Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húha, beszólt az ifjú az öregnek...halk szájharmonika hang, átsuhanó ördögszekér...
Sose voltam gyors.
Ha a Zoli a gyors akkor milyen a lassu ?
Jo a danika akkor ulhet motorra ha megengedem neki, velem jon tehat barhol csatlakozhatunk
Te, az ötös mentén semmi érdekes nincs.
A sorsodat nem kerülheted el, ha otthon is maradsz rádől egy galambház!
Klikkesedés?
akkor jer és alkossunk középlassú csoportot :)
én a feleségem jóváhagyásával jöhetek :-) LOL
Kiveszem a fehérhornetből a szelepeket ha beszósz.
Minden út Pécsre vezet...

Szeretném ezt az évet ép motorral zárni.
Egyébként a 65/61-es út gyorsabb. Olyan tempót lehet rajta menni, hogy attól félek mindig hogy Pécsig kifogy az olaj a GS-ből.
ezt rakassuk fel frpeterrel az svmediára.
Ki csatlakozik bonyhadon ? Ki mer a jovahagyasom nelkul motorozni itt ?
5-ösön nem lehet?
szálka nagyon jó hely, majd adott esetben mesélek.

jövök, de remélem lesz "lassú csoport" is :-)

Zoli-3-2 jön-e? (tudom, ő gyors csopi)
Mindenképp a hatoson megyünk, mert Bonyhádon is csatlakoznak. De akkor ezt a Szálkás cuccot tegyük már bele!
Long way down?
Tuti a 6oson jonnek le a leggyorsabban, mert idd dombovar fele hosszu az ut idoben es kitudja milyen hideg lesz meg akkor is
Akksira tippelek.
A következő az hogy eltört a gyujtáskapcsoló kábele és hol érintkezik hol nem.
Emiatt volt már hogy árvíznézés helyett platósteherautóvárás lett.
Szerintem megoldom.

GPS-re én is kiváncsi vagyok...............lehet még mindig keresi a műhódakat ha nem veszem ki a tartóból.
Hát a mai nap nagyobb besz.rás mint amikor nem indult el. Sztori a következő: Kitolom a kis helyéről a mocit, mert vettem egy tankpadot mondom mégis csak a motoron a helye, letörölgetem felragasztom. Áhhh mondom f.szom ráadom a gyújtást és láss csodát pöcc-röff elindult. Naaa mondom ez nem lehet, leállítom majd újra elindítom ezt megcsináltam 4x -5x-ör és indult szóval a TANKPAD megjavította másra nem tudok gondolni. De inkább szerintem haldoklik az akksija. Ha már elindult gurultam vele egy kis karikát ami alatt le is fagytam de sebaj most megy!