Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hamár kameráknál vagyunk és SV fórum akkor ezen a videón hol van a kamera? Milyen tartón lehet és a tankon http://youtu.be/f83i_MCOA6Y

Köszi!
azért majd csinálj már egy fotót milyen fejet vágnak a szervizben ha beviszed mert bármi baja van és szét van vágva a cucc meg összetaknyolva fbs-sel
Erre meg a kek lochtite a megoldas.
Dremel & FBS.
Ja, hátul ki tudod nyitni a kis ajtót, ott van a microSD hely, meg a miniUSB oszt annyi...
Valahogy csak fel kell töfni a madzagot.
Nekem is van hasonló átalakítóm Goprohoz, hogy össze tudjam tenni a hagyományos DSLR kamerák álványaival mint pl a gorillapod vagy az öntapados felfogato, de az a véleményem hogy nem igazán stabilak ezek a felfogatók és kilazulnak.
Egyet lefoglaltam, este megyek ette. Szerintem videozok is vele. Igaz sotetben de meglatjuk milyen. Kis csuszkalas
Van hozzá egy kis átalakító, és utána már jó hozzá a gopro-s tartó is.
Elvileg ez az: link
Vettem belőle, majd meglátom.
Úgy tudom a jóárasított Gopro-t nem tudod kivenni a műanyag házból...
Nos, jobban végiggondolva igazatok van, nem ismertem az AS-20at elolvastam ez egy nagyon jó belépő kategória, és a GoPro tényleg nem versenyezhet most ezzel árban. Viszont amit hiányolok az a gopronál már jól ismert felfogatók széles skálája. De csak megoldjátok valahogy a GoPro felfogató kompatibilitást
Én is vettem ilyen AS-20at a Tescoban. Elötte SJ4000-et akartam, de a Sony-hoz helyben van 1 év garancia, és így olcsóbb volt mint az Ebay-es eredeti SJ4000
Amúgy 150percet beszélnek Wifi nélkül, 120percet Wifivel akku időnél.
1920x1080/30fps-nél 4,4 órát ír a 32Gb-os memóriakártyánál. Szerintem 22500Ft-ért simán megérte.
Hát de van valami kvikkepcsör mód is
Gopronál van skelton ház vagy olcsó vízálló amit kivágsz és mehet bele szivargyujtó töltő.
Nos,imádom a goprot.
De,első sorban AS20 22490.- pont.1080,30/60 fps wifi satöbbi.

Azonkívül,menet közben a goprot életveszély kapcsolgatni,tudom mert csináltam a 960-assal.
Kormányon ram mountal lazára állítva magam felé fordítottam felső gom nyomva tart,kivár,alsó gomb megnyom megy e a felvétel-nem megy lecsekkolni majd visszahajtani úgy hogy ne a fákat vagy a napot vegye esetleg az első kereket,mindezt kesztyűben menet közban 60-80-al elég meredek mutatvány.
Megállni nem ildomos mer ezek mennek mint a veszettürge egy lazábbra vett előzés és nem tudom behozni azt a késést oszt mehetek bertechgaden helyett salzburgot céloztam meg.

Szerencsére motorosbarátabban tervezték ezt a gizmo sonyt.
A hátán van a Rec gomb és visszajelző.

Meglátjuk nyáron.
Sony as20rol van szo, az azert nem kinai gagyi.
Épp ezen a belépőszinten agyaltam eddig, csak a távir. hiány miatt nem mertem. Meg még talán az aksi nem cserélhetősége gondolkodtat el
En kb 1 éve fektettem be egy GoPro hero 3-ra és nem bántam meg. Előtte én is kipróbáltam olcsó kínai verziókat, de minőségre gagyi volt mind. Nagyon sok tapasztalatot szereztem videózás terén, és azt kell hogy mondjam ez egy külön szakma... Nincs értelme csak a remote control lehetőségét annyira túlfavorizálni, mivel menet közben bármikor bekapcsolhatod a felvételt egy gombnyomással. Wifivel harmadára csökken az akumlátor idő és melegszik is rendesen...

Ha olcsót néztek én merem javasolni az uj goprot 100Euro wifi nélkül és benne van minden ami kell a motorozáshoz...2 év gari. És a minőség a kínaihoz képest óriási lesz.

A 120p meg akkor jön jól ha valami olyat csinálsz amit be akarsz lassítani...egyébként sose fogod használni...
leutánoztalak
full latexben volt hogy annyira könyörögtél neki?
A csajsz jól nézett ki így picit könyörögtem és hozta is.
hááá, szemetek. Mindig ezt csinálják. Nem rakják ki a cuccokat... aztán jönnek a nagy akciók és olcsón elviszik őket... láttam 116s smart tv-t 30ezerért...
Nem,minden teszkóba kéne,mult héten kérdeztem akkor a nő azt mondta nem is látott ilyet,aztán most egy értelmesebb embert is megkérdzetem az azt mondta van csak nincs kirakva.
csak azokban van amelyeket bezárnak ?