Lesz vasárnap gurulás?
Ha nem vagyok túl pofátlan, akkor lehet, hogy én is csatlakoznék Persze nekem a versenytempó kizárva, főleg, ha már ilyen hidegek vannak.
Merre tervezitek?
Amugy emeld fel a hatuljat, told.elore a kereket es akaszd felre a lancot, akkor meg tudod forgatni kezzel a szekunder tengelyt es erezni fogod ha ott valami nem okes
A váltót törné, láncot szakítaná, volt rá példa, de ahhoz nagyon el kell hanyagolni, nem megy az olyan könnyen. Nyugodj meg, olajozd meg a láncot és utána járasd meg, ha továbbra is ropog vasárnap gyere velünk motorozni és megnézzük. ...ja, amúgy is gyere ha jó lesz.
Melegítheted ha akarod, de ha műszerolajat használsz az elég vékony, a váltóolajat azért javasolnám mert az nehezebben is jön ki és jól bírja a hőt. Azért hallhatod jobban a kis lánckeréknél mert ott törik meg jobban a lánc és fekszik fel kisebb felületen. Persze nem 100%-ig biztos, hogy a lánc a bűnös, de nagy esélyt adok neki mivel már volt ilyen tapasztalatom.
a kis lánckeréknél törik meg a lánc a legjobban, itt is surlódnak a csapok a legjobban.Meleg állapotban kitágulnak az elemek a láncban.
Ez csak spekuláció de a fizikatörvényei szerint akár jó is lehet a feltevés. Hozzáértő ember mindenképp kell a probléma megoldásához.
Azért még nem nyugodtym meg teljesen. Arra lenné még kiváncsi hogy mért csak melegen,és mért csak a kis lánckerék felöl hallom a ropogást! Sanyi az olajat kicsit megmelegitsem hogy könnyebben behatoljon a görgök közé,vagy felesleges?
Végre találkozhatnék a fórumozókkal, így az írások mögé képzeld kedves arcokat azonnal eloszlathatom a mátrixonon túli valóság tapasztalatával
Nem vagy.
Gyere.
Nincs verseny.
Mecsek,mecsekpihenő,aszfalton..............remélem.........
......nem magától értetődő főleg ha ataaa megy elöl.
Ha nem vagyok túl pofátlan, akkor lehet, hogy én is csatlakoznék Persze nekem a versenytempó kizárva, főleg, ha már ilyen hidegek vannak.
Merre tervezitek?
Mik a tapasztalataid vele amúgy?
Amugy emeld fel a hatuljat, told.elore a kereket es akaszd felre a lancot, akkor meg tudod forgatni kezzel a szekunder tengelyt es erezni fogod ha ott valami nem okes
Ez csak spekuláció de a fizikatörvényei szerint akár jó is lehet a feltevés. Hozzáértő ember mindenképp kell a probléma megoldásához.