Honnét tudnánk egy majdani vevőnek mennyit ér meg a motorod?
Ha ilyen képességekkel rendelkeznék már rég a világot járnám egy tiger nyergében annyira felvetne a pénz.
Jó támpont a hahu kínálatának évjáratfüggő átnézése.
Ha az ársáv KB 1/3-ára lövöd be csinálsz nagyon szép jófelbontású képeket akkor talán gyorsan elmegy ha a 3/4-ére lövöd be úgyis elmegy csak lassan és fognak alkudozni.
Legolcsóbbra ne állítsd be szerintem mert oda a kétségbeesett gazdák és a lelakott gépek kerülnek ami nem vonzó egy vevőjelöltnek,vagy hiénák kerülgetnek állandóan szarabbnál szarabb ajánlatokkal.
És kerüld mind írásban mind telefonon a hosszú mesét.Unalmas a vevőnek.
Tőszavakban méltasd,aki valóban érdeklődik nem a dumára kiváncsi hanem a gépre és elmegy érte.
Amúgy nincs univerzális tipp a gyors és fájdalommentes eladásra.
Sanyi, mit szólsz az első útvonalhoz?
Mikor találkozzunk itt?
Ha mindenkinek megfelel az útvonal, cseréld le a Motorozz.hu-n az indulási pontot. Vagy ha ti ott találkoztok és úgy jöttök tovább a 7-esen, akkor kb. hányra lesztek az Albaparkban?
Kicsiny kis településünkről egy 2008-9-es 650-t vittek el, volt benne ténylegesen valami 6000 km, első gazdás, újonnan vette. Sport rendszer rajta, tiltás kivéve.
850-ért vitték el. Mikor meghallottuk leesett az állunk
Jól járt az új gazdi
Tényleg egy hibátlan gép volt szinte, még az új illatával
Jó kis túra, ha ráérnék én is elmennék, ott leszek Kaposváron.
Ha esetleg a jövőben lesz túra dobjátok fel ide is mert a motorozz.hu-t nem szoktam nézni.
Enyímé is ilyen volt.
Beálltam a kútra tankolni mert már villogott a szegénységjelző. Ittam egy kólát, kis pihi, pisi, majd indítanék és csak teker teker teker, kerreg, majd semmi. Szóval kb fél óra alatt döglött meg. Még jó hogy csak 60 km-re voltam otthontól.
Nyáron fél éven keresztül fenn volt használtauton, most került fel pár napja ismét... Amúgy több embertől hallottam, h nem a legjobb a GSXR futó az SV-be. Persze jól néz ki meg drágább mint a gyári és műszakilag kb 2x fejlettebb, de mégse az igazi.
Honnét tudnánk egy majdani vevőnek mennyit ér meg a motorod?
Ha ilyen képességekkel rendelkeznék már rég a világot járnám egy tiger nyergében annyira felvetne a pénz.
Jó támpont a hahu kínálatának évjáratfüggő átnézése.
Ha az ársáv KB 1/3-ára lövöd be csinálsz nagyon szép jófelbontású képeket akkor talán gyorsan elmegy ha a 3/4-ére lövöd be úgyis elmegy csak lassan és fognak alkudozni.
Legolcsóbbra ne állítsd be szerintem mert oda a kétségbeesett gazdák és a lelakott gépek kerülnek ami nem vonzó egy vevőjelöltnek,vagy hiénák kerülgetnek állandóan szarabbnál szarabb ajánlatokkal.
És kerüld mind írásban mind telefonon a hosszú mesét.Unalmas a vevőnek.
Tőszavakban méltasd,aki valóban érdeklődik nem a dumára kiváncsi hanem a gépre és elmegy érte.
Amúgy nincs univerzális tipp a gyors és fájdalommentes eladásra.
Mikor találkozzunk itt?
Ha mindenkinek megfelel az útvonal, cseréld le a Motorozz.hu-n az indulási pontot. Vagy ha ti ott találkoztok és úgy jöttök tovább a 7-esen, akkor kb. hányra lesztek az Albaparkban?
850-ért vitték el. Mikor meghallottuk leesett az állunk
Jól járt az új gazdi
Tényleg egy hibátlan gép volt szinte, még az új illatával
Anno MZ túrákkal is az volt a gondom hogy maga a túra indulója is 2-300-km-re volt tőlem, de ki tudja talán lesz a közelben SV túra eccer
Ha esetleg a jövőben lesz túra dobjátok fel ide is mert a motorozz.hu-t nem szoktam nézni.
Köszi!
Beálltam a kútra tankolni mert már villogott a szegénységjelző. Ittam egy kólát, kis pihi, pisi, majd indítanék és csak teker teker teker, kerreg, majd semmi. Szóval kb fél óra alatt döglött meg. Még jó hogy csak 60 km-re voltam otthontól.
Bekescsabait lehet megnezzuk ha kell Erdelybe kell tegyunk egy gyors latogatast.
Megyek a tömeg utan szep finoman.
A telet leszámítva semmi baja az útnak szerintem. De még így is szép a táj.
Találkapontot és a le utat még egyeztetjük, de szeret ha erre mennénk, mert a másik nekem Tatáról +40 km kerülő.
Visszafelé mehetünk a 6-oson is, de az előbbi sem lassabb..sőt.