Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert szegény ember 2 évig kereste. bosszantó mind két részről. én sisak plexivel voltam így. vettem egyet üzletben, viszont egy ismerősöm is árulta a sajátját ami szintén vadi új volt, garanciába cserélte neki a shox. csak hát éppen erről soha nem beszéltünk mikor találkoztunk.
Ja, már láttam, mikor feltöltötte, de mi a lényeg, vagy miért mondod, hogy olvassam el?
Vegye már meg valaki7000é
én a BMW-re gondoltam
De mivel lázasan fekszem itthon mar 5 napja es megcsak nem is érzem hogy jobb lenne, igy nem igen látom az elkészülés végét
Sőt már az anyag is adott, egy ket aprosagot kell esztergálni. Igazabol a mérete zés és összeállítás van vissza
Egész nyáron filmvetítés lesz......remélem nem lesztek jogdíjasok?
Nekem egy ilyen,emelőpad nélkül sem jönne rosszul!
Jocinak a gepmuhely adott ha jol latom, hegeszteni tudo ismeros biztos van. Igy ketlem hogy olcsobb lenne venni egyet keszen

Imád minket a sony reklámrészlege.
Vettem én is egy ilyen sony kamerát a változatosság kedvéért.
Nincs terv csak kívánságlista.
Idöjárás és ráérés függően adhoc jellegű.
Sajnos többek melóznak,család van,pénzügy így rohadt nehéz februárban tervezni áprilisra meg nyárra.
És ahogy néztem március kifut ilyen 12-15 fok max-okkal.
Zoli, Ti március-áprilisban nem mentek szlovákba? Mi a terv?
Sziasztok,

hétvégén mozdul valaki Budapest környékéről valamerre? mindkét napra szép időt mondanak.
szerintem otthon nehéz egy ilyet összehozni, olcsóbban kijössz ha készen megveszed használtan
valahogy ki kell talalni. De ha kesz lesz es tuti is lesz, egy meretet sem osztok meg veletek
Várjuk az elkészült műremekről a képeket majd, hja s ha mar videokamerad is van természetesen kisfilmet is, na jó neked nem muszáj szerepelni mert nem tudjuk majd itthon kimagyarázni, hogy mit csinál a kiscsávó a .... -val
Hát tudom én hogy nem mondok hülyeséget, azt a csuklót a csuklós kis cucc helyére felhegesztek egy köracélt ami átfér a vázon, kis merevítéssel hogy ne hajoljon le. Hátulra is egy zártszelvény a merevség miatt nagyon kitaláltam már
Alkatrészt meg tudod kitől tudsz szerezni Ladához ...
Nem is mondasz hülyeséget
Én ezt egy lada emelőből fogom megcsinálni
Egyen ez kurvajó lenne,de egyenlőre egy dupla A állvánnyal felhúzom a pi...a.
Jó dolog az emelő pad, én per pillanat egy ilyen összeeszkabálásán töröm a fejem