mindent megnéztünk, de nem jött le, h az akksi az. Amikor tönkremegy, teljesen másképp viselkedik, mint az autóakksi. Szóval gyújtás minden van, csak épp nem indul... :)
és úgy ment tönkre, h minden tünet nélkül tökjó, elmegyek valahova, fél óra múlva indítanék és ugyanez... látszólag minden OK, a feszültség is jó rajta, de nem indít.
Köszi a meghívást,de hétvégén melózok. Folyamatos 12-be járok,de a jövő 7en csak szerda csüt megyek,szal 7végén ráérek! Na viszont láncomat lemostam,majd olajba áztattam,ahogy tudtam utánna letörölgettem, a kerék kiszadve így le tudtam venni a kislánckereket. A tengelyt forgatva,mozgatva,rángatva semmi elváltozást nem találtam,ugyh összeraktam és 60km próba út. Azt leszámítva hogy tiszta olajpötty a motor más elváltozást nem tapasztaltam! Szal most nem ropog. Remélem így is marad
Vasárnap beálltam vele a helyére mint mindig, tegnap kitolom, kulcs elfordít visszajelzők égnek (eddig minden olyan mint szokott) önindító gomb megnyomása után/alatt semmi. De annyira hogy nem is hajt, nem kattog semmi. Tök csönd, azért utána vészleállítót ide-oda kapcsolgattam, utána jött a haver megnéztük a kitámasztót, de semmi. Szóval passz
Van 1 cimbim igaz cbf6ccáza van de mit szokott ő is gépészkedni.
Mikor előttem gurul má hallom a bodis hangján mikó 6ból négybe rakigálja... én meg mögötte lüttyögök 3ban oszt csak elcsavarom a nyakát.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek milyen áron érdemes meghirdetnem a motoromat. Rég nem néztem a piacot, ti biztos jobban képben vagytok.
2007es évjáratú a motor, tényleges 21ezer km-rel, 18nál minden elöirás szerint cserélve. Teljes idomos, nem sérülésmentes, mert eldölt a bal oldalára, de helyre lett állitva, nem látszik sérülés. Ledes indexek, kis rendszámtartó, sportdob, fehér műszerfal és egyéb apróbb extrák. Kép (régebbi) adatlapomon. Ja és természetesen gondos gazda és nemdohányzó.... :D
Köszi elöre is!
mindent megnéztünk, de nem jött le, h az akksi az. Amikor tönkremegy, teljesen másképp viselkedik, mint az autóakksi. Szóval gyújtás minden van, csak épp nem indul... :)
és úgy ment tönkre, h minden tünet nélkül tökjó, elmegyek valahova, fél óra múlva indítanék és ugyanez... látszólag minden OK, a feszültség is jó rajta, de nem indít.
Még a 190es is :)
Még a 190es is :)
A nagy 30 amperes indítórelé mellettit is meg kéne nézni.
Sík terepen vagy lefelé nekem a GS-is elég, várok is egy csekket...
Mikor előttem gurul má hallom a bodis hangján mikó 6ból négybe rakigálja... én meg mögötte lüttyögök 3ban oszt csak elcsavarom a nyakát.
180-as gumi felmegy rá?
V4 is teccene
Tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek milyen áron érdemes meghirdetnem a motoromat. Rég nem néztem a piacot, ti biztos jobban képben vagytok.
2007es évjáratú a motor, tényleges 21ezer km-rel, 18nál minden elöirás szerint cserélve. Teljes idomos, nem sérülésmentes, mert eldölt a bal oldalára, de helyre lett állitva, nem látszik sérülés. Ledes indexek, kis rendszámtartó, sportdob, fehér műszerfal és egyéb apróbb extrák. Kép (régebbi) adatlapomon. Ja és természetesen gondos gazda és nemdohányzó.... :D
Köszi elöre is!