keresztül.
Ez egy volt.
Egynél nem ért annyit.
ebay guru vagy mi a szösz tényleg ha valami nem jön meg ebay-ről elég ott panaszkodni vagy a paypalnál külön is intézkedni kell?
Mivagyokén aranyhal?
egy 400-asra való plekót légyszíves 20-ért free shipping-el
Nincs valakinek a közelben haccázas összehasonlítani?

Bár akarsz érte 135 eurot adni?