Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nehogy megmutassátok mert megjegyzi az célpontig a képen szereplő autókat majd azokat próbálja előzni aztán nekimegy valaminek...
Az az igazság hogy mindjárt a baráti társaságomban van is 2 darab ktm és 4db DRZ amik nagyon szépek de nem az én stílusom. Jobban szeretem ezeket a sport-túra/naked gépeket. :D :P
Dobjátok már be légyszi google viewen mert nemlátom :D
a tetején, onnan ismered meg, hogy bár meki nincs de sok csilivili emberke feszít a csilivili bőrruhájában a csilivili motorjuk mellett
Eger elott.
Mátrába hol van az a pihenő az út mellett, ami kb olyan mint a mecsekpihenő?
ezért nem megyek én motorozni veled nem szeretném hogy az is be legyen osztva mikor van pisiszünet
Szeretem ha be vagyok osztva és mindig terveim szerint mennek a dolgaim.
Itt egyedül te vagy az akinek 2 évvel előre le kell fixálni melyik nap mehetsz motorozni
Ez nagyon jó topic, itt olyan túraszervezések vannak, hogy el sem hiszed! Úgyhogy ha van némi kedved, még találkozunk is... és akkor láthatsz egy KTM-et, amibe rögtön szerelmes lehetsz, akár ránézésre is. Úgybizonyám. Úgyhogy jót választottál ezzel a topiccal mert még lehet találkozunk is!
Az összefüggéseket a mondataim között ne keresd, mert aligha találod meg. Úgybizony!
A lanc ha nem egyenetlen nyulott,rozsdaporos,osszevisszallo szemes es lehet meg huzni akkor jo.
Az olaj jo.
A gumi is.Tapad de kopik is
Sziasztok! Én is SV tulaj lettem! (sv650s 2005-ös 22.000km)
Lenne egy pár alapvető kérdésem a motorral kapcsolatban, remélem tudtok megosztani tapasztalatokat.

- A motoron még a gyári lánc van, de én úgy látom, hogy karban volt tartva vagyis a lánckerekek nem kopottak és a láncon is lehet még feszíteni. Még használjam egy darabig vagy a kora miatt érdemes lecserélni?

- Milyen olajat érdemes belerakni? Én 10w40 Motul 5100-ra gondoltam de ha van ennél jobb akkor hallgatom.

- Rendeltem rá Continental ContiRoadAttack 2 gumikat. Esetleg valakinek van tapasztalata róla? Ár-érték arányban jónak tűnik.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha van még valami akkor kérdezek. :)
ez eddig is így volt

inkább ebayezz nekem kicsit
a 25 kWos motorommal majd a kanyarok végén megvárlak.
4,1 Km.Enyhe emelkedő,visegrád felé.
3 Km M5 kivezető,0-ás lekanyarodóig.

Első kérés a kúton.........Vííííízzzzzeeeeeeet.
jó de a te motorozási stílusodat a 25kW-os motoroddal inkább ne említsük egy lapon velünk
Ezt a mutatványt bármikor előadom bármivel.

Szegény Gyuribácsinak felurott 9-re a fogyija.

Bár fennmaradt a tetőtartó.

Most kész a tervezet.
Tartom az ütemtervet.
Két hét és kész az állvány is.
ktm 10 literrel 300 km, szia!
Hiába senki nem hiszi el milyen nehéz a motorosok élete Nekem szerencsém volt, bent voltam Pécsen ömv nem messze tölem
az volt a másik kiszemelt
Mert mentek mint.....
A sötétkék,na az szép!
Meg a kisevet is tolasig tudtam szopatni 190 alatt.
Igen igen az ezres hangja jót tesz az ember lelki lelki üdvének