Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nem,de jövőre mindenképpen csatlakozok én is egy ilyen jó kis túrához!
Aztán töltsetek majd fel képeket és videót.
Jó utat minden résztvevőnek oda-vissza!
Te szar... Ne arcoskodjál. Most már csak azért jövök, mert ilyen jó sokan leszünk, egyébiránt én a közepes sebességű csoporthoz csatlakoznék! ... Annyira azért nem kívánom ezt a motorozást, sem a pénzügyek, sem az időjárás miatt.. de azért mégis kívánom.
gyerekek elaludtak mehet a buli
A youtuberol valo nyárisláger ordittatásnak itt a gyerekfektetéssel végelett :-) ezt mâr mobilrol... B-)
Rosszkor hagyod abba, most indul az élet
Énmeg megnézem a Shield s201-et.
na azér :) ezt így is kell :)

zárom soraim, most jött el az a pont h vagy a viszkiivást hagyjam abba, vagy a bromságok fórumra-írogatását...

megoldás: segítek... gép off... :-)

vasárnap!
Néha megyek jobbról,de kelletlenül,kivárva,félve.És általában a balbelsőbengyökkettővelcsakazértisszemétvagyok autósok miatt.
Ha csak a sáv lámpa miatt feltorlódását kell lekzüdeni leszarom a zárót megyek balra.

tyukanyó.
akkor mondd el, h miért a járda felől kell előremenni?
mint autós, ezt gyűlölöm.
mint motoros, szánom.
mint biciklis, zavar.
mint gyalogos... ...LESZAROM :-)))
En igen.
Jo moka.
Bar most is nagyonszemet vagyok ingazva.
Csak sok a sebesseg.
Ja hogy a Csikós. Akkor már nem vicces.
hogy én mien tájékozatlan vagyok... :-)

tyúkanyó LOL
A Csikós hivja igy.
Tucano urbano.
Labtakaro felkotve robira.
Kitolhato egeszevre vele a robi es a sima nadrag egyutt a hidegbe.
Tucano urbano, az a "ruha" a futárok robogóin télen.
Hello mindenki, jó régen jártam erre. Benéztem és látom lesz vasárnap valami gurulás délre. Csatlakoznék én is, ha nem limitált a résztvevők száma
Robit még értem, de mi a tyúkanyó?

Egyébként meg nem leszek járda felől bringás módra előzgetős, soha vissza nem integetős 50-köbcentis pöcsköszörűs majom. :)
hát így péntek késő este mire gondol az ember :)

de megvótmá a válasz, "feldobta a srác" :-)))))
Robi a megoldas.
Bar a process per pill megakadt.
De alakul.
Tyukanyot kell venni es mehet igen sokaig meg.
Na akkor nem kell majd óvatoskodnod a Mecsekben.
Ha így értelmezed, a válaszom még durvább.
Ma reggel feldobta a srác!
Holnap olajcsere aztán uccu.
nem szemtelen ez a kérdés? :-)))))))))))))))))))))))
egyébként most én is úgy vagyok vele. a környékünket annyira feltúrták, h se autóval se bkv-val nem lehet közlekedni. csak bicaj vagy motor. biciklin megizzadok, marad a motor. korábban kb 13 fok volt a lélektani határ, ami alatt nem. de már a taxi is K drága lett, szóval amíg nincs hó, vagy regeli zúzmarás felfagyás, addig marad a motor, öltönynadrággal :-) (alá nem fér a térdvédő, fölé meg összegyűri. de így 41 évesen ki törődik már az izületekkel?)
Gumi fent van már?