Az az igazság hogy mindjárt a baráti társaságomban van is 2 darab ktm és 4db DRZ amik nagyon szépek de nem az én stílusom. Jobban szeretem ezeket a sport-túra/naked gépeket. :D :P
Ez nagyon jó topic, itt olyan túraszervezések vannak, hogy el sem hiszed! Úgyhogy ha van némi kedved, még találkozunk is... és akkor láthatsz egy KTM-et, amibe rögtön szerelmes lehetsz, akár ránézésre is. Úgybizonyám. Úgyhogy jót választottál ezzel a topiccal mert még lehet találkozunk is!
Az összefüggéseket a mondataim között ne keresd, mert aligha találod meg. Úgybizony!
Sziasztok! Én is SV tulaj lettem! (sv650s 2005-ös 22.000km)
Lenne egy pár alapvető kérdésem a motorral kapcsolatban, remélem tudtok megosztani tapasztalatokat.
- A motoron még a gyári lánc van, de én úgy látom, hogy karban volt tartva vagyis a lánckerekek nem kopottak és a láncon is lehet még feszíteni. Még használjam egy darabig vagy a kora miatt érdemes lecserélni?
- Milyen olajat érdemes belerakni? Én 10w40 Motul 5100-ra gondoltam de ha van ennél jobb akkor hallgatom.
- Rendeltem rá Continental ContiRoadAttack 2 gumikat. Esetleg valakinek van tapasztalata róla? Ár-érték arányban jónak tűnik.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha van még valami akkor kérdezek. :)
Az összefüggéseket a mondataim között ne keresd, mert aligha találod meg. Úgybizony!
Az olaj jo.
A gumi is.Tapad de kopik is
Lenne egy pár alapvető kérdésem a motorral kapcsolatban, remélem tudtok megosztani tapasztalatokat.
- A motoron még a gyári lánc van, de én úgy látom, hogy karban volt tartva vagyis a lánckerekek nem kopottak és a láncon is lehet még feszíteni. Még használjam egy darabig vagy a kora miatt érdemes lecserélni?
- Milyen olajat érdemes belerakni? Én 10w40 Motul 5100-ra gondoltam de ha van ennél jobb akkor hallgatom.
- Rendeltem rá Continental ContiRoadAttack 2 gumikat. Esetleg valakinek van tapasztalata róla? Ár-érték arányban jónak tűnik.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha van még valami akkor kérdezek. :)
inkább ebayezz nekem kicsit
3 Km M5 kivezető,0-ás lekanyarodóig.
Első kérés a kúton.........Vííííízzzzzeeeeeeet.
Szegény Gyuribácsinak felurott 9-re a fogyija.
Bár fennmaradt a tetőtartó.
Most kész a tervezet.
Tartom az ütemtervet.
Két hét és kész az állvány is.