Nekem is van hasonló átalakítóm Goprohoz, hogy össze tudjam tenni a hagyományos DSLR kamerák álványaival mint pl a gorillapod vagy az öntapados felfogato, de az a véleményem hogy nem igazán stabilak ezek a felfogatók és kilazulnak.
Nos, jobban végiggondolva igazatok van, nem ismertem az AS-20at elolvastam ez egy nagyon jó belépő kategória, és a GoPro tényleg nem versenyezhet most ezzel árban. Viszont amit hiányolok az a gopronál már jól ismert felfogatók széles skálája. De csak megoldjátok valahogy a GoPro felfogató kompatibilitást
Én is vettem ilyen AS-20at a Tescoban. Elötte SJ4000-et akartam, de a Sony-hoz helyben van 1 év garancia, és így olcsóbb volt mint az Ebay-es eredeti SJ4000
Amúgy 150percet beszélnek Wifi nélkül, 120percet Wifivel akku időnél.
1920x1080/30fps-nél 4,4 órát ír a 32Gb-os memóriakártyánál. Szerintem 22500Ft-ért simán megérte.
Nos,imádom a goprot.
De,első sorban AS20 22490.- pont.1080,30/60 fps wifi satöbbi.
Azonkívül,menet közben a goprot életveszély kapcsolgatni,tudom mert csináltam a 960-assal.
Kormányon ram mountal lazára állítva magam felé fordítottam felső gom nyomva tart,kivár,alsó gomb megnyom megy e a felvétel-nem megy lecsekkolni majd visszahajtani úgy hogy ne a fákat vagy a napot vegye esetleg az első kereket,mindezt kesztyűben menet közban 60-80-al elég meredek mutatvány.
Megállni nem ildomos mer ezek mennek mint a veszettürge egy lazábbra vett előzés és nem tudom behozni azt a késést oszt mehetek bertechgaden helyett salzburgot céloztam meg.
Szerencsére motorosbarátabban tervezték ezt a gizmo sonyt.
A hátán van a Rec gomb és visszajelző.
En kb 1 éve fektettem be egy GoPro hero 3-ra és nem bántam meg. Előtte én is kipróbáltam olcsó kínai verziókat, de minőségre gagyi volt mind. Nagyon sok tapasztalatot szereztem videózás terén, és azt kell hogy mondjam ez egy külön szakma... Nincs értelme csak a remote control lehetőségét annyira túlfavorizálni, mivel menet közben bármikor bekapcsolhatod a felvételt egy gombnyomással. Wifivel harmadára csökken az akumlátor idő és melegszik is rendesen...
Ha olcsót néztek én merem javasolni az uj goprot 100Euro wifi nélkül és benne van minden ami kell a motorozáshoz...2 év gari. És a minőség a kínaihoz képest óriási lesz.
A 120p meg akkor jön jól ha valami olyat csinálsz amit be akarsz lassítani...egyébként sose fogod használni...
hááá, szemetek. Mindig ezt csinálják. Nem rakják ki a cuccokat... aztán jönnek a nagy akciók és olcsón elviszik őket... láttam 116s smart tv-t 30ezerért...
Nem,minden teszkóba kéne,mult héten kérdeztem akkor a nő azt mondta nem is látott ilyet,aztán most egy értelmesebb embert is megkérdzetem az azt mondta van csak nincs kirakva.
Köszi!