mert szegény ember 2 évig kereste. bosszantó mind két részről. én sisak plexivel voltam így. vettem egyet üzletben, viszont egy ismerősöm is árulta a sajátját ami szintén vadi új volt, garanciába cserélte neki a shox. csak hát éppen erről soha nem beszéltünk mikor találkoztunk.
Nincs terv csak kívánságlista.
Idöjárás és ráérés függően adhoc jellegű.
Sajnos többek melóznak,család van,pénzügy így rohadt nehéz februárban tervezni áprilisra meg nyárra.
És ahogy néztem március kifut ilyen 12-15 fok max-okkal.
Várjuk az elkészült műremekről a képeket majd, hja s ha mar videokamerad is van természetesen kisfilmet is, na jó neked nem muszáj szerepelni mert nem tudjuk majd itthon kimagyarázni, hogy mit csinál a kiscsávó a .... -val
Hát tudom én hogy nem mondok hülyeséget, azt a csuklót a csuklós kis cucc helyére felhegesztek egy köracélt ami átfér a vázon, kis merevítéssel hogy ne hajoljon le. Hátulra is egy zártszelvény a merevség miatt nagyon kitaláltam már
Imád minket a sony reklámrészlege.
Idöjárás és ráérés függően adhoc jellegű.
Sajnos többek melóznak,család van,pénzügy így rohadt nehéz februárban tervezni áprilisra meg nyárra.
És ahogy néztem március kifut ilyen 12-15 fok max-okkal.
hétvégén mozdul valaki Budapest környékéről valamerre? mindkét napra szép időt mondanak.