Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De , még vizsgázni is hornettel voltam , és elég is volt
na neked meg kellett szólalni

Úgy láttam amúgy még mindig jó nagy az a Mecsek burger, most ha minden igaz nem leszek másnapos és időben be is csatlakozom hozzátok
Dehogynem.
nem tudod mit hagysz ki
Felejts el
1kipufogó, erő azt hiszem van számodra egy eladó fasza hornetem
Há nemtom , nekem elég egy is csak legyen póver
De az ám!
Simán dobnám egy 14-es szürke streetért a két dobot pedig I love van irántuk.
Létkérdés ......
Ekkora cucc a két kipufogó?
Azert a k7gixer mert annak van csak dupla kipufogoja a gixerek kozott
A kuplungkar jobb hátsó-alsó részénél, egy 2 polusú - emlékeim szerint fekete - csatlakozó. Nekem ez volt félig lecsúszva.
Próbát megér, a kuplung karnál van egy csati, húzd le a vezetékeket és érintsd össze majd indítózz
Na ja a Pécsi RMC-ben van két hiányos Speed Four............valyon azokkal érdemes foglalkozni vagy lom az egész?
Persze ha jó árat kérnek ha megszabadítom két porfogótól őket.
Mondjuk gombokért.
a kuplung a helyérzékelője az hol van ?
Nem kamuzott és tényleg teljes körűen tájékoztatott, hogy amit kellett kicseréltek STB. Nem vezetett félre. A másik SV-t nem is nagyon ajánlotta az állapota miatt.
De motorozni is josz ugye ? Rá kell ulnom elobb egyre addig csak nezelodok meg menni is kene mert ha mar kategoriaban maradok menjen ugy mint a hornet
Nekem nem kell jönnöm, mert én már itt vagyok Pécsváradon lakom. Ez az enyém
Én mindet akarok venni Várok egy tdm-et, nem tudom még mit akarok. Azt tudom hogy a hornet nem az a motor amibe beleszerettem és sokáig meg akarom tartani illetve nem is szívesen adok ki pénzt rá, pedig amit kell azt cserélem, új kormánycsapágy új hátsófékbetét, láncot cseréltem stb de nem az a motor amire szívesen költök.

Vasárnap Te nem jösz ?
A pécsi kereskedések közül én is ott vennék motort, nem azért mert hű de faszák hanem mert olyan árat mondanak rá amenyit kb ér is a motor.
Levi amúgy Te most akarsz venni egy 1000-est? Ha jössz vasárnap errefelé akkor nézd meg a túrakormányos S-esem.
Személyesen ismerem az RMC tulajt, és nem egy kamugép az ember, mondhatni becsületes. Olaszból behozza a motort és abban az állapotban adja is el, nem tupírozza fel őket, mondjuk nem is kér értük sokat. Az 1000-es DL-em 640-ért vettem tőlük Rá két hónapra 1 milláért beszámolták nekem... Szóval van szar amit árulnak, de arra mondják is, hogy az. Mondjuk a DL tök patika volt...
(cvt) cúrvatrágya